[Mapa] Wyverny

Status
Zamknięty.

Trapey

Active User
Czerwiec 6, 2009
Liczba reakcji
20
Witam wszystkich.
Jest to expowisko na Wyverny kt?re robi? do naboru mapper?w Witcher. Na ?yczenie Smok_. Daje to tutaj tak?e po to ?e chc? us?ysze? wasz? opini?.

wots.png

wyvern.gif

Wyverna i Swamp Troll przygotowane do ataku Smok?w. Czekaj? ale kiedy nadejdz? z?e moce?

32709120.png

wyvern.gif

G?ry zalane bagnem, szybko sta?y si? celem innych, nie zamieszka?ych dziwade?. Swamp Trolle zamieszka?y tutaj jako pierwsze, ale piekielne smoki pr?bowa?y podbi? t? posiad?o??. Jednak po kilku atakach, Swamp Trolle pomy?la?y o sojuszu z Wyvernami, kt?re by?y pot??niejsze.

21837984.png

wyvern.gif

Wej?cie do posiad?o?ci sprzymierze?c?w. Mia?o by? ogrodzone fos?, lecz podczas zbrojenia posiad?o?ci Smoki zaatakowa?y os?abi?y obrone i zabi?y pracownik?w. Teraz to miejsce jest nara?one na zalanie wod?.

12300345.png

wyvern.gif

Swamp = Bagno
Swamp Troll = Bagnisty Troll

Mapa mia?a by? bagnista, a Wyverny s? truj?ce a te bagna (chyba) truj? wi?c do siebie pasuje.

Widz? ?e baaardzo du?o ludzi BEZ wyobra?ni na tym forum, dlatego nei umiecie mapki zrobi?. Pozdro po?wiczcie.

Odp: Wyverny

Mi si? podoba :] Czekam na opinie innych.

Hmm odrazu mowie, na ostatnim Ss'e Nie podoba mi si? teren z traw? i drzewkami postaraj si? je zrobi? Blisko siebie ale nie przesadzaj dozuc jakies ska?y np ma?y domeczek itp..;) a reszta fajna 7,5/10

Odp: [Mapa] Wyverny

?adne dosy?. Jednak jest par? nie mo?liwych rzeczy. Jak szkielet na 2 screenie wpad?by i zaton?? w tym bagnie. Na 3 screenie te kamyki w wodospadzie nie wygl?daj? mi realnie, by? mo?e to tylko moje odczucie.

Ocena: 5-/6

Pozdrawiam.

Nawet fajne. Tylko, ?e za ma?o szczeg???w. Natury w sam raz. Ni za du?o, ni za ma?o.

7/8

W pierwszym screenie:
Bagna i trup na skalach?

W drugim screenie:
Dlaczego tam s? ko?ci smoka skoro to expowisko wyvern?

No i w trzecim screenie:
Na samym screena po prawej stronie dlaczego jest tam na drodze?!?!

Niewiem czy to nowy 'Ground' brush ale je?li nawet, to niezbyt ?adnie on wygl?da...

Poza tym mo?e by?.
Moja ocena: 5/10

Ostatnia edycja:

Ocenia 5/10 z tego powodu, ?e jest ma?o detali no i ten ostatni screen jaki? taki ma?o urozmaicony, a i "Wyverny" ?yj? z zasady na g?rach.

To jest expowisko wyvern czy swamp trolli bo na tych ss tylko 1 wywern jest widoczny :huh:
Nie podoba mi sie ten wodospad ;( i og?lnie jako? dziwnie
2/10 bo wida? ?e g?osisz sie jako dobry mapper jak chcesz do projektu :(

mapa fajna troch? ma?o na niej jest pokazane, ale wodospad mi sie nie podoba wygl?da jak strza?ka i p?? prostok?ta

To jest ju? ?adniejsze od Cyny ale Natura troch? uboga
Ocena: 5/10

Taka zwyk?a mapa, nic szczeg?lnego nam nie pokaza?e?. Chocia? wiem ?e ?rodowisko ?adnie ci wysz?o. Na pierwszym screenie zako?czenie wyspy zbyt kwadratowe.

[evil]5/10[/evil]

Nie wiewiem jak to opisa? ... taki porz?dny projekt a taka mapa wstyd czy niedopracowanie ??????
Lecz mam nadziej? ?e to b?dzie poprawiane ch?tnie bym wam zrobi? par? mapek lecz nic na si?? ....
Ocena --5/10
ps. niekt?re miejsca wygl?daj? dziwnie .....

Trapey:
Swamp = Bagno
Swamp Troll = Bagnisty Troll
Ka?dy to wie...:|
Co na 1 ss'ie robi ten ground co wyst?puj? w podziemiach ?
Totalnie skopa?e? t? prac?, je?eli ten projekt ma takich mapper?w to ja Wam m?wi? : Pozdro @ Po?wicz.:down:, a co do pracy to 3/10 za ch?ci.
PS. To jest exp swamp troll?w czy wyvern, bo jak zauwa?y?em to tam tylko 2 wivki s?.

To TY nie masz wyobra?ni. Masz troch? za wysok? samoocen?. Twoja mapa jest nudna jak flaki z olejem, ?adnych innowacji ani nic. A ten wodospad wygl?da wr?cz tragicznie :P

No nie wiem czy si? na otsie vywerny orzydadz?...ale GooD.

Je?li uwa?asz si? za dobrego mapera to ocen -1/10 -.- bagna i woda hmm? bagno wp?ywaj?ce na wod? jeszcze ten border taki...
wodospad lol? po co on?
historia expowiska nie jest taka z?a ale wiesz dla mnie ta praca to Tytanic a ta historyjka to ostatnia tratwa ratunkowa...
Wiesz pomy?l smok vs 3 wyverny ee? wyverny wra?liwe na ogie? chyba s?, a trolla haha trolla to ja Ci powiem na hita si? ubija;]

Bym wystawi? ocen? 2/10 (za historyjk?, wida? ?e masz pomys?owo??, ale to taka tratwa) ale poniewa? uwa?asz si? za pro mapera to ogarnij -1/10 sorry.

Wed?ug mnie dobrze zrobiona mapka jak na resp z wywernami wszystko do siebie pasuje. ?adnie estetycznie bez zastrzezen 10/10 JAK NA RESP WYWERN?W :P

pozdro

Status
Zamknięty.
Back
Do góry