• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Paź 2025:
    Idyllia (Optional PvP) Hostera (Open PvP) us_logo Dracobra (Open PvP)

Marcin24 vs Kate Sayuki

Status
Zamknięty.

Marcin24

Ja i Kazia
Tematem pracy jest Las mroku

Pojedynek tylko i wy??cznie dla zabawy.
Uwaga, prace s? na bardzo wysokim poziomie!

Pierwsza praca

0
37780156.png

+1
37440875.png

+2
70544242.png

Druga praca

2472122.png

5421165.png

G?osowanie trwa 3 dni czyli w nowym roku zostan? og?oszone wyniki.

G?osuj?c pami?tajcie o Regulaminie dzia?u

Specjalnie dla [user]Reaperr[/user]'a powi?kszy?em czcionk?.

Mi?ego g?osowania.

Odp: Marcin24 vs Kate Sayuki

Jakie mapki heuhue, wida? ?e dla zabawy, jednak druga praca to chyba ju? przesada, od razu wida? ?e jedyneczka jest lepsza, cho? te? namieszane tam jest, nie?ad totalny, w drugiej za to praktycznie nic nie ma, tak wi?c g?osuje na prace nr.1

Ostatnia edycja:

Pierwsza praca:
Dziwna w swoim rodzaju , nie?ad , podoba mi si? ale raczej nie na temat =)
Tylko nie da si? wej?? do tego budynku(chyba , ?e to tak specjalnie)

Druga praca :
Przypada do tematu, czego? tu brakuj? , no ale nie b?d? krytykowa?.
Zauwa?y?em na jaki temat zosta?y wykonane prace , tak wi?c zmieniam zdanie i g?osuj? na prac? nr. 2

Ostatnia edycja:

G?os oddam na prac? numer 1. Dlaczego? Bo jest lepiej zrobiona :
-wi?cej detali,
-mniej kwadrat?w,
-mniej pustego miejsca itp. itd
Praca nr 2 :
-kompletna pustka,
-to chyba nawet nie jest las xD

G?osuj? na prac? z numerem dwa!
Jest znacznie lepiej wykonana, na pierwsze wszystko jest tylko bezmy?lnie nawalone, co sprawia, ?e ca?a praca wygl?da chaotycznie.
W dw?jce plusem jest to, ?e screen jest dobrze zrobiony, w jedynce bardzo popsu?o to jako?c.
Praca nr 2 :
-kompletna pustka,
-to chyba nawet nie jest las xD
To nie jest las - to jest "las mroku".
Lepsza jest taka "pustka" ni? najebane pe?no syfu dooko?a.

Co? mnie zmusi?o by wej?? w temat, w dziale kt?rego nigdy nie odwiedzam. Samych prac nie mog? oceni?, bo si? na tym nie znam, ale uwa?am ?e praca dwa lepiej zachowuje klimat, oraz dotrzymuje tematu. Dwa

Jacie? pierdole?. Praca numer 1 bo ma ?adnie nasrane detali i innych bzdet?w kt?re by tylko bugowa?y gr? :D. Za? praca numer 2 to nie las, tylko strefa 0 bo wybuchu atomowym o/!

G?os na 1.

Obie prace s? przekozackie, ale g?osuje na t?, kt?r? zrobi?a Kate Sayuki...
Z racji i? nie wiem kt?ra, to ani nie domy?lam si?, powiem tylko tak... "Kate Sayuki wygrywa ;*, Marcin przegrywa ;("

Regards,
Reaper

G?os na prac? nr. 1 Posiada ona du?o szczeg???w, mapper/ka musia?/a si? napracowa? ?eby co? takiego stworzy?. Natomiast w pracy nr.2 jest ma?o szczeg???w i jest robiona pod wz?r Demon Oak z rl'a (przynajmniej tak mi si? wydaje)
Du?ym minusem w pracy nr. 1 jest to, ?e jest troch? tego za du?o tak jak napisa? "Pan" Krzysieq

Ja g?osuj? na prac? nr 2 - cho? troche nawi?zuje do tematu, ale nie podoba mi sie wykorzystanie drzewa z Demon Oak Quest.

A praca nr 1 jest zbyt jasna. W sumie to nie wiadomo o co w niej chodzi.

Dzi?kuj?, ?e zgodzi?a? si? ze mn? walczy?. Prawd? m?wi?c my?la?em, ?e przegram, bo nie oszukujmy si?, praca jest marna. Temat dawa? wiele pola do popisu, jednak zabrak?o nam chyba pomys?u, ja nie wiedzia?em jak zrobi? t? prac?, ale r?wnie? mia?em ma?o czasu. Mam tylko nadziej?, ?e w przysz?o?ci zn?w skusisz si? na pojedynek, tylko najpierw troch? popracujmy nad umiej?tno?ciami. Tak b?dzie lepiej, nie tylko dla nas, ale dla ludzi g?osuj?cych, oszcz?dzimy im tych widok?w ; d

W ramach nagrody pocieszenia dostaniesz ode mnie reputa i wirtualnego buziaka.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry Bottom