What's new
  • logo_cipsoft
    Latest servers:
    New servers will open on: 19th Feb 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

MacDok Presents: First Dragon

Cai Johnson

Active User
Reaction score
2
Film mojego przyjaciela i jednocze?nie u?ytkownika tego forum. Jest on by?ym moderatorem... Drodzy panie i panowie:
Film Herun'a!

Nie ma mnie w "Credits"! :(
Co to b?dzie?

The_LoLekK

Advanced User
Reaction score
41
Takie ?rednie 5/10 . Mo?esz powiedzie? kt?ry on mia? lvl

Cai Johnson

Active User
Reaction score
2
Nie pytaj mnie bo nie wiem. Ja tylko zapostowa?em film, gdy? on mia? za ma?o post?w na linki. Jest zarejestrowany na tym forum, napisz mu Prywatn? Wiadomo??.

@Edit:
A przy okazji m?g?by? chocia? powiedzie? czemu ci si? nie podoba za bardzo.

Demeroth

Forum friend
Reaction score
79
Filmik szczerze m?wi?c nudny. Szed?, zabi? draga, poszed?. Tyle. M?g? da? jakie? ciekawe efekty, zblizenia itp. 4/10

Loko

User
Reaction score
0
Bardzo fajny filmik no i ta muzyczka dobrze wpada w ucho ! Licze powodzenia na silniejszych mobach :D

M

MatriX

Guest
Nudny filmik co to zabi? draga a on chyba nie mia? 20 lvl'a bo szybko go zabil
Chocia? jakie? efekty by da? na ko?cu jak zabi? draga to takie swiat?o na dragu fajnie by wysz?o :D:cool: 6/10

ZS1906

Active User
Reaction score
2
Nudny filmik. Tak w og?le to jaki on mia? lvl? Ale chyba nie mia? du?ego, bo dragon z gfb i on ma ???te hp, to ja moim drutem na 30lvl hit z gfb i ???te.
5/10

warczak

Active User
Reaction score
0
Filmik w stylu poszedl zabil i na tyle. Mogla by byc leprza muza i jakies efekty...
to by troche zatuszowalo banalna fabule;)4/10

Sattanles

Active User
Reaction score
3
ja dam 6/1o , poniewa? ka?dy z nas kiedy szed? na swojego pierwszego draga w ?yciu bylo to du?a atrakcja ale dziwi mnie to ze ma pacc bo to na dragach w ank i kupil pacc nigdy nie bijac dragona... no i muzyczka super ;]

Rybol

Senior User
Reaction score
92
No nie chc? powtarza? to co panowie wy?ej ale film jest naprawd? banalny...
Id?/Zabij/Wr??
?eby to by? jaki? najazd to ja rozumiem.
A tu kiszka :/

Dilvish

Active User
Reaction score
7
Dobry !
Jak Panowie z pierwszej strony. Filmik jest bardzo nudny, kto nie widzia?, ?eby kto? draga zabi?. Poszed?, zabi? go po 1,5 min i poszed?. 5/10

lolakr

Active User
Reaction score
2
Ja bym da? z 3/10 s?aba jako?? wolno wszystko idzie m?g? by? troche przyspieszy? albo jkie? efekty da? muzyka mnie troche przynudzi?a ale ka?demu podoba si? co? innego ale reszta by?a dobra szkoda tylko ?e nie kupi?e? sobie pochodni za 2 gp abo nie kupi?e? czaru i nie wpisa?e? utego gran lux (o ile mia?e? 14 lvl)

FasT_User

Active User
Reaction score
4
Muzyka troche nudna no i... mog? by da? jakie? efekty np. przybli?enie kiedy mia? ma?o hp lub , gdy waln?? du?ego hita .

Moking

Advanced User
Reaction score
9
Filmik nudny ;p Idzie zabija i idzie nawet nie zblizyl,nic nie napisal.
Mogliscie dac za podklad jakis metal byloby bardziej zywo :)
Ale GTZ drag xD
6/10
/Moking

Bolmex

Advanced User
Reaction score
53
No a ja powiem pozytywnie poniewa? nie chce aby autor si? za?ama? :p. Ale tak na serio dla mnie ka?dy filmik kt?ry przedstawia walke (oprucz sa?abych potwor?w) jest dobry ale gdyby by?o jeszcze wiadomo jaki lvl i jakie mniej wi?cej skille to nowi gracze by wiedzieli na jakim lvl i skillach i?? ?eby nie pa?? i ?eby nie starci?.

Matixy

Active User
Reaction score
2
Odp: MacDok Presents: First Dragon

Za Duzy Lvl Zeby Robic Filmik Zabicia Draga!!! Teraz Tibia Jest Tak Banalnie Prosta Ze Ten Lvl To Juz Se Normalnie Idzie Do Veno Expiv Na D Lairze