What's new

MiA-Nigdy nie by?o od dzisiaj

Status
Not open for further replies.

Boshe

Active User
Reaction score
34
Kolejny kawa?ek, jako?? troszk? lepsza, ale nadal i tak do dupy.
Spr?buje ogarn?c Cool Edit Pro i mam nadzieje, ?e przy nast?pnym tracku b?dzie lepiej.

Oceniajcie!
Piona.

Virtelio

Senior User
Reaction score
126
Odp: MiA-Nigdy nie by?o od dzisiaj

Za ostre echo si? rzuca. Mikrofon za blisko ust. Zapewne masz w??czony Mic Booster podczas nagrywania, postaraj si? go wy??czy? w regulacji g?osno?ci. Masz taki jaki? emo stajl. Nie m?wi?, ?e jest ?le. W paru miejscach gubisz rytm. Jest coraz lepiej. Tylko te echo ; )

Kruczeq

Senior User
Reaction score
134

Kawa?ek osobi?cie mi si? nie podoba, jest do dupy, a na dodatek s?ysz? jak by? czyta? z kartki zamiast ?piewa?, no c??. Nast?pnym razem bardziej si? postaraj, bo troch? wstyd jak wstawiasz takie g?wno do internetu.

Xanosta

Kum kumowi kumem.
Reaction score
44

Masz problem z wej?ciem w bit, s?abe flow. Tekst jest momentami chaotyczny, momentami te? dobry, zastanawiaj?cy.

Ocena : 2/10

Chcia?bym Ci? us?ysze? w szybszym kawa?ku, bez smut, z ostrym bitem.
Yo.

Regards,
Xanosta

Eldryzif

Advanced User
Reaction score
14

Oceniajcie!
Piona.
Jedyna na dyszk?.
Tak jak ju? wspomniano, nie masz poczucia czasu. Nast?pnym razem odpowiedno si? przygotuj, bo te ca?e background noises z mikrofonem to -5 do oceny. Tekst ze s?abym przes?aniem.

Innymi s?owy - do dupy.

@down
Kto? prosi o ocen? to j? wystawiam. Je?eli kto? faktycznie nie potrafi si? do czego? przy?o?y? to dlaczego ma dostawa? same pozytywne opinie?

Last edited:

Virtelio

Senior User
Reaction score
126

@UP
Szczerze?
Twoje zdanie najmniej powinno go obchodzi?. Hejtowa? potrafi ka?dy. Spr?buj nagra? co? takiego chocia?by, lub nawet tekst napisa?. Wydaj? si? to proste, lecz jako?? d?wi?ku zale?y od kilku decybeli... Poniewa? niekt?re d?wi?ki z bitu nach?dz? na te z wokalu i powstaje w?a?nie taka dziwna jako?? jak on ma.

Boshe

Active User
Reaction score
34

Kawa?ek osobi?cie mi si? nie podoba, jest do dupy, a na dodatek s?ysz? jak by? czyta? z kartki zamiast ?piewa?, no c??. Nast?pnym razem bardziej si? postaraj, bo troch? wstyd jak wstawiasz takie g?wno do internetu.
A s?ysza?e? ?eby raperzy ?piewali w swoich trackach?
I niby z czego czytaj?? Mi nie wstyd za te g?wno. Chyba lepsze to ni? hejtowanie na forach.

Jedyna na dyszk?.
Tak jak ju? wspomniano, nie masz poczucia czasu. Nast?pnym razem odpowiedno si? przygotuj, bo te ca?e background noises z mikrofonem to -5 do oceny. Tekst ze s?abym przes?aniem.

Innymi s?owy - do dupy.
Nie mam poczucia rytmu jak ju?. Uwierz mi, ?e mam poczucie rytmu.
Pisz? 2 lata. Nigdy nie ogarnia?em program?w do obr?bki audio i zajmowa?em si? pisaniem i nawijaniem na ?ywca. Wi?c trudno po 2 latach nie wchodzi? w bit. Ale jak uwa?asz. Pos?uchaj Zeusa. Mu te? powiesz, ?e nie wchodzi w bit i jest chujnia :D ? To tylko moje zdanie.

Cynna

Senior User
Reaction score
107

Rzeczywi?cie, czasami gubisz rytm i w wi?kszo?ci tekstu masz s?abe rymy. Temat te? wa?kowany przez wielu, do tego te chujowe echo.

Eldryzif

Advanced User
Reaction score
14

Uwierz mi, ?e mam poczucie rytmu.
Gdyby? mia? to by? zauwa?y?, ?e (pomijaj?c pierwsze 4 takty "intro") przez 8 takt?w przy sekwencji 1/16 nawijasz nier?wno z melodi?.

Status
Not open for further replies.