What's new

Poszukuję Low EXP PVP RPG SERVER (etap poczatkowy)

Oficjal

New User
Reaction score
0
Witam

Naszedl mnie powrot to tibii po przerwie kilkuletniej, i pomyslalem zeby zrobic wlasny server ots z naprawde low exp stage, taki staly 0,5. Glownie chodzi mi po mysli zeby zrobic ots pvp rpg glownie z lvl 10-40.
Jestem na ten czas zmotywowany aby zasponsorwac wszystkie mozliwe srodki potrzebne na postawienie otsa.

Dodam ze od siebie mam minimalne doswiadczenie z otsami, robilem wlasne mapy, ale nigdy nie stawialem przez samego siebie.

Szukam osoby ktora ma doswiadczenie w postawieniu takiego ots, i pomogla zrobic/przerobic mape, i ogolnikowo interesuje sie w temacie rpg ots.
Dodam ze jestem profesjonalnym designerem graficznym, i wszelakie grafiki nie bylyby problemem.

Galliranth

New User
Reaction score
0
Odp: Low EXP PVP RPG SERVER (etap poczatkowy)

Napisa?em Ci co? na priv, jak b?dziesz to odpisz.

Oficjal

New User
Reaction score
0

Refresh

Kuzyn

Dziad.
Staff member
Reaction score
166

Witam

Naszedl mnie powrot to tibii po przerwie kilkuletniej, i pomyslalem zeby zrobic wlasny server ots z naprawde low exp stage, taki staly 0,5. Glownie chodzi mi po mysli zeby zrobic ots pvp rpg glownie z lvl 10-40.
Jestem na ten czas zmotywowany aby zasponsorwac wszystkie mozliwe srodki potrzebne na postawienie otsa.

Dodam ze od siebie mam minimalne doswiadczenie z otsami, robilem wlasne mapy, ale nigdy nie stawialem przez samego siebie.

Szukam osoby ktora ma doswiadczenie w postawieniu takiego ots, i pomogla zrobic/przerobic mape, i ogolnikowo interesuje sie w temacie rpg ots.
Dodam ze jestem profesjonalnym designerem graficznym, i wszelakie grafiki nie bylyby problemem.

Ja pr?bowa?em co? takiego zrobi? (w tematach moich pewnie znajdziesz) ale brak skrypter?w/maper?w.

Oficjal

New User
Reaction score
0

Potrzebna ogarnieta osoba co pomoze ogarnac otsa

Wiatraczek

User
Reaction score
1

Jest tyle tego na forum, poszukaj 5 min a znajdziesz

Oficjal

New User
Reaction score
0

Refresh