• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Lord'Paulistinha wielki gracz czy botter ?

• Tak

Votes: 0 0,0%
  • Nie

• Wi?cej Bottuje Ni? Gra

• Gra Bardzo Du?o Sam Ale Czasami Bottuje

• Tak

• Nie

• Wi?cej Bottuje Ni? Gra

• Tak

• Nie

• Wi?cej Bottuje Ni? Gra

• Tak

• Nie

• Wi?cej Bottuje Ni? Gra

• Tak

• Nie

• Wi?cej Bottuje Ni? Gra

• Tak

• Nie

• Wi?cej Bottuje Ni? Gra

• Tak

• Nie

• Wi?cej Bottuje Ni? Gra

• Tak

• Nie

• Wi?cej Bottuje Ni? Gra

• Tak

• Nie

Votes: 15 8,2%
  • Wi?cej Bottuje Ni? Gra

Votes: 103 56,6%

Votes: 40 22,0%
  • a:4:{i:10225;a:5:{s:12:"polloptionid";i:10225;s:6:"nodeid";s:7:"2442139";s:5:"title";s:3:"Tak";s:5:"

• a:4:{i:11742;a:5:{s:12:"polloptionid";i:11742;s:6:"nodeid";s:7:"2442139";s:5:"title";s:3:"Tak";s:5:"

• a:4:{i:14616;a:5:{s:12:"polloptionid";i:14616;s:6:"nodeid";s:7:"2442139";s:5:"title";s:3:"Tak";s:5:"

• a:1:{i:23675;a:5:{s:12:"polloptionid";i:23675;s:6:"nodeid";s:7:"2442139";s:5:"title";s:3724:"a:4:{i:

Votes: 24 13,2%

• Total voters
    182
  • Poll closed .
Status
Zamknięty.
Odp: Lord'Paulistinha wielki gracz czy botter ?

@Up Powiem ci tyle FAIL L'P prowadzi kafejk? internetow?...

Wydaje mi sie ze sporo botuje ale napewno wlozyl w tego chara sporo trudu zeby taki lvl nabic

Stelmach napisał:
Ahhh ziomeq i tutaj ci? zadziwie owy Lord'Paulistinha nie boci ...
Tak? Co Ty nie powiesz.
Paulistinha to najwi?kszy, ale sprytny botter, co wcale nie oznacza ?e umnie dobrze gra?, wi?kszo?? wyboconych EK padn? na byle PK...
Dlaczego sprytny? Bo boci ?rednio 6-7h dziennie, tak ?eby si? stamina mu odnowi?a i ?eby nie podpada? w godzinach online, mo?na to ?atwo sprawdzi? na "pskonejott (kropka) com".
Fist dragon napisał:
Uwa?am ?e lord boci np. w pracy .. odpala bota i pracuje przy tym :P ci?gle obsweruje czy nikt go nie obserwuje itp. ;p
Ciekawe, ciekawe, jednak kilka razy mu trapa zrobili, co zako?czy?o si? powodzeniem :-]
Wielki to on mo?e jest lvlem, ale niczym innym...
Ci co my?l? ?e on nie boci, mylicie si?, te screeny to nie fake, Paulistinha nawet kiedy? na pewnym forum przyzna? si? ?e boci...
To jest "TYLKO" botter!

Moim zdaniem Lord~ Nie uzywa botow poniewaz teraz to nie mozliwe :0 Oczywiscie nie Cave Botow ale botow taki jak auto loter,auto healer czy fluid drionker napewno.
Dlaczego nie uzywa ? Boteraz jest na celowniku przez gm'ow ;) To moje zdanie po prostu jest dobrym graczem. To ze no-lifer to swoja droga :)

Moim zdaniem ten gracz przed wieloma updatami boci? 99% swojego chara :] Teraz gdy s? te ''fale''ban?w moze przestal :] ale s?dze ze od 1 do jakiegos ~300 boci? jak g?upi :]
Takie jest moje zdanie ;p
Szanuje go jako gracza,za wytrwalosc. ;P chodzby w boceniu ;]
Pozdro!

Tu was zadziwie, ale on nie przesta? bocic.. i nie uzywa wspomnianego bot NG czy tibia auto -,-(moze kiedys uazywa?) on uzywa black proxy..)
odpisuje all graczom, bo siedzi przed komputerem (jak jest w owej kafejce) i patrzy co sie dzieje...jak noc zapada i jest w domciu zostawia kompa wlaczonego z bocikiem i w kimono.... on boci botem niewykrywalnym przez proxy dlatego go zlapac nie moga...i nie wciskajcie kitow ze ma wtyki w cip sofcie.... a co do pvp ma bardzo cienkie wiem co on potrafi w warach i na owy posiadany lvl niezachwyca umiejtnoscia pvp...

