• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Logo na forum.

Status
Zamknięty.

fermek

User
Liczba reakcji
0
Hi. Potrzebuje logo na forum , aby kolorystycznie pasowalo do wygladu forum. tematyka naruto, napis "Shinobi life Online"
za pomoc przez tydzien bede sypal reputacja :)

Odp: Logo na forum.

Za reputacje to ci nikt tego nie zrobi, takie rzeczy kosztuj? od 30 z? wzwy?

nie zartuj ze za zwyczajne logo ktore dla doswiadczonego goscia robi sie 5 minut mam placic 30zl

To zrob sobie sam w 5 minut.
Nie placisz za czas zrobienia tego loga. Placisz za czas, ktory ktos poswiecil, zeby potrafic zrobic to logo w 5 minut. A jego juz potrzeba troche wiecej, no i w sumie dobrze by bylo jak by sie zwrocil.
Poza tym... Robisz serwer. Wbije 10 osob, 3 wysla smsa za 30zl i masz zwrot oplaty za logo. Tak ciezko zainwestowac troche? Nawet jesli serwer nie wypali i bedzie gralo przez powiedzmy pare tygodni max 10 osob w dzien to ci sie zwroci. Wiec nie narzekaj. Albo konkrety i znajdziesz szybko. Albo czekaj az ktos sie zlituje i jednak zrobi cos za darmo ;P

Za 150z? jestem wstanie wykona? header + logotyp. ;)

Za 150z? jestem wstanie wykona? header + logotyp. ;)

za 150? chyba znalezc w internecie i mi to opchnac za tyle kasy. nie pisz tutaj nic, okej?

@topic.
nie jestem zalozycielem projektu tylko zwyklym fanem ktory chce zrobic forum. gra nie jest moja i nie chce w nia wydawac kasy, zwlaszcza na zwykle logo do forum.

za 150? chyba znalezc w internecie i mi to opchnac za tyle kasy. nie pisz tutaj nic, okej?

A teraz zamknij oczy i wyobra? sobie, ?e te logo kosztowa?o 30 tys. z?oty.

635265939952452625.png

tadam.

albo logo PZU kosztowa?o chyba 40 000 z?. logo jest stronka z konkursami dla grafik?w(sam biore tam udzia? czasam cos wpadnie) i przewaznie za samo logo p?ac? 250-1000 z? ale dostaj? 30-50 projekt?w od r?znych ludzi i wybieraj? najlepsze

Status
Zamknięty.
Do góry