• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

[LuriseQ] W pogoni za Blackq...

Status
Zamknięty.

LuriseQ

Advanced User
Liczba reakcji
67
Witam!
Tak, tak postanowi?em ponownie wr?cic do mapperstwa, tym razem chc? osi?gn?c wi?cej.
I pami?tajcie, ?e to w?a?nie wasze rady, komentarze i krytyka motywuj? mnie do mappowania...

domeksw.png

burning.png

bushb.png

Odp: [LuriseQ] W pogoni za Blackq...

W pogoni za Blackq...
Nie rozumiem... nie uwa?ajmy go za jakiego? guru i memories, kt?ry jest bogiem w Tej dziedzinie. Dodatkowo powinno by? "blackq-iem".

Mapy ?rednie a ich rozmiar nie powala wielko?ci?. Detale w odpowiedniej ilo?ci, nie przes?odzone. Nie podoba mi si? na 1 zdj?ciu ta ??dka, kt?ra jest wzi?ta nie wiadomo z sk?d.
Pozdrawiam!

Nie rozumiem... nie uwa?ajmy go za jakiego? guru i memories, kt?ry jest bogiem w Tej dziedzinie. Dodatkowo powinno by? "blackq-iem".
Mapy ?rednie a ich rozmiar nie powala wielko?ci?. Detale w odpowiedniej ilo?ci, nie przes?odzone. Nie podoba mi si? na 1 zdj?ciu ta ??dka, kt?ra jest wzi?ta nie wiadomo z sk?d.
Pozdrawiam!
zazdrosc? nub : <

nice map : 3
wieeeecej detali : D
jakiego? guru i memories
: *

Ostatnia edycja:

W pogoni za Blackq...
Nigdy nie b?dziesz jak Blackq.

Mapy niez?e, ale mog?yby by? wi?ksze.Ten stawik na ostatnim ss'ie jest kwadratowy ;/

Bardzo ?adne mapki, chcia?bym zobaczy? jak Ci one wychodz? w wi?kszej skali.Na zdj?ciach wida? RPG, wi?c poka? tak?e Fun ;) ?ycz? powodzenia i wielu sukces?w.

I pami?tajcie, ?e to w?a?nie wasze rady, komentarze i krytyka motywuj? mnie do mappowania
To lepiej sko?cz z mapperstwem skoro nie robisz to z innego powodu...

#Topic
Mapy s?abe, ma?e i wida? tutaj inspiracje z wielu prac innych mapper?w. I taka pro?ba je?li chcesz si? zbli?y? minimalnie do mapperstwa odinstaluj RME i wtedy zabaw si? w mappera, a uwierz wtedy odkryjesz jaki chujowy w tym jeste?.

zazdrosc? nub : <

Lol ? po chu** ma zazdro??i? jak sam robi lepsze prace ? h? ?

Prace s? ?rednie , nie podoba mi si? ten kwadratowy budynek na 3 ss.
Podziemia co tutaj ciekawego? nic i na 3 ss troszku kwadratowe te kontury jeziora ;(

?wicz !

?wicz !

Ka?dy ma swoj? opinie oraz gust.
Prace mi si? podobaj? tylko nast?pnym razem niech wi?ksze b?d?.

Pierwsza praca

Sk?d ta ??d? si? wzi??a?
W pobli?u nie ma wody etc.
Ma?o tego wida? bagna :)..

Jednak reszta jest w porz?dku.

7/10

Druga praca

Nic tu nie ma jednak jako tako dobrze praca wykonana.

5/10

Trzecia praca

Ta mi si? podoba najbardziej.
Wszystko do siebie pasuje.

10/10

Pozdrawiam,
Owca155.

Nie stawiaj tych pierdolonych tratw, bo to ju? jest wkurwiaj?ce. Wiesz, ?e w naszej opinii, to wygl?da brzydko, a mimo to nawalasz to jako dach, jako most i chuj wie co jeszcze. Za du?o tych kamyk?w - debris o ile si? nie myl?. Tej ???tej trawy te? troch? za du?o, og??em ta praca jest przesadzona i nudna.

Szczerze ? Mo?e i ?adne przejrzyste mapy , ale moim zdaniem nie nadaj? si? na jakies tam wielkie expowiska . Dlaczego ? Dlatego , ?e nie zachwycaj? wielko?cia . Popracuj nad ?adnym wygl?dem i wielko?ci? mapy . Pozdrawiam !

Do Blackq'la ci wiele brakuje, naprawd?.
Ta pustynia, no to nie za bardzo
?adnie wygl?da, szczeg?lnie te kamienie i ro?liny.
A te podziemia to da?e? tylko ?eby 3 SS by?y, co? Bo tu nie ma nic ocenia? nawet.

Nawet nawet , ale do Blacq jak juz wczeniej wspomniano daleko ci.

G?wno osi?gniesz ma?ymi mapami.Poza tym s? chujowe, a te dachy i "chuj wie co jeszcze" s? Bleee.

Prace niez?e og?lnie dosy? dobrze dobrane detale, ale elementy do otoczenia to ju? gorzej(np. jw. napisano ta ??d? na 1 ss'sie)
Mi do gustu przypad?a najbardziej ostatnia praca

Ocena 8/10 za trud

Mi osobi?cie twoje prace si? podobaj? a tratwa jako dach wygl?da naprawd? fajnie,detale dobrze dobrane og?lnie po mapach wida?, ?e jest to RPG. Zr?b mo?e jak?? wi?ksz? prace.
Og?lna ocena: 8/10

A tak do ludzi @up czemu si? go tak czepiacie?? Gdyby nie napisa?, ?e w pogoni za Blackq, to pewnie by?o by wszystko dobrze.

Status
Zamknięty.
Do góry