TO jest Orc Fortress? Ch?opie, to nawet w 1% nie przypomina fortecy, ani niczego! To, co mia?o wygl?da? jak g?ry, przypomina lataj?c? ziemi? ze ?cianami. ?adnej natury, kwadratowo. Wsz?dzie taka sama g?ra, na dodatek z?y dzia?.
To dlaczego nazwa pliku nazywa si? Orc Fortress?
Btw. par? nast?pnych b??d?w: ostatni screen podziemia nie pasuj? do Orc'?w, most na drugim screenie si? pali, tak naprawd? powinien sp?on??. Niepotrzebnie zborderowa?e? wod? z bagnem . Zapomnia?em przedtem da? oceny, 2/10.
Mapa ocena 2/10 ;p wdodatku ten orc fortes do chuj@a podobne ;p
powiec mi moj drogi co to jest pierw pocicz a potem wstawiaj miasta czy tam jakies orci na forum
Pozdrawiam
Dziwna mapa, wi?kszo?? terenu zrobiona w stylu KWADRAT. Masa lawy lub bagien ma?o zwyk?ych teren?w. Normalne expowisko ala evo. Troch? popracuj nad urozmaiceniami.
Wg. niego to jest orc fortess. By? w moim team i da?em mu zlecenie na orc fortess. A on po dw?ch dniach wys?a? mi tego bullshita. Orc Fortess ca?kowicie na bagnach, a poziom ni?ej nagle jest lava? Totalny kwadraciak. Te groby wymiataj?. ^.^
Najbardziej jednak mi si? podobaj? spawny, kt?rych nie ma.
Jeste? HardCorem.
Pozdrawiam,
GregoRex.
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.