C??... Po up?ywie prawie trzech lat, postanowi?em, ?e co? zmontuje 
Moje prace okre?lam jako poziom amatorski, bo nie oszukujmy si? takie s?...
Na pocz?tku daj? wam 2 screeny z losowo wybranych miejsc na edytowanej przeze mnie mapie Evolution. I powiem Wam, ?e te miejsca niczym wam nie b?d? tej mapy przypomina?y, ze wzgl?du na to, ?e s? nowe ;>
Chamski random (tj. dr??ka, kawa?ek natury oraz zal??ek czego? w rodzaju portu? sam nie wiem)
Ten kawa?ek teoretycznie jest sko?czony, lecz w planach mam kompletn? 'rewitalizacje' miejsca.
Dzi? to jest zaledwie przej?cie w d??, cz??? przysz?ego wulkanu.
sam to oceniam jako g?wno, ale komu? si? mo?e spodoba? (w co szczerze w?tpi?)
Info:
Map Editor: RME
Tibia ver.: 8.54
No Autoborder!
Przyjmuj? tylko konstruktywn? krytyk?! Posty typu 'sko?cz mappowa?, bo to Ci ch** wychodzi' traktuj? jak powietrze ;>
Fakt, nie ma co tu ocenia?, ale postarajcie si? ;> Pozdrawiam.

Moje prace okre?lam jako poziom amatorski, bo nie oszukujmy si? takie s?...
Na pocz?tku daj? wam 2 screeny z losowo wybranych miejsc na edytowanej przeze mnie mapie Evolution. I powiem Wam, ?e te miejsca niczym wam nie b?d? tej mapy przypomina?y, ze wzgl?du na to, ?e s? nowe ;>
Chamski random (tj. dr??ka, kawa?ek natury oraz zal??ek czego? w rodzaju portu? sam nie wiem)

Ten kawa?ek teoretycznie jest sko?czony, lecz w planach mam kompletn? 'rewitalizacje' miejsca.
Dzi? to jest zaledwie przej?cie w d??, cz??? przysz?ego wulkanu.

sam to oceniam jako g?wno, ale komu? si? mo?e spodoba? (w co szczerze w?tpi?)
Info:
Map Editor: RME
Tibia ver.: 8.54
No Autoborder!
Przyjmuj? tylko konstruktywn? krytyk?! Posty typu 'sko?cz mappowa?, bo to Ci ch** wychodzi' traktuj? jak powietrze ;>
Fakt, nie ma co tu ocenia?, ale postarajcie si? ;> Pozdrawiam.