What's new
  • logo_cipsoft
    Latest servers:
    New servers will open on: 16th Oct 2024:
    Bravoria (Open PvP) Aethera (Open PvP) us_logo Cantabra (Open PvP)

[Micki] Thread

Status
Not open for further replies.

Micki

Advanced User
Reaction score
23
Kawa?ek bramy:

5d106478acbf.png

Bagna:

5624bc2fb679.png

Natura i ?cie?ka:

f7760d2348ac.png

G?wno robione p?? roku temu:

457531da178d.png

Tama:

dc83922d7e52.png

Tylko Raw Palette

Pozdrawiam,
Micki!

Buum

Advanced User
Reaction score
54
Odp: Micki Thread ^^

Prace Bardzo dobre.
Ale mam jedno zastrze?enie.
Bagna s? strasznie puste;/
-Puste bagna
-Niema drugiego minusa:p

MyszonUTD

Advanced User
Reaction score
5

Wszystko ?adnie wygl?da jak na moje oko, tylko troszk? bagna puste :up::up:

GregoRex

Senior User
Reaction score
94

Tak jak koledzy up stwierdzam, ?e na bagnach brakuje zaro?li. :) No i mog?e? z 'nature' nie dodawa? jedynie drzewek i kwiatuszk?w, ale te? inne rzeczy (nie tylko grzyby). Dobrze, ?e mappujesz RAW-em, ale musisz si? jeszcze wiele nauczy?. :)
No ale praca og?lnie mi si? nawet podoba, wi?c otrzymujesz: 7.5/10.
Pozdrawiam,
GregoRex.

GarQet

Senior User
Reaction score
31

Szczerze, spodziewa?em si? czego? lepszego...
Bagna jak i natura s? fatalne jak by pokazywa? jest w showroomie.
Na bagnach jest pusto. A w naturze wszystko jest porozwalane po ca?ym ma?ym SQM... Tak si? nie robi...
Pozdrawiam GarQet.

Always

Advanced User
Reaction score
103

Ku?nia jest straszna. Dywanik z nied?wiedzia i szabla na skrzynce to jedyny dodatek. Zero pomys?u... Bagna wcale nie s? lepsze. U?ywaj wi?cej urozmaice?, a b?dzie dobrze.

Mandrake

User
Reaction score
2

To kolejny przyk?ad na to, ?e forum te nie ma zielonego poj?cia o sztuce mapperstwa w zakresie tibii, jak i pocz?tkuj?cego mappera trzeba oceni? surowo, a zast?pi? to wieloma podpowiedziami dzi?ki kt?rych mapper postanowi zawzi?? si? i spr?bowa? ponownie osi?gaj?c odwrotny skutek oceny jego map. No, a wi?c tak rozpoczynaj?c od bagien chcia?bym ci u?wiadomi?, ?e na bagnach jest tyle ?mieci co w ?mietniku nie licz?c mikroelement?w tego ca?ego g?wna istniej?cego na bagnach czyli twoje ca?kiem nie zalicza si? do owej dziedziny bagien, popraw. Kolejnej oceny podlegnie natura czemu? na jednym kamieniu spocz??o tyle kwiat?w to? to nie jest potrzebne. Ku?nia, a no tak kupa ?cian i innych badziewi kt?re tylko psuj? sam? ocen? mapy zastan?w si? zanim b?dziesz budowa? j? w klimacie mrocznym co nie ma nic do rzeczy z ku?ni? powinien mie? on sw?j w?asny cichy pok?j w kt?rym m?g?by wykonywa? r??nego rodzaju ?elastwa. To na tyle mam nadziej?, ?e po obfitym czytaniu mojej wiadomo?ci spr?bujesz na nowo odtworzy? priorytety twojej mapy.

Gally

Active User
Reaction score
5

@up
A co Ci do jego natury?
Ka?demu pasuje.
Mnie osobi?cie si? podoba, bo sam tak robie.
Mandrake poka? swoje dzie?a jak tak pi?knie i zwi??le komentujesz.

Ivex

Active User
Reaction score
2

Ma?o interesuj?ce prace, ma?o szczeg???w, w og?le nie zach?caj? cz?owieka do ogl?dania, s? po prostu nudne. Nast?pnym razem staraj si? robi? konkrety, a nie samo bagno bez szczeg???w, bo to dr?twe.
5/10

Chris

Senior User
Reaction score
180

@up
A co Ci do jego natury?
Ka?demu pasuje.
Nie jest najgorsza, ale zawsze mo?e by? lepiej. Takie roz?o?enie drzewek jest brzydkie, np. tak jest lepiej:
2podzqv.png

chodzi tylko i wy??cznie o rozmieszczenie drzewek

@down
bo chuja si? znasz:<

Last edited:

roxon

Advanced User
Reaction score
10

@up zalezy do scieszek owszem lecz do czystej natury nie podoba mi sie ;)

Wszystkie prace oceniam na 6/10 masz ambicie na wiecej ;)

Terno

Active User
Reaction score
4

Prace s? nudne, zero urozmaice?, zero pomys?u. Bagno puste, za ma?o zaro?li. 6/1o

Avrellius

Senior User
Reaction score
41

Prace nie ciekawe, wsz?dzie jest pusto i jest ma?o urozmaice?. Popracuj nad zagospodarowywaniem wolnej przestrzeni.

No c??, ocena: 6/10

Rybol

Senior User
Reaction score
92

Prace na nieca?? minut?. I najlepiej nie r?b budynk?w bo nie wychodz? Ci - wcale. Nie ogarniasz nawet podstaw a zabierasz si? za prace. Si?gnij po poradniki i dopiero potem wr??, a na razie:

open-door1.jpg

Micki

Advanced User
Reaction score
23

@up
Bo ty by? na forum ogl?da? tylko prac? na poziomie krolma.

Detale, Podajcie mo?e ID tych ,,detali" a nie tylko 6/10 bo nie podoba mi si? :|

Mandrake

User
Reaction score
2

@up
A co Ci do jego natury?
Ka?demu pasuje.
Ka?demu?, we? lepiej pisz w swoim imieniu bo si? tylko kolego o?mieszasz. Jeste? mistrzem ?enuj?cej odpowiedzi tak, w?a?nie, tak. Nie b?d? pokazywa? prac skoro tylko ty na to czekasz, aby mnie o?mieszy? poniewa? moja odpowied? Ci nie pasuj?, a to ju? tw?j problem. Zas?ug? b?dzie to kiedy si? przytkasz i czasem wstrzymasz si? od odpowiedzi co do mnie, je?eli na moich pracach Ci, a? tak zale?y z czasem je?eli mi pozwoli czas b?d? jak?? komponowa?.
Rybol:
Wtf?, rozjeba?e? mnie z tym zdj?ciem, dobra nie traktuj go tak pochopnie tylko sam mu dorad? zanim poka?esz mu drog? do drzwi wyj?ciowych, etc. porad? mu jaki? poradnik lub sam mu pom?? poniewa? z tego co si? orientuje jeste? bardzo dobrym mapperem.

Last edited:

Gally

Active User
Reaction score
5

@up
A ja nadal nalegam, aby? pookaza? swoje dzie?a cwaniaczku. Tylko mocny w g?bie jeste?.. Mnie si? podoba bo nie s? walni?te 2 drzewka na krzy?. Mo?e i czego? brakuje, ale w por?wnaniu do dna jakie robi wi?kszo?? forumowicz?w to on radzi sobie dobrze.

Tibionauta

Advanced User
Reaction score
42

Ka?demu?, we? lepiej pisz w swoim imieniu bo si? tylko kolego o?mieszasz. Jeste? mistrzem ?enuj?cej odpowiedzi tak, w?a?nie, tak. Nie b?d? pokazywa? prac skoro tylko ty na to czekasz, aby mnie o?mieszy? poniewa? moja odpowied? Ci nie pasuj?, a to ju? tw?j problem. Zas?ug? b?dzie to kiedy si? przytkasz i czasem wstrzymasz si? od odpowiedzi co do mnie, je?eli na moich pracach Ci, a? tak zale?y z czasem je?eli mi pozwoli czas b?d? jak?? komponowa?.
Rybol:
Wtf?, rozjeba?e? mnie z tym zdj?ciem, dobra nie traktuj go tak pochopnie tylko sam mu dorad? zanim poka?esz mu drog? do drzwi wyj?ciowych, etc. porad? mu jaki? poradnik lub sam mu pom?? poniewa? z tego co si? orientuje jeste? bardzo dobrym mapperem.
Sam zapewne g?wno umiesz a si? chwalisz jakby? by? nie powiem kim. Jak ci tak jego praca nie pasuje to wyjd? z tego tematu. Prace ?adnie wykonane, na dobrym poziomie. Nie mam zastrze?e? co do natury, tylko bagna troch? puste ale tak to spoko. 8/10.

Micki

Advanced User
Reaction score
23

Dajcie Mandrake spok?j ; ]
Mo?e i se zemnie pojecha? ale ma racj?, mapperem ?wietnym nie jestem. Ma prawo da? pozytywn?/negatywn? ocen?, po to wstawi?em tu ten temat by by?y szczere oceny i komentarze a nie tylko ,,10/10 super". Ale wola? bym jak by? Mandrake podawa? mi np id urozmaice? i tego czego brakuje :). Dzi?kuje wszystkim za odpowiedzi ale mapperstwo na razie odk?adam, wol? jednak pog??bia? sztuk? pisania stron w php, html, css :).

:thx:

Pozdrawiam,
Micki!

Micki

Advanced User
Reaction score
23

Kawa?ek bramy:

5d106478acbf.png

Status