What's new
  • logo_cipsoft
    Latest servers:
    New servers will open on: 19th Feb 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Max Level Jak Usun??

Qasolowyy

Advanced User
Reaction score
6
Mam pytanie jak usunac z ots max lvl bo mozna wbic tylko 820k;/

ArtekXD

Active User
Reaction score
1
Odp: Max Level Jak Usun??

Wiesz co mia?em taki sam problem i powiem ci ?e on jest nie do rozwi?zania poniewa? silniki nie wczytuj? wi?kszego expa .Dobrze wiem jak ten b??d wbijesz od 700-800k leveli potem exp ci idzie ale poziom nie. Ale jak se zobaczysz po ?mierci exp to jest na minusie masz 0 level i nie mo?esz wej?? na posta? tzn wywala z tibi jak wejdziesz na posta? wyskakuj? tzw Debugi. Jedynym sposobem by?o by zmniejszenie ilo?ci expa na wymagany level np 1lvl-100exp 2lvl-200exp na Np. 1lvl-10exp 2lvl-20exp. Ale takie co? jest raczej niemo?liwe!! Jedynie co bym proponowa? to zmniejszenie expa chocia? fajnie si? gra z wielkimi levelami Mia?em identyczny ots gdzie bi?o si? typ?w po 1bilion :D

nick144

User
Reaction score
1

max lv zwiekszyc sie da, swietnym przykladem na to jest dadex OTS, na kt?rym gracze maja juz powyrzej 2kk lv i moga dalej expic, co prawda exp maja na minusie ale expic moga dalej i to jest ots 7.6 wiec, jest taka konfiguracja odpowiednia tylko, ?e nikt nie chce napisac jak to zrobic ;/ tez mam problem z ta sama zecz?.

Qasolowyy

Advanced User
Reaction score
6
pewnie ze sie da pomuzcie dam reputa!!
Help!!!!!

Last edited by a moderator:

ArtekXD

Active User
Reaction score
1

max lv zwiekszyc sie da, swietnym przykladem na to jest dadex OTS, na kt?rym gracze maja juz powyrzej 2kk lv i moga dalej expic, co prawda exp maja na minusie ale expic moga dalej i to jest ots 7.6 wiec, jest taka konfiguracja odpowiednia tylko, ?e nikt nie chce napisac jak to zrobic ;/ tez mam problem z ta sama zecz?.

Zgadzam si? z poprzednikiem ?e si? da przecie? to tylko pliki w C++
Tylko problem w tym ?e tego nikt nie opublikuje na forum.Osobi?cie ja te? mia?em sw?j uniwersalny silnik pod 8.1 (Nie mia? wogule ?adnych bug?w i 100%
poprawna mapa Evo) Ale niech cia?em jej dawa? bo se pomy?la?em ?e zaraz na ka?dym otsie b?dzie i dlatego w?a?nie nie da?em silnika.

nick144

User
Reaction score
1

mi tez gosciu na pewnym otsie wlasnie tez napisal ze mi nie poda jak zmienic max lv bo jakby podal to by slabe serwery etc. staly sie lepsze, przez co te lepsze staly by sie gorsze czy jakos tak ... nie wiem w czym problem, ja juz raz znalazlem ale to z tego co wiem to nie to , bo mi nie pasuje do mojego otsa , przykladowego

squad69

Active User
Reaction score
1

Zr?b skrypta,spc albo co? co zapisuje tz resety, ?e naprzyk?ad wbijesz 1kk lvl idziesz do NPC,albo osrazu wali reseta do 8 lvl ;]

iphone733

User
Reaction score
0

?mieszne ... Niby si? da "to tylko c++" ? Tajemnica Dadex tkwi w tym ?e ludzie maja 2kk+ lvle , poniewa? jak wbija im si? bug na lvl ( jest co oko?o 800k +-) to Tejko wbija dodaje im 5-10k i lvl im si? odblokowuje . Nie ma tam ?adnych skrypt?w o kt?re tak podejrzewacie Tejka .

nick144

User
Reaction score
1

dokladnie... ja kiedys sadzile mze tejko na dadex ots jakis fajny system w c++ czy cos zmienil a tutaj jednak dodaje lvl ;p ja na swoim ots sobie i swoim graczom tez tak lvl odbugowuje ;p wiec nie wiem z tymi c++ etc. jest ciezko...