What's new

Moja pierwsza mapa - Pustynia.

Status
Not open for further replies.

Damain1996

Active User
Reaction score
8
Jest to moja pