• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Sie 2025:
    Escura (Retro Open PvP) Mystera (Retro Open PvP) us_logo Penumbra (Retro Open PvP)

MaSny vs Milkeway

Status
Zamknięty.
Odp: MaSny vs Milkeway

@DawToreq jaki? dow?d prosz? na to ?e Praca nr 1. jest kopi? Vesti .

@Edit

No kopia Vestii uzyles tego samego grounda i scian co sa na Vestii w 1 pewnym miescie.
KOPIA!
zRmIBIC.png

<pzdro dla kumatych haha>

@down
mi toba tez :>
pisales ze groundy i sciany a co nie mozna ich uzywac? Vesetia jest kopia RL bo masz tam Carlin & Thais.

Kahras t?umaczy?em Ci ju? ale jeste? t?py czy co? Specjalnie wbi?em na vestie ?eby zobaczy? ich sklepy i podobnie by?o u Cb, wi?c po uja spinasz? Zapewne nie wiesz o co dok?adniej mi chodzi wi?c b?dziesz si? trzyma? swojej wersji. Wolisz p?aka? po tematach ni? za?atwi? t? spraw? na pw, wyrazi?em tylko swoje zdanie na temat Twoich prac a Ty si? zachowujesz jakbym Ci krzywd? zrobi?, nie potrafisz przyjmowa? krytyki to zostaw mappowanie innym.
Ku*wa ale co ty mi wytlumaczyles?..
Ty tez taki tepy jestes czy udajesz? przeciez dalem ci ssa
Ja napisalem to co wywnioskowalem z twojego posta w moim temacie.
Umiem przyjac krytyke ale jak ja slysze twoje pier*olenie o tym ze kopia bo ground i wallsy mam te same to mnie chuy strzela.
Napisalem ze inspirowalem sie na pracy Skajowskiego i tyle powinno starczyc:

Co do "KOOPII":
Tworzac mapy nie ide tropem -> jest uzyty ground na innym serwerze wiec go nie zrobie (nic bym nie zrobil bo wszystko juz bylo uzyte, mieszane itd.)..
Tylko robie tak by bylo jak najlepiej, najladniej - tyle w temacie.

Pozdrawiam.

Ostatnia edycja:

Bosh Kahras idz p?acz wsz?dzie dzieciaku, rzygac mi si? ju? takimi jak Ty chce :). Cz?owiek nic napisa? nie mo?e bo zaraz spine ?apiecie. Najlepiej chwali? Was i tyle.

Kahras t?umaczy?em Ci ju? ale jeste? t?py czy co? Specjalnie wbi?em na vestie ?eby zobaczy? ich sklepy i podobnie by?o u Cb, wi?c po uja spinasz? Zapewne nie wiesz o co dok?adniej mi chodzi wi?c b?dziesz si? trzyma? swojej wersji. Wolisz p?aka? po tematach ni? za?atwi? t? spraw? na pw, wyrazi?em tylko swoje zdanie na temat Twoich prac a Ty si? zachowujesz jakbym Ci krzywd? zrobi?, nie potrafisz przyjmowa? krytyki to zostaw mappowanie innym.

Ostatnia edycja:

Sorry, ale tytu? kopii Vestii jest przypisane tylko do Aurevo i ?aden inny ots nie ma ju? do tego podjazdu, nawet Magevo, czy jak to tam si? nazywa.

G?o? na prac? numer 1, bo beka bek?, ale wyjdzie na to, ?e dla jaj wybierzemy ten kwadrat XD

oddaje swoj rownie cenny glos na prace numer DWA

dlaczego? temple posiada ogromna ilosc miejsca calkowicie dobrze wykorzystanego, skora niedzwiedzia, teleporty po obydwu stronach. uroku dodaje ground uzyty w budynku, kamienie przy depo idealnie sie z tym zlewaja. natura oczywiscie tez dobrze dobrana do tematu i klimatu. poslugiwanie sie borderami jest na wysokim poziomie, wyzszym niz expert. brawa dla autora

oddaje swoj rownie cenny glos na prace numer DWA

dlaczego? temple posiada ogromna ilosc miejsca calkowicie dobrze wykorzystanego, skora niedzwiedzia, teleporty po obydwu stronach. uroku dodaje ground uzyty w budynku, kamienie przy depo idealnie sie z tym zlewaja. natura oczywiscie tez dobrze dobrana do tematu i klimatu. poslugiwanie sie borderami jest na wysokim poziomie, wyzszym niz expert. brawa dla autora

Le?? i kwicze XDDDDD

#Topic

Przesta?cie g?osowa? na prace kt?ra wam si? nie podoba ( naprawd? )...
Jeszcze typek przez to wygra i si? zacznie poczuwa? XDD

@up
jednym mo?e si? wgl nie podoba?, ale nie ka?dy ma takie samo spojrzenie jak ty i nie ka?dy ma gust jak ty ;)

@up
jednym mo?e si? wgl nie podoba?, ale nie ka?dy ma takie samo spojrzenie jak ty i nie ka?dy ma gust jak ty ;)

To ?e nabija si? z ciebie 100% udzielaj?cych si? w tym temacie to ju? tego nie widzisz? ;)

Mapa paskudna pod ka?dym k?tem jakim si? na ni? patrzy...
Nie udziela?bym si? tu gdyby? nie pisa? bredni na gg o tym nie p?aceniu za twoje "?mieszne, amatorskie" us?ugi do marca w zamian za god'a :lol2:

Praca nr. 1 jest ?adniejsza i nie umywa dupy, za? praca nr. 2 jest totalnym g?wnem ?e si? tak wyra??. G?os oddaj? na prac? nr. 1 ze wzgl?du na estetyk? i fajnie rozmieszczone elementy na tej mapce.

Praca nr. 1 jest ?adniejsza i nie umywa dupy, za? praca nr. 2 jest totalnym g?wnem ?e si? tak wyra??. G?os oddaj? na prac? nr. 1 ze wzgl?du na estetyk? i fajnie rozmieszczone elementy na tej mapce.

W ko?cu trafna uwaga :).

#Topic
Ju? liczy? g?osy b?dziesz? :D

Wyniki g?osowania MaSny-11 Milkeway-6

Status
Zamknięty.
Do góry