• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Lucera Eo

Nom fajne. Bardzo mi si? podobaj? takie filmiki o tibi :D, hehe takie prawdziwe ?ycie w pikselach xD

Nice filmik, d?ugi, ale ca?y z ciekawo?ci? si? ogl?da :) Polecam :]

Tak. Bardzo wci?gaj?ca fabu?a. Wykonanie cudowne ;) Szkoda, ze takie kr?tkie :/ Najlepszy moment jest jak ten dziadek trenuje Eo, ten motyw szybkiego uczenia sie z filmow. No ale liczylem na inny koniec ;) Szkoda tylko, ze to jak narazie najlepsza "produkcja" TMC2.

Widia?em ju? du?o wcze?niej ten film, ale jest super. Bardzo mi si? podoba, chyba m?j ulubiony je?eli chodzi o Tibijskie filmy. Bardzo ?adnie z?o?ony, dobra soundtrack i ciekawa fabu?a.
Nic doda?, nic uj???

filmik bajer szkoda ze nie ma takich filmikow tylko ze w wersji pl :P

?wietny filmik, uwielbiam go !! Niedo??, ?e aktorzy spisali si? na medal xD to jeszcze ta muzyczka z LOTR'a , og?lnie bomba!

Super filmik fajne efekty deszcz fajnie wygl?da? i fajowo jak by?a ta wojna Swamp Trolle vs Skeletony:cool::D:cool::D:cool::D:cool:

Ciekawy filmik. Wci?gaj?cy i fajna fabu?a. ;)
Nice. Lubie takie filmiki.

widza?em ju? dawno ten film :P ale jest zar?bist*... :D szkoda ?e ma?o takich filmik?w :P ale ci co nie umiej? angielskiego toten film jest zupe?nie inny :P Pozdro dla tych co zrobili ten filmik

film jest dobry nawet najlepszy z ych co widzia?em, dopasowany podk?ad muzyczny. Tylko trzeba by by?o zrobi? podobny tylko ?e polski, ludzie takich potrzebuj?.

No naprawde rewelacja xD szkoda ?e nie po Polsku ale idzie zrozumie?, wci?gaj?ca fabu?a i to nawet bardzo :p 10/10 xD wogule super filmik

Ello
Bardzo Fajny Filmik =)
Polecam Go wszystkim co s? na forum =]
Pozdro

fajnie tylko jaka to muza

fajnie tylko jaka to muza

fajne ;p tylko jaka to jest muza jak ten gosc trenuje EO'a wiem ze taka byla w Rocky III ale nie znam tytulu prosze o odpowiedz

Do góry