• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Moja 1 praca.

Status
Zamknięty.

Sterok

User
Liczba reakcji
1
Witam. Zrobi?em moj? pierwsz? prac? w Remere's Map Editor. Hmm... i teraz, co? o pracy... Cz??? jej robi?em niestety z autoborderem, a cz??? bez. Teraz odno?nie autoborderowania, czy to ?le, ?e kto? go u?ywa? Czy przez to, praca staj? si? mniej atrakcyjniejsza etc.? Bo autoborder u?atwia prac? w RME, i to du?o, dlatego mnie tak ciekawi, czy to psuj? efekt.

Praca:

Prosz? o krytyk?, i oceny.

Pozdrawiam.

Odp: Moja 1 praca.

Tak auto border psuj? ca?? map?, w dodatku zrobienie mapy przez pocz?tkuj?cego mappera za pomoc? auto bordera to totalna pora?ka.
Jako i? jeste? pocz?tkuj?cym mapperem na pocz?tek radz? ci zaprzesta? u?ywania auto bordera oraz zapraszam ci? do dzia?u artyku?y i poradniki, poczytaj troch? w wolnym czasie.

Co do pracy to wykonanie s?abe, wida? ?e bordery ziemnego pod?o?a robi?e? r?cznie za pomoc? RAW Palette. Zbyt wielki korytarz sobie zrobi?e? i nie jeste? wstanie teraz tego ?adnie z detalowa?. Poczytaj troch?, po?wicz i wstaw ?adne prace.

Odp: Moja 1 praca.

Aha dzi?ki. :) Ju? b?d? wiedzia? na przysz?o?? co i jak, a w wolnym czasie oczywi?cie zasi?d? za czytanie twoich poradnik?w. :)

Pozdrawiam.

Status
Zamknięty.
Do góry