• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Sie 2025:
    Escura (Retro Open PvP) Mystera (Retro Open PvP) us_logo Penumbra (Retro Open PvP)

[Mapa] Rookkerek by Gustik (Jackob)

Status
Zamknięty.

Gustik

New User
Liczba reakcji
1
Witam. Mam do pokazu moja wlasnorecznie robiona mapke ktora nazwalem Rookkrerek. Jest to mapa przerobionego przeze mnie rooka. Jedynie co to wzorowalem sie na mapie rl Rooka. Reszte juz sam robilem. Zachecam do kometowania

Mapa Rookkerek (widok ogolny)

Mapa Rookkerek (miasto)

Centrum miasta (npc od eq)

Nasze "temple" (npc od guildi)

Jeden z GH na otsie (npc od addonow)

Sklep z eq

Najwiekszy GH na otsie (3 pietra)

Depo

QUESTY (oczywiscie przerobione)

KATANA ROOM

BEAR ROOM

MINOTAUR HELL

COPPER SHIELD

GOBLIN HELL

Tyle. Zachecam do kometowanie.

[EDIT 1]

KILKA DROBNYCH EXPOWISK ZEBY NIE BYLO ZE JA NIC NIE ROBILEM

Amazony

i tu tez ;p

Barbariany

Cyclopy

Hydry

Wybaczcie ze tak malo zdjec daje ale nie mam zbytnio czasu. Jak znajdzie sie czas to powrzucam wiecej. Narazie niech te wam wystarcza. Mam nadzieje ze oceny beda teraz lepsze

Odp: Rookkerek by Gustik (Jackob)

?al. Pokaza?e? wszystko co jest na rl tylko pozmieniane i to bezsensownie. ?adnych szczeg???w ani pomys?u. Pozmienia?e? respa i nic wi?cej!

0/10

Alanov

Racja skopiowane od rl ten kolega up ma racje. ... 0/10

Odp: [Mapa] Rookkerek by Gustik (Jackob)

Jest to mapa przerobionego przeze mnie rooka. Jedynie co to wzorowalem sie na mapie rl Rooka.

... On przecie? napisa? ?e to jest przerobiony rook co do oceny to s?abo ju? orginalny rook wygl?da ?adniej..
4/10

Odezwali sie znawcy. Sami mapy lepszej byscie nie zrobili. Napisalem ze to jest czesc rl mapy tylko zedytowana i pododawane przezemnie nowe miejsca ktorych screeny niedlugo wystawie. Chociarz i moj blad. Pokazalem screeny tylko z rl a nie stworzone przezemnie. Obiecuje to naprawic

No nie wiem nie jest ?le daj jakie? ss stworzone przez Ciebie to b?d? wy?sze oceny.
Za to co jest 7/10 na zach?t? bo wida? ?e nie jeste? JESZCZE profesjonalist?.Pracuj dalej:p

Status
Zamknięty.
Do góry