What's new

Mining system.

Status
Not open for further replies.

Oskar

Forum friend
Reaction score
331
Mo?e nie taki cud mi?d, ani zaawansowany jak skrypty Mocka czy innych dobrych skrypter?w, jednak?e s?dz?, i? zadowoli wi?kszo?? graczy.

Dzi?kuj? Yondaime za wykonanie dla mnie rud oraz sztabek i surowc?w wydobywanych z kamieni.

Kuzirashi

ASP.NET MVC, JS-SPA, PHP, NODE
Reaction score
155
Odp: Mining system.

Super! Z tego co zauwa?y?em mo?na jeszcze niszczy? ?ciany chyba. Na pewno fajny dodatek do OTS. Te rzeczy, kt?re mo?na zdoby? z miningu je?li by?yby warto?ciowe, to na pewno mo?na by by?o znale?? wielu graczy kopi?cych w kopalniach dwarf?w. Fajne!

Energon

New User
Reaction score
1

Niby nic takiego, a dodaje wi?kszego uroku do ots?w. Nie znam si? na jako?ci skrypt?w, ale ten mi si? bardzo podoba.

kolp121

Advanced User
Reaction score
4

Mi osobi?cie pomys? si? podoba. Mo?e si? przyj?? na jaki? ots RPG, np. musimy wydoby? tyle i tyle czego? tam. Tylko mam nadziej?, ?e tylko wyznaczone kamienie mo?na rozwala? :)

Yondaime

Advanced User
Reaction score
21

Skrypt ?wietny[czego innego mo?na by?o by si? po tobie spodziewa?? :D]
zapomnia?e? doda? ?e rudy ja robi?em,wi?c nie taki w 100% tw?j :D

Dark Magican

Senior User
Reaction score
41

Na pewnym Brazylijskim serwerze, jest takowy skrypt, dok?adnie podobny - kopie si? w takie ska?y, kt?re pojawiaj? si? jak w Metine, gdy wykopiesz masz rud?, kt?ra mo?esz potem przetopi? na sztabk? ?ale?nie jak? rud? masz, by? tam Br?z, Srebro i Z?oto.

Dubler

Lua Factory =)
Reaction score
111

hmm trudne to nie jest :D zwykle onUse, kilka etekfow, wiadomosci, zabieranie hp, math.random i transform item no ale zawsze mozna zaszpanowac. skrypt mi sie podoba ale nic nadzwyczajnego :D 9/10

@down
a moze frytki do tego? :D Na sile chcecie zrobic z tibii minecrafta...

Last edited:

lordmarian

Advanced User
Reaction score
19

Bardzo fajny skrypt na otsy RPG, zaskoczy?y mnie wi?ksze kamienie od wi?kszego skilla, bardzo fajny pomys?. M?g?by? zrobi? na kopanie, dok?adniej takie co? tylko ?e ?opat? i by? wydobywa? ?wir/piasek/ma?e Kamyszki itd. Og??em skrypt 8/10

Snoopie

Senior User
Reaction score
39

hehe, ale po co rozwala? trupy potwor?w w takie kamienie? Chyba powinno by? ?eby du?e kamienie rozdrabnia?o ;p

Bo jak by z tego mo?na jeszcze trap zrobi? i bugi wyskocz? :(

Status
Not open for further replies.