Lord'Paulistinha, boci... I to non stop a gdy mu sie konczy stamina idzie na wojne i taka jest prawda.

Niby muwi ?e nie boci Ale chyba raczej botuje Bo ile on by musia? gra? a pozatym kiedy nie spojrze na tibia.com To on ci?glee online i jak szybko wbija lvl Moim Zdaniem Bot:down:

400 lvl ?? Ciezko recznie , wiec botuje . Czemu nie zostanie zbanowany ?? Za duzo pieniedzy wydal na PACC i jak tu CipSoft tak ma go zbanowac : ) ??

Po 1 Lord To jeden wielki noob ktory od 100 lvla botuje nie ma on wogule pvp nie pytajcie z k?d to wiem ale znam dobrze sprawe bana nie dostanie wywo?a?o by to zbyt du?y skandal i rozpad po?owy ?wiata
po 2 co do mdw ktos powiedzial ze od 8.40 "czemu 80 lvl ma miec takie same poty jak on na 350" a przed update jak bylo niby zastan?w sie 8 lvl mia? takie same jak on jemu to jedynie poprawi?o sytu?acje nie dowiemy sie nie znaj?c go czemu nie gra wydaje mi si? ze stwierdzi? ?e trzeba dorosn?? a nie ?y? tibi?
:up::up::up:

Powiem wam tyle nooby, a? ?al dupe ?ciska jak mu zazdro?cicie....
Wiecie dlaczego piszecie : To noob, Botter itd. ??
Odpowiedz : Bo mu zazdro?cicie...
Moim zdaniem jest to wielki gracz.
Pewnie zapytacie dlaczego uwa?am ze on nie bot ??
Uwa?am ?e raz dziennie przynajmniej jest ko?o niego GM.
Podsumowuj?c ?al mi was a dla niego wielki GraTz

Czego mu zazdrosze , ze czlowiek nie ma zycia ?? Nie ma dziewczyny ?? Nie idzie z kumplami na piwo . Tylko siedzie az mu oczy na klawiature wylatuja a w pokoju braknie tlenu . Zwylky NO LIFER !! Sory ale ja mu niczego nie zazdroszcze bo naprawde nie ma co .

Witam. Ja my?l? ?e on nie botuje tylko sharuje z swoim synem :)

Pozdrawiam
Lajdia

to jest botter w pare miech?w wbi? taki lvl to jest nie mo?liwe to jeden wielki bot

to jest botter w pare miech?w wbi? taki lvl to jest nie mo?liwe to jeden wielki bot

Par? miech?w?.. On gra ju? kilka dobrych lat.
Wg mnie : Jest botterem, bo kto normalny by siedzia? przy kompie 20h ?eby wbi? 20% lvla? ; o

to jest zwykly bot nie lubie go i tyle glupi brazol

LP dla mnie jest boterem a mdw szkoda ze nie gral ja gram od tibi 7.8 i go pare razy widzialem i o nim wywiad kiedys byl to spoko kolo mi si wyawal

BOT ! wiadomo ze botujac tego lvlu nie wbil, musial niekiedy cos samemu zrobic.
ale jak bylo jego zdjecie na pustyni z gildia jak 300 chyba wbil to na pasku u gory tibii byl napis ile expa do nastepnego lvl brakuje. ng user.

Zal was wszystkich co mysla ze boci ...
Byl gdzies temat ile razy go ktos sprawdzal czy nie boci go gmowie osobiscie sprawdzaja.

a tibia auto napewno by byl taki glupi zeby sciagac jakies keylogery python itp .... i sam by nigdy nie wstawil sccrena na polskie forum ;o ?

Nie rozumiem, po co ten temat... Nie ma ?adnych dowod?w ?eby LP boci? na jakim? expie. NG mo?e potrzebne mu by?o ?eby widzie? ile expa do next lvla? A? taka wielka zbrodnia to nie jest... Wi?kszo?? z was, kt?rych wypowiedzia?o si? w tym temacie u?ywa?o bota, a wy si? czepiacie LP? ?al...

-Wi?cej Bottuje Ni? Gra. to normalne na rl .kazdy kiedys botowal i w tym ja :p:D

Status
Zamknięty.
Do góry