What's new
  • logo_cipsoft
    Latest servers:
    New servers will open on: 19th Feb 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Logo

Status
Not open for further replies.
Reaction score
1
Te logo,kt?re jest teraz jest brzydsze od poprzedniego.Naprawd? prosz? was o zmian? na stare,lub poprzednie logo,lub zmian? ca?ego stylu na poprzedni,lub przynajmniej,jak napisa? kto? wcze?niejszy temat,mo?liwo?? wybory pomi?dzy starym a nowym stylem.Kto jest za?. Prosz? o odpowiedzi.

ViperxD

Active User
Reaction score
1
Odp: Logo

Z mi?? ch?ci? ale jeste? koderem, aby przekodowa? stary styl na obecn? wersj? vBulletin? Albo masz 6-7 st?wek wolny, aby op?aci? kodera. Zamknijcie please ;_).

Blackq

Advanced User
Reaction score
73

Mi si? ?rednio podobaj? style i mechanizm VB 4.0, ale uwa?am ?e obecne logo jest ca?kiem ca?kiem :)

Ulfur

Senior User
Reaction score
105

Fajne logo, zostawcie.

Batis

Zagramy w gr??
Reaction score
139

Styl jest ca?y czas poprawiany, nie b?dzie on zmieniony w chwili obecnej a co do zmiany loga to logo zostaje.

Kuzyn

Dziad.
Staff member
Reaction score
166

Z mi?? ch?ci? ale jeste? koderem, aby przekodowa? stary styl na obecn? wersj? vBulletin? Albo masz 6-7 st?wek wolny, aby op?aci? kodera. Zamknijcie please ;_).

Firma TRO ma ponad kilkana?cie portali wi?c dla nich to nic wielkiego. Styl jest okropny (nieczytelny) i zbugowany. Mogli by si? ruszy? i je przekodowa? lub zaoferowa? co najmniej dwa.

Xanost4

Banned
Reaction score
0

Czy mi si? tylko wydaje, czy po update jest jeszcze mniej user?w? Nie oszukujmy si?, styl jest brzydki i odstraszy? starych wyjadaczy, bo to nie jest to samo tnp...

Marolz

Killed by death
Reaction score
28

Fajne to nowe logo, zostawcie :D

Reaction score
1

Czy mi si? tylko wydaje, czy po update jest jeszcze mniej user?w? Nie oszukujmy si?, styl jest brzydki i odstraszy? starych wyjadaczy, bo to nie jest to samo tnp...

Zgadzam si?.Kiedy? wbija?o si? nawet po to,aby sobie popatrze? co si? dzieje nowego.A teraz zosta?o du?o os?b (nie m?wi?,?e wszyscy),kt?re tylko nabijaj? posty,lub pisz? temat tylko i wy??cznie prosz?c o pomoc nie udzielaj?c jej innym

Placek

Blue Waffle
Reaction score
667

Logo: Lepsze niz popszednie, ale super nie jest... Moglo by byc jeszczelepsze...
Co do userow...
Aktualnie na forum jest 330 u?ytkownik?w online. 77 zalogowanych oraz 253 go?ci
Tyle bylo przez ostatnie miesiace wiec ani nie spadlo ani nie wzroslo. No chyba, ze teraz jest tyle, ze wzgledu na weekend, a po weekendzie spadnie. Wtedy bedzie mozna porownywac cos.
@up
I nie wszyscy tylko albo nabijaja posty albo tylko prosza o pomoc :p

@down
No tak, przeczytalem to, ale podczas pisania przerwalem i nie pamietalem dokladnie co pisales wiec odpowiedzialem tak jak pamietalem, przez to wyszlo co innego...
W kazdym razie nie widze za duzo sobo nabijajacych posty raczej. Wiekszosc to wlasnie proszenie o pomoc ostatnio. I troche postow w technicznym co jest spowodowane tym update...

Last edited:
Reaction score
1

@UP czytaj uwa?nie.Napisa?em nie wszyscy.Ale sam przyznaj,?e teraz jest wi?cej takich os?b,co s? na forum tylko po to ?eby nabija? posty..

Status
Not open for further replies.