Nie pytaj mnie bo nie wiem. Ja tylko zapostowa?em film, gdy? on mia? za ma?o post?w na linki. Jest zarejestrowany na tym forum, napisz mu Prywatn? Wiadomo??.
@Edit:
A przy okazji m?g?by? chocia? powiedzie? czemu ci si? nie podoba za bardzo.
Nudny filmik co to zabi? draga a on chyba nie mia? 20 lvl'a bo szybko go zabil
Chocia? jakie? efekty by da? na ko?cu jak zabi? draga to takie swiat?o na dragu fajnie by wysz?o 6/10
Nudny filmik. Tak w og?le to jaki on mia? lvl? Ale chyba nie mia? du?ego, bo dragon z gfb i on ma ???te hp, to ja moim drutem na 30lvl hit z gfb i ???te.
5/10
ja dam 6/1o , poniewa? ka?dy z nas kiedy szed? na swojego pierwszego draga w ?yciu bylo to du?a atrakcja ale dziwi mnie to ze ma pacc bo to na dragach w ank i kupil pacc nigdy nie bijac dragona... no i muzyczka super ;]
Ja bym da? z 3/10 s?aba jako?? wolno wszystko idzie m?g? by? troche przyspieszy? albo jkie? efekty da? muzyka mnie troche przynudzi?a ale ka?demu podoba si? co? innego ale reszta by?a dobra szkoda tylko ?e nie kupi?e? sobie pochodni za 2 gp abo nie kupi?e? czaru i nie wpisa?e? utego gran lux (o ile mia?e? 14 lvl)
Filmik nudny ;p Idzie zabija i idzie nawet nie zblizyl,nic nie napisal.
Mogliscie dac za podklad jakis metal byloby bardziej zywo
Ale GTZ drag xD
6/10
/Moking
No a ja powiem pozytywnie poniewa? nie chce aby autor si? za?ama? . Ale tak na serio dla mnie ka?dy filmik kt?ry przedstawia walke (oprucz sa?abych potwor?w) jest dobry ale gdyby by?o jeszcze wiadomo jaki lvl i jakie mniej wi?cej skille to nowi gracze by wiedzieli na jakim lvl i skillach i?? ?eby nie pa?? i ?eby nie starci?.
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.