Witam postanowi?em stworzy? serwer tibi 7.60 EVO. Serwer mia?by mie? exp ok. 500, r??ne eventy np: (zombie event, run event i w?asne). My jako ekipa b?dziemy bazowa? na TFS 7.60 z tego powodu, ?e: Na YurOTS nie ma talkactions, globalevent itd. I przez to robimy skrypty wy??cznie lua np: Actions lub kody c++ i zajmuje nam to troch? czasu a gdy mamy talkaction, itd to jest nam ?atwiej, ale nie b?d? o tym pisa? przejdzmy do konktret?w: My jako ekipa chcemy stworzy? bardzo dobry serwer i dopracowany, kt?ry nie upadnie po miesi?cu i nie b?dzie mie? 5-10 online. Ja z moim koleg? zajmujemy si? skryptami ja jestem skrypterem od 6-7 lat a kolega od 3-4 lat, wi?c mamy jakie? do?wiadczenie. Z kolei brakuje nam Mappera, kt?ry zrobi mappe pod EVO. Osoba, kt?ra dojdzie do nas do zespo?u b?dzie dostawa? % z item shopu, pozycje na serwerze a gdy si? lepiej zapoznamy to mo?e i dostanie ta osoba dost?p do maszyny. Acc Maker zostanie zakupiony u Baabuska.
POTRZEBUJEMY:
MAPPER [0/1] lub [0/2] zale?y ile b?dzie os?b ch?tnych.
KONTAKT: GG: 61515547
JAK DO NAS NAPISA?? Prosz? pisa? nam: Cze?? jestem Mapperem od xxx lat i przyk?adowe prace mo?e by? to 2 albo 10 zale?y kto ile ma
POTRZEBUJEMY:
MAPPER [0/1] lub [0/2] zale?y ile b?dzie os?b ch?tnych.
KONTAKT: GG: 61515547
JAK DO NAS NAPISA?? Prosz? pisa? nam: Cze?? jestem Mapperem od xxx lat i przyk?adowe prace mo?e by? to 2 albo 10 zale?y kto ile ma