• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Moja Kolekcja Chio

Status
Zamknięty.

Deejays

Advanced User
Liczba reakcji
31
Wiem ze Showroom jest od "chwalenia" sie grafikami, no ale pochwale sie moja kolekcja kart DB Chio, za mlodego duzo sie dzialo w strone Dragon Balla, po szkole odrazu na DB sie lecialo i wgl :)
Tak wiec, do wszystkich serii kart ktore sa przedstawione nizej brakuje 2 kart w tym 1 z Serii GT grywalnych oraz 1 z serii GT kolekcjonerskich.
A wiec, calosc:
6o437YT.jpg

Oraz Slabsza jakosc gdyz robione wieczorem przy sztucznym swietle ;s
XlbaQV4.jpg

09puUhg.jpg

gC0H7UP.jpg

fblHVLd.jpg

f502W8c.jpg

XKx8cFS.jpg

6p4Nz1x.jpg

Oraz te rozpakowane, nie bylem swiadom na poczatku ze karty sie niszcza bez folii.
uQTBS1Q.jpg

Jezeli zly dzial prosze Moderatora o przeniesienie.

Odp: Moja Kolekcja Chio

one byly z jakichs chipsow czy jak XD

kiedys zbieralem tazosy i w podstawowce sie gralo tym. to bylo jakies 2 lata temu. udalo mi sie uzbierac 1 sarkofag
jak sie gralo to trzeba bylo tak delikatnie bokiem rzucic tazosy i wypadaly 2x gora XDDD

Ostatnia edycja:

@Up hahah ;D 2 lata temu xD tak taozy sie zbieralo i ten sarkofag pamietam z Podstawowki, na tym sie tak kantowalo ze dalo sie isc z 2 pokami a wychodziles z 50'oma :DD
Tak DB Chio zbieralo sie z Chipsow a dokladnie Chio Chips ;D

A w takie karty ktos gral :D?

magic-card-back.jpg

Ja zbiera?em troche inne karty o smokach. Ale kolekcja ?adna :P

PS. Przedramie napinka : P

No zbieralem je bardzo duzo czasu :) nawet folii nie odkapowalem gdyz wtedy traca swoja wartosc oraz bazgraja sie ;s
@Up zadna napika xD to zyla, ktora pokazuje sie nwm czemu xD raz jest raz nie ma ;s mysle ze jakby byla napinka to sciegna tuz przy dloni byloby widac ;P Teraz tak sprawdzam xD
@Kahras, powiem Ci szczerze, pierwszy raz widze ;p YouGiOh jeszcze pamietam :D

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty.
Do góry