What's new

Mixtape Prosto 2 DJ 600v.

Status
Not open for further replies.

Byakuin

Advanced User
Reaction score
18
S?yszeli?cie ju? 2 nowe tracki z PROSTO?
Je?eli nie to mo?na przeslucha? je na: (Dodane na YT za darmo przez PROSTO!, linki do wrzuty daje ze wzgl?du na to i? jad? na 8 mc i komp ledwo dzia?a xDDD )

Jak s?dzicie?
B?dzie p?yta roku?
Dla mnie kosa, ale OSTR na pewno te? zawojuje, za?o?y? bym nowy temat o jego p?ycie ale to potem, jak staminka na noobach zejdzie xP

Szczeg?lnie podoba mi si? tu, ?e Sok?? powraca ze starym dobrym stylem, takim jak np. " Chleb Powszedni" albo TPWC 2.

MagdaGm

User
Reaction score
0
Odp: Mixtape Prosto 2 DJ 600v.

Kawalek dobry ten 1 przynajmniej Jak to sok?? Ale z plyta roku to przesadzasz chyba

Sam Smak

Pomoc Techniczna
Reaction score
32

Przesadzasz z t? p?yt? roku, bo jestem pewien ?e p?yta fokusa, eldoki, rahima czy nawet ostrego b?dzie o niebo lepsza, ale to tylko moje zdanie.

Kawa?ki niez?e, tylko rozpierdala mnie ten J?dker... jako? w og?le mnie nie przekonuje a to co ostatnio nagra? (monopol zodiak... czy jako? tak) to jest dickopolo...

Byakuin

Advanced User
Reaction score
18

Jak dla mnie b?dzie p?yta roku, a o J?dkera nie ma si? co martwi? b?dzie ponad 60 innych artyst?w.

Thce

User
Reaction score
0

P?yta roku hah, sp?jrz w kalendarz nawet lutego nie ma, a ty masz p?yt? roku?! Co do p?yty mi si? podoba ;) PROSTO ! Pierwszy mixtape prosto lepszy i wi?cej kawa?k?w.

Hawks

Advanced User
Reaction score
28

Je?eli pozosta?e kawa?ki z tej p?yty b?d? na takim samym poziomie jak te dwa wy?ej wymienione to p?yta b?dzie jedn? z lepszych w tym roku.

Status
Not open for further replies.