• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Malutka pla?a z biesiad? NPC

Status
Zamknięty.

Arosax

Active User
Liczba reakcji
3
Opis:
Na tej ma?ej pla?y zamieszka? NPC Sebastian kt?ry p?ywa po r??nych oceanach i szuka przyg?d
Mapka:
51684030.jpg

Wiem, ?e strasznie ma?e, ale pracuj? nad mapk? na sw?j OTS od 0 ;] to nie mam czasu na co? wi?kszego :]

Odp: Malutka pla?a z biesiad? NPC

Co to jest? ?le zrobiony screen, kwadraty, nic do siebie nie pasuje, ok?

Co to jest? ?le zrobiony screen, kwadraty, nic do siebie nie pasuje, ok?

Nie wiem co Ty tu widzisz, bo natomiast ja do ci??kiej cholery nic tu nie widz? bo nawet nie ma ss! Albo to ja ju? kurde ?lepn? x.x'...

@Arosax Je?li cokolwiek Chcesz tu wstawi? to musisz da? przynajmniej 2 ss! A tymczasem ja nie widz? tu nic!

Ocena: 0/10.

@up, w po?cie jest kod z obrazkiem, to nie moja wina a tamtego hostingu
@x2up, ej jeste? boski jak tutaj s? kwadraty to ty chyba kwadrat?w nie widzia?e? ;*, ok? Taki jeste? m?drali?ski widz? :]

51684030.jpg

No teraz to widz? :D...
Wi?c tak... Mapka do bani, kwadraty jak ju? powiedzia? Panzorlost... Prawie 0 natury, tereny do siebie nie pasuj?... Jak dla mnie, praca zrobiona na odpierdziel... Przepraszam Ci? bardzo, ale powiedz mi ?askawie czy to wylatuj?ce z wiaderka to kurde gejzer?! Jak psu z gard?a wywalona praca -.-'... Tratfy nie maj? ster?w xD... Tak? mapk? zrobi? bym w 5 min. nie wi?cej ;s Je?li chcesz co? dobrego wystawi? to radz? zacz?? czyta? poradniki i ostro bra? si? do ?wiczenia na Map editor, albo na RME...

Ocena: 1+/10. Na zach?t? i motywacje do ?wiczenia i czytania poradnik?w...

Arosax , tw?j poziom os?ab? , nic ciekawego same kwadraty , nudno nic epickiego , 0 detali, polecam poradniki kolego albo chocia? sta?e trenowanie ;- No c?? do zobaczenia ;-

hahah gejzer z ?mietnika powala moja ocena 3/10 zbyt proste i nic do siebie nie pasuje

Trzy z??czone kwadraty, prostok?tn? tratw? na nap?d morski :)

Po prostu szok, przeczyta?em temat lekko si? za?mia?em ale jak zobaczy?em to co tam wytworzy?e? to spad?em z krzes?a.
Nic do siebie nie mo?e i nie pasuje, mog?e? to lepiej zrobi?.
3/10 za to ?e umia?e? w??czy? Map Edytora.

Tak naprawd? nic nie pokaza?e? niee to jest tak kwadratowo ?e gorzej si? nie da?o, jedna rzecz jest do podziemi inna do normalnej natury, my?la?e? ?e to tylko w??czy? map edytora i samo si? zrobi trzeba si? sporo na m?czy? ?eby mapa wysz?a tak jak to widzia?e? u Pro Mapper?w.
Nie oceni? tego bo niema co ocenia?.
?wicz ?wicz I Jeszcze Raz ?wicz.
Pozdro Snoop Dog.

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty.
Do góry