Kahras
Senior User
- Liczba reakcji
- 167
Odp: MaSny vs Milkeway
No kopia Vestii uzyles tego samego grounda i scian co sa na Vestii w 1 pewnym miescie.
KOPIA!
<pzdro dla kumatych haha>
@down
mi toba tez :>
pisales ze groundy i sciany a co nie mozna ich uzywac? Vesetia jest kopia RL bo masz tam Carlin & Thais.
Ty tez taki tepy jestes czy udajesz? przeciez dalem ci ssa
Ja napisalem to co wywnioskowalem z twojego posta w moim temacie.
Umiem przyjac krytyke ale jak ja slysze twoje pier*olenie o tym ze kopia bo ground i wallsy mam te same to mnie chuy strzela.
Napisalem ze inspirowalem sie na pracy Skajowskiego i tyle powinno starczyc:
Co do "KOOPII":
Pozdrawiam.
@DawToreq jaki? dow?d prosz? na to ?e Praca nr 1. jest kopi? Vesti .
@Edit
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć link. Zaloguj or Rejestracja
No kopia Vestii uzyles tego samego grounda i scian co sa na Vestii w 1 pewnym miescie.
KOPIA!

<pzdro dla kumatych haha>
@down
mi toba tez :>
pisales ze groundy i sciany a co nie mozna ich uzywac? Vesetia jest kopia RL bo masz tam Carlin & Thais.
Ku*wa ale co ty mi wytlumaczyles?..Kahras t?umaczy?em Ci ju? ale jeste? t?py czy co? Specjalnie wbi?em na vestie ?eby zobaczy? ich sklepy i podobnie by?o u Cb, wi?c po uja spinasz? Zapewne nie wiesz o co dok?adniej mi chodzi wi?c b?dziesz si? trzyma? swojej wersji. Wolisz p?aka? po tematach ni? za?atwi? t? spraw? na pw, wyrazi?em tylko swoje zdanie na temat Twoich prac a Ty si? zachowujesz jakbym Ci krzywd? zrobi?, nie potrafisz przyjmowa? krytyki to zostaw mappowanie innym.
Ty tez taki tepy jestes czy udajesz? przeciez dalem ci ssa
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć link.
Zaloguj or Rejestracja
Ja napisalem to co wywnioskowalem z twojego posta w moim temacie.
Umiem przyjac krytyke ale jak ja slysze twoje pier*olenie o tym ze kopia bo ground i wallsy mam te same to mnie chuy strzela.
Napisalem ze inspirowalem sie na pracy Skajowskiego i tyle powinno starczyc:
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć link.
Zaloguj or Rejestracja
Co do "KOOPII":
Tworzac mapy nie ide tropem -> jest uzyty ground na innym serwerze wiec go nie zrobie (nic bym nie zrobil bo wszystko juz bylo uzyte, mieszane itd.)..
Tylko robie tak by bylo jak najlepiej, najladniej - tyle w temacie.
Pozdrawiam.
Ostatnia edycja: