• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Linia brzeowa pustynnego kontynentu

Status
Zamknięty.

Kibo

Active User
Liczba reakcji
1
Chcia?bym si? spyta?, czy taka linia brzegowa pustynnego kontynentu jest dobra. Mo?e jeszcze gdzie? szarpn??, albo wg??bi? wod??

Uploaded with

Odp: Linia brzeowa pustynnego kontynentu

Og?lnie kszta?t jest bardzo fajny, pojawi?a si? w mojej g?owie ju? wizja expowisk etc. Jednak jedno mi tutaj wadzi.

Kontynent w moim oku jest za ma?y. Przyjrzyj si? miastu, wida? ewidentnie ka?dy domek, budynek, schody itp, prawda? Ok, wi?c teraz sp?jrz na kontynent. Dostrzegasz to, ?e chyba jest lekko za ma?y? Skoro samo miasto, kt?re jak mo?na stwierdzi? po budynkach jakie? specjalnie wielkie nie jest, to mo?e kontynent powinien si? bardziej rozwin??? Poci?gnij go bardziej w lew? stron?, a b?dzie elegancko. Co do postawionego przez Ciebie pytania to po za tym rozmiarem kszta?t jest ok :).

Wi?c reasumuj?c, lepiej jak dla mnie by by?o bardziej rozwin?? kontynent.

Pozdrawiam.

A czy teraz jest dobrze? Troch? si? nam?czy?em, ?eby jako? wymy?li? fajny kszta?t. Tak w og?le to miasto jest wielko?ci Darashii.

Uploaded with

P.S. Zdradzisz mi te swoje wizje?

Jak ju? wspomnia? S4mantus, og?lnie kszta?t jest dobry, ale.. moim zdaniem w niekt?rych miejscach masz za bardzo poszarpane brzegi - skoro to pla?a to raczej powinny by? nieco ?agodniejsze w niekt?rych miejscach. Drug? rzecz? jak? bym zrobi? to z??czenie tych dw?ch kawa?k?w po lewej tak do 2/3 wg??bienia i zrobi? bym tam rzek? w g??b kontynentu.

Poza tym my?l?, ?e wszystko w miar? gra ;)

Status
Zamknięty.
Do góry