• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Mapowy temat Rysika.

Status
Zamknięty.

Rysik

Active User
Liczba reakcji
5
C??... Po up?ywie prawie trzech lat, postanowi?em, ?e co? zmontuje :D
Moje prace okre?lam jako poziom amatorski, bo nie oszukujmy si? takie s?...

Na pocz?tku daj? wam 2 screeny z losowo wybranych miejsc na edytowanej przeze mnie mapie Evolution. I powiem Wam, ?e te miejsca niczym wam nie b?d? tej mapy przypomina?y, ze wzgl?du na to, ?e s? nowe ;>

Chamski random (tj. dr??ka, kawa?ek natury oraz zal??ek czego? w rodzaju portu? sam nie wiem)
2n5dc6zepq1z.png

Ten kawa?ek teoretycznie jest sko?czony, lecz w planach mam kompletn? 'rewitalizacje' miejsca.
Dzi? to jest zaledwie przej?cie w d??, cz??? przysz?ego wulkanu.
lqyrgbj6fp2r.png

sam to oceniam jako g?wno, ale komu? si? mo?e spodoba? (w co szczerze w?tpi?)

Info:
Map Editor: RME
Tibia ver.: 8.54
No Autoborder!

Przyjmuj? tylko konstruktywn? krytyk?! Posty typu 'sko?cz mappowa?, bo to Ci ch** wychodzi' traktuj? jak powietrze ;>
Fakt, nie ma co tu ocenia?, ale postarajcie si? ;> Pozdrawiam.

Odp: Mapowy temat Rysika.

sam to oceniam jako g?wno, ale komu? si? mo?e spodoba? (w co szczerze w?tpi?)
Nie rozumiem, dlaczego wstawiasz te 'screeny' na forum, je?eli uwa?asz, ?e to g?wno.

Staraj si? ograniczy? autoborder do niezb?dnego minimum - cholernie rzuca si? w oczy.
Wydaje mi si?, ?e ??czysz za du?o styl?w/?rodowisk w jeden (niekoniecznie do siebie pasuj?cych).
Takie - "pomieszanie z popl?taniem". Je?eli robisz screeny odznacz "show spawn" w zak?adce "view".
Najlepiej ogarnij sobie jaki? poradnik na ten temat : )

Staraj si? ograniczy? autoborder do niezb?dnego minimum - cholernie rzuca si? w oczy.

heheh... nie u?ywam auto m?j drogi ;> spawn to po prostu m?j b??d, nawet najlepszym zdarza si? zapomnie?. To, ?e mam w tagu 'amator' nie znaczy, ?e nie wiem co i jak.

Ostatnia edycja:

Uczysz si? to jasne, ale moim zdaniem zaraz b?dziesz mia? tego ?redniaka. Poczytaj poradniki, a zobaczysz, ?e b?dzie lepiej.

Status
Zamknięty.
Do góry