quas96
User
- Liczba reakcji
- 2
Witam chcia? bym wam zaprezentowa? mojego accmakera ktorego sam edytowalem pelno nowych skryptow np. System Aukcji ,Ranking Reputacji ,Rl guild war system ,Forum ,Quest maker ,Top guild by (Malpa) jako jedyny posiadam go na gesior acc i jeszcze pare innych. Nie wiem jeszcze czy mam zrobic serwa czy nie dlatego sie pytam tylko czy podoba sie wam moj acc maker na poczatke :
Uploaded with
System Aukcji : player moze wystawic kazdy item na akucje sms albo coins (tibia).
Ranking Reputacji : player za zabicie playera , monstera , wykonane questy idzie mu reputacja na ots ktora potem jest wyswietlana na stornie rodzaje reputacji | Dobra | i | Zla |.
Real Guild System : chyba kazdy wie co to ale odrazu mowie ze mam z tarczami od elfa.
Forum : No wlasne forum na acc.
Quest Maker : Pokazuje procent oraz liczbe wykonanych questow oraz ranking na najlepszego Questera.
Top Guild by (Malpa) : odrazu mowie tego nie ma na gesior acc mozna jedynie to zobaczyc na modern acc. a ze bardzo mi sie podobalo postanowilem to przerobic na gesior acc.
Jak to dziala ?? wiec mowie te ptk nabija sie za : fragi ,ilosc osob w gildii ,laczny level ,sredni level gildii ,i za wygrane wojny jak i przegrane (minusowe ptk) .
Prosze o ocene 0/10 .
Pozdrawiam Malpa(quas96)
I prosze to o przeniesienie to poprawnego dzialu bo nie moge go znalesc
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć link.
Zaloguj or Rejestracja
Uploaded with
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć link.
Zaloguj or Rejestracja
System Aukcji : player moze wystawic kazdy item na akucje sms albo coins (tibia).
Ranking Reputacji : player za zabicie playera , monstera , wykonane questy idzie mu reputacja na ots ktora potem jest wyswietlana na stornie rodzaje reputacji | Dobra | i | Zla |.
Real Guild System : chyba kazdy wie co to ale odrazu mowie ze mam z tarczami od elfa.
Forum : No wlasne forum na acc.
Quest Maker : Pokazuje procent oraz liczbe wykonanych questow oraz ranking na najlepszego Questera.
Top Guild by (Malpa) : odrazu mowie tego nie ma na gesior acc mozna jedynie to zobaczyc na modern acc. a ze bardzo mi sie podobalo postanowilem to przerobic na gesior acc.
Jak to dziala ?? wiec mowie te ptk nabija sie za : fragi ,ilosc osob w gildii ,laczny level ,sredni level gildii ,i za wygrane wojny jak i przegrane (minusowe ptk) .
Prosze o ocene 0/10 .
Pozdrawiam Malpa(quas96)
I prosze to o przeniesienie to poprawnego dzialu bo nie moge go znalesc

Notka moderatorska: |
Z?y dzia?. Chwalimy si? w Showroom. Upomnienie. // ErMex |