• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Mʻjzh, mapy z sercem

Status
Zamknięty.

jeztPolak

Active User
Liczba reakcji
17
logocz.png
Witam Serdecznie!
Wiem, ?e w tym dziale nie powinno zbyt wiele pisa?, chodzi tu g??wnie o pokazywanie swoich umiej?tno?ci. Ja tylko chcia?bym napisa?, ?e ogromny wysi?ek, kt?ry w?o?y?em w t? ma?? map? nie zawiera mojego talentu, lecz zawiera inspiracje, przekaz. Chcia?em na niej umie?ci? realizm, prostot? i codzienno?? miasta.​
Nazwa tego miasteczka jest w j?zyku arabskim
textqq.png
(czyli po polsku pustynny dom, nazwa fonetyczna: a?-?ḩrāʼ al-Byt). Wszystkie screeny, kt?re przedstawi? pokazuj? jedno i to samo miejsce, wraz z rozbudowaniem mapy dodam nowe screeny.​
insp.png
insp2.png
inspiro.png

Odp: Mʻjzh, mapy z sercem

ooo?? nice ; o
ZA du?o wody jak na pustynie.. Pustynia powinna by? biedna w ro?linno??.. etc.. Malo dom?w.. u ciebie jest paradoks tego.. a to pustynny dom.. to bardziej bieda.. ;D
nie b?d? si? powtarza?.. Wykonanie zajebiste, niez?y styl.. ale temat do mapy nie nawi?zuje ; x

Prac? nawet na dobrym poziomie, ciekawe pomys?y oraz ciekawe wykonanie. Najbardziej praca numer jeden wywar?a na mnie wra?enie, wed?ug mnie jest ona najlepsza z tych trzech, cho? w sumie pozosta?e dwie te? s? fajne, lecz nie tak jak jedynka.

Prace takie sobie, widac, ?e si? wzorujesz na kim? (rinth(?)), poniewa? pierwszy i ostatni oss na 100% odgapiony, mimo i? tamten by? lepszy, to twoje mapy ca?kiem fajne, nie ma b??d?w i kwadrat?w, ale brakuje im tego czego?...
Og?lnie oczywi?cie ok, wymy?l co? sam :).

Bardzo ?adne! Zdj?cia s? dobrze zrobione.
Mapy nie kwadratowe, ?adnie dodatki s? zrobione i ten piasek na ulicach i w domkach, a? mi?o sobie popatrze?.

Ocena - 10/10.

No brawo, brawo. Bardzo mi si? podobaj? Twoje pracki. S? naprawd? zaskakuj?ce, u?ywasz bardzo du?o szczeg???w, detali. Ka?de wolne miejsce wype?niasz czym? co oddaje urok ca?ej mappie. Jest z Ciebie naprawd? zaawansowany mapper. Wielkie gratulacje! Czekam na Twoje kolejne prace! Pozdrawiam!

ZA du?o wody jak na pustynie.. Pustynia powinna by? biedna w ro?linno??.. etc.. Malo dom?w.. u ciebie jest paradoks tego.. a to pustynny dom.. to bardziej bieda.. ;D
To jest bardzo bogate i staro?ytne miasto (jeszcze za naszych czas?w). Ca?e miasto b?dzie po?o?one na wodzie, jak np. Wenecja.​
Prace takie sobie, widac, ?e si? wzorujesz na kim? (rinth(?))
100% prawda, jego jedna praca jest dla mnie inspiracj? - serdecznie go pozdrawiam. Ale oczywi?cie nie jest odgapiony krok w krok. G??wnie te? cechuj? si? na grze Assasin's Creed 2.​

Wi?c to nie tw?j styl.. masz du?ego - ode mnie.. :)
Ka?dy powinien wyrabia? w?asny styl. .by innych natchne?a kreatywno??...
Patrz na przyk?adzie Fluos z czym on Ci si? kojarzy ?
Mi np.. jakie? osady, orc?w z polisadami etc. .;)
Seylit?
Rybol?
Seab?
Ka?dy z nich ma w?asny styl.
Popracuj nad sob?..

Wi?c to nie tw?j styl.. masz du?ego - ode mnie..
To m?j styl, wy??cznie ta w/w osoba nie tworzy w og?le map pustynnych - mo?esz sobie ogl?dn?? jej profil. Ma?o os?b tworzy takie mapy, bo klient Tibii jest ma?o zaopatrzony w odpowiednie przedmioty.​

bo klient Tibii jest ma?o zaopatrzony w odpowiednie przedmioty.
No ju? nie przesadzajmy, Tibia wzbogaci?a si? o ogromn? ilo?? detali nadaj?c? si? do pustynnej orientacji.

Mapa wygl?da do?? ciekawie, mimo ?e s? lekko inspirowane prac? Rintha, a moim skromnym zdaniem tak?e diva99.
Pozdrawiam!

Mapy robisz ?adne, ciekawe. Jest kilka b?ed?w. W depo jak s? te du?e pochodnie(niewiem jak to nazwa?) mo?na je przesuwa? i niewiem po co te pisanki.
8/10

Jak na moje mapki s? WY?MIENITE ! Bardzo mi si? podobaj? a w szczeg?lno?ci ten wodospad lec?cy po ?cianie ; d Oryginalny jak na moje : o
Podsumowuj?c wszystko pi?knie ; )
Nie mog? si? krytycznie wypowiada? bo wiele nie umiem : d
9,9/10 :lol:

Status
Zamknięty.
Do góry