Besidolites
New User
- Reaction score
- 0
Dzisiaj przegl?da?em r??ne tematy na tym forum i znalaz?em ten: http://tibia.net.pl/mapy/40027-gm-hous.html
postanowi?em ?e zrobi? w?asn? wysepk? dla GM'?w i uda?o si? (przynajmniej mam tak? nadziej?). Stara?em si? i zaj??o mi to troch? czasu (chyba ju? od dw?dziestej tu siedz?!) Odrazu ostrzegam i? je?li jeste? do?wiadczonym maperem to lepiej wyjd? gdy? jest to moja pierwsza mapka (kilka lat temu bawi?em si? jakim? map editorem przez 2h ale to wtedy gdy tibia by?a bodaj?e 7.7 czy co?) i mo?esz dosta? oczopl?su na widok tego co daj?
No to jedziemy!
1.ca?a wysepka
2. Ground floor
3. Pierwsze pi?tro
4. Drugie pi?tro, tutaj ka?dy GM ma swoje biurko do pracy (papierkowa robota ;P )
5. Trzecie pi?tro, w?a?ciwie dach
6. No i by?bym zapomnia? podziemia z teleportami do g??wnych miast
Zapraszam do oceniania
#EDIT
Co? mi zdj?cia nie dzia?a?y...ju? naprawione
postanowi?em ?e zrobi? w?asn? wysepk? dla GM'?w i uda?o si? (przynajmniej mam tak? nadziej?). Stara?em si? i zaj??o mi to troch? czasu (chyba ju? od dw?dziestej tu siedz?!) Odrazu ostrzegam i? je?li jeste? do?wiadczonym maperem to lepiej wyjd? gdy? jest to moja pierwsza mapka (kilka lat temu bawi?em si? jakim? map editorem przez 2h ale to wtedy gdy tibia by?a bodaj?e 7.7 czy co?) i mo?esz dosta? oczopl?su na widok tego co daj?
No to jedziemy!
1.ca?a wysepka
2. Ground floor
3. Pierwsze pi?tro
4. Drugie pi?tro, tutaj ka?dy GM ma swoje biurko do pracy (papierkowa robota ;P )
5. Trzecie pi?tro, w?a?ciwie dach
6. No i by?bym zapomnia? podziemia z teleportami do g??wnych miast
Zapraszam do oceniania
#EDIT
Co? mi zdj?cia nie dzia?a?y...ju? naprawione
Last edited by a moderator: