What's new
  • logo_cipsoft
    Latest servers:
    New servers will open on: 19th Feb 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

?mierdz?ce bagna moja 1 praca!!

Status
Not open for further replies.

Krzysieq

Banned
Reaction score
243
Witam was serdecznie ;d
Bardzo mi si? dzisiaj nudzi?o wi?c postanowi?em ?ci?gn?c edit mappera pod tibie 8.4 ;).
By?em zielony w nim co i jak i na pr?be postanowi?em zrobic malutkie bagna xD.Ba?em si? na pocz?tku zamiescic tu ss z tego wzgl?du aby se nie narobic siary,ale wkoncu sie zebralem na odwage i wstawilem(tylko 1 bo taka mala"praca")
A oto co z tego wysz?o: (Moja pierwsza "praca",jesli mozna to tak nazwac ;d prosz? o uszanowanie tego)
llllk.png
By at 2009-07-11[/IMG]
Prosz? o oceny,komentarze,sugestie,a przedewszystkim krytyke (chcem zostac mapperem)

junior108

User
Reaction score
1
Odp: ?mierdz?ce bagna moja 1 praca!!

Za du?o nawalonych "dodatkow" na trawe... dlaczego nie dodales haszczy na bagna tylko dales wszystko na trawe?! No ale jak na pierwsza prace to mozee tak 5/10 naciagane ;P

Cwirek

Active User
Reaction score
2

Hmm... no wida? ?e 1 praca. Wi?c tak:
1. Niema detali(dawaj trawk? i takie ma?e elementy, wtedy ?adniej wygl?da)
2. Jako? mi to br?zowe pod?o?e do bagien nie pasuje
3. Bagna s? takie puste musisz pododawa? r??ne ro?liny
Og?lnie praca s?aba. Wiem, ?e to twoja 1 praca no c??, te? dopiero zaczynam, jednak zanim zacz??em to podpatrzy?em jak robi? pozostali i mi si? op?aca?o.
Ocenka: 2+/6 jak na pierwsz? prac?

Pozdro

Krzysieq

Banned
Reaction score
243

~~~~odswiezam~~~~

GregoRex

Senior User
Reaction score
94

Bagno strasznie jednolite, w og?le nieurozmaicone. Natur? powrzuca?e? z RAW jak leci, w og?le si? nie zastanowi?e?, czy na przyk?ad grzyby z d?ungli mog? rosn?? w bagnach. Da?e? z?e bordery w groundsach, nie podoba mi si? ten ground br?zowy jak wspomnia? pan 2x @up. Kamienie w og?le jakie? takie nie pasuj?ce do klimatu bagien. Bierz przyk?ad czasem (jak nie masz weny) z Rl Tibii (bagna niedaleko Venore).
OCENA: 1/10 (powrzuca?e? bezmy?lnie wszystko).
Pozdrawiam,
GregoRex.

Status
Not open for further replies.