Nie jest najgorsza, ale zawsze mo?e by? lepiej. Takie roz?o?enie drzewek jest brzydkie, np. tak jest lepiej:@up
A co Ci do jego natury?
Ka?demu pasuje.
Mnie osobi?cie si? podoba, bo sam tak robie.
Mandrake poka? swoje dzie?a jak tak pi?knie i zwi??le komentujesz.
Ka?demu?, we? lepiej pisz w swoim imieniu bo si? tylko kolego o?mieszasz. Jeste? mistrzem ?enuj?cej odpowiedzi tak, w?a?nie, tak. Nie b?d? pokazywa? prac skoro tylko ty na to czekasz, aby mnie o?mieszy? poniewa? moja odpowied? Ci nie pasuj?, a to ju? tw?j problem. Zas?ug? b?dzie to kiedy si? przytkasz i czasem wstrzymasz si? od odpowiedzi co do mnie, je?eli na moich pracach Ci, a? tak zale?y z czasem je?eli mi pozwoli czas b?d? jak?? komponowa?.@up
A co Ci do jego natury?
Ka?demu pasuje.
Mnie osobi?cie si? podoba, bo sam tak robie.
Mandrake poka? swoje dzie?a jak tak pi?knie i zwi??le komentujesz.
Sam zapewne g?wno umiesz a si? chwalisz jakby? by? nie powiem kim. Jak ci tak jego praca nie pasuje to wyjd? z tego tematu. Prace ?adnie wykonane, na dobrym poziomie. Nie mam zastrze?e? co do natury, tylko bagna troch? puste ale tak to spoko. 8/10.Ka?demu?, we? lepiej pisz w swoim imieniu bo si? tylko kolego o?mieszasz. Jeste? mistrzem ?enuj?cej odpowiedzi tak, w?a?nie, tak. Nie b?d? pokazywa? prac skoro tylko ty na to czekasz, aby mnie o?mieszy? poniewa? moja odpowied? Ci nie pasuj?, a to ju? tw?j problem. Zas?ug? b?dzie to kiedy si? przytkasz i czasem wstrzymasz si? od odpowiedzi co do mnie, je?eli na moich pracach Ci, a? tak zale?y z czasem je?eli mi pozwoli czas b?d? jak?? komponowa?.
Rybol:
Wtf?, rozjeba?e? mnie z tym zdj?ciem, dobra nie traktuj go tak pochopnie tylko sam mu dorad? zanim poka?esz mu drog? do drzwi wyj?ciowych, etc. porad? mu jaki? poradnik lub sam mu pom?? poniewa? z tego co si? orientuje jeste? bardzo dobrym mapperem.