Deejays
Advanced User
- Reaction score
- 31
Witam serdecznie administracje TNP.
Gluwnie prosze sie wypowiadanie Admina a nie moduw w tym gluwnie Royalza.
A wienc tak: Hcialbym dowiedzieci sie jakim powodem Royalz ma Moda, zastanawia mnie to naprawde gdyrz z jego strony pomocy urzytkownicy nie dostawali ani nie dostajom. Czyli: nie pomagal, malo sie odzywal etc.. A ma moda.
Czyrzby wyprosil? jak to muwia inni. To bzdora rze osoba nie majaca oraz nie znajaca najmniejszej teorii/praktyki o moderowaniu ma moda z dupy. Dostal go bez powodu. Hcialym to wyjasinic.
Powtazam. Prosze o pisanie osub z grona Admina nie moda
Jezeli zly dzial prosze o przeniesienie
Nie jest to zawisc ani zazdrosc. Gdyz na pozycje wyzej trzeba zasluzyc, on nie zaslyguje wiec prosze wytlumaczyc czemu on ma moda, badz po prostu mu go cofnac.
@Down naprawde jestes ograniczony. Nie wypowiadaj sie bo wiadomo ze bedziesz sie bronil
Co z tej rozmowy wynika? ze nie powinienes miec moda.
//dami1310~ Panie, grzeczniej. Zaznaczy?em Ci kursyw? o co chodzi (^_^)
PS. Fajnie piszesz, moja ulubiona czesc to "urzytkownicy".
Grzeczniej? nie rozumiem, napisalem cos zle? "niegrzecznie"? nastepny xDD ironicznie jedynie. Nadal nie widze racjonalnego powodu jakim jest powod awansu royalza na moda
szukaliscie, to czemu inni uRZytkownicy forum nie mieli szans awansowac? wybieracie sb osoby z dupy. Demokracja, smiechlem ;o wydaje mi sie ze tu glos ludu powinien miec znaczenie
@MITO WRZUC CALA ROZMOWE NIE KAWALKI
) jak nic innego nie potrafisz napisac tylko "cry moar" xD to jest zachowanie moda? wrzuca ss z poza forum jak sie go wyzywa. Ty mi piszesz cos o mojej inteligencji. Wgl z dupy, tak jakbys nwm sam mial z tym problem. Nie uwazam sie chociaz za kogos super ekstra uzdolnionego etc... a wlasnie Ty sie wywyzszasz sam, w internecie? xDD samo mowi za SB
skonczylem z TB rozmawiac. Po raz ent... napisze : MITO nie nadajesz sie xDD i moda masz takze z dupy
bez powodu. Nie pomagasz nie pomagales, wymieniac nie ma co bo byles a raczej nie byles.
Logicznym chyba jest, ze jesli szukamy kogos na stanowisko to wybieramy osoby najbardziej kompetentne, a nie kogos twojego pokroju, kto nawet nie potrafi dobrze sie wyslowic.
Po 1 zauwaz ze nie obrazilem ani nie ublizalem nikomu
Ublizanie poza gg watpie ze jest wazne. Napisalem normalnie troche ironicznie ale bez obrazy, a ten odrazu "cry moar" xD to smiechlem i co zostalo, z takim normalnie rozmawiac? xD Prosze Cie.
Ale okej, wyjasnione. Prosze o zamkniecie tematu. Nie pisze zbednych komentarzy bo mysle ze to przeczytasz
Pozdrawiam - Ja.
Zeby ci to jeszcze naprostowac:
Gluwnie prosze sie wypowiadanie Admina a nie moduw w tym gluwnie Royalza.
A wienc tak: Hcialbym dowiedzieci sie jakim powodem Royalz ma Moda, zastanawia mnie to naprawde gdyrz z jego strony pomocy urzytkownicy nie dostawali ani nie dostajom. Czyli: nie pomagal, malo sie odzywal etc.. A ma moda.
Czyrzby wyprosil? jak to muwia inni. To bzdora rze osoba nie majaca oraz nie znajaca najmniejszej teorii/praktyki o moderowaniu ma moda z dupy. Dostal go bez powodu. Hcialym to wyjasinic.
Powtazam. Prosze o pisanie osub z grona Admina nie moda
Jezeli zly dzial prosze o przeniesienie
Nie jest to zawisc ani zazdrosc. Gdyz na pozycje wyzej trzeba zasluzyc, on nie zaslyguje wiec prosze wytlumaczyc czemu on ma moda, badz po prostu mu go cofnac.
@Down naprawde jestes ograniczony. Nie wypowiadaj sie bo wiadomo ze bedziesz sie bronil
//dami1310~ Panie, grzeczniej. Zaznaczy?em Ci kursyw? o co chodzi (^_^)
PS. Fajnie piszesz, moja ulubiona czesc to "urzytkownicy".
Grzeczniej? nie rozumiem, napisalem cos zle? "niegrzecznie"? nastepny xDD ironicznie jedynie. Nadal nie widze racjonalnego powodu jakim jest powod awansu royalza na moda
@MITO WRZUC CALA ROZMOWE NIE KAWALKI
TAK, napisales cos zle, poniewaz takie ublizanie raczej ci nie pomoze.Grzeczniej? nie rozumiem, napisalem cos zle? "niegrzecznie"? nastepny xDD ironicznie jedynie.
Przeciez nikomu nie bronimy awansu na moda, jesli ktos chce sie ubiegac o stanowisko to niech napisze podanie do ktoregos z adminow lub global modow.czemu inni uRZytkownicy forum nie mieli szans awansowac?
Nie "ludowi" dane o tym decydowac tylko obecnej kadrze.Nadal nie widze racjonalnego powodu jakim jest powod awansu royalza na moda![]()
Logicznym chyba jest, ze jesli szukamy kogos na stanowisko to wybieramy osoby najbardziej kompetentne, a nie kogos twojego pokroju, kto nawet nie potrafi dobrze sie wyslowic.
Po 1 zauwaz ze nie obrazilem ani nie ublizalem nikomu
Ale okej, wyjasnione. Prosze o zamkniecie tematu. Nie pisze zbednych komentarzy bo mysle ze to przeczytasz
Pozdrawiam - Ja.
Zeby ci to jeszcze naprostowac:
naprawde jestes ograniczony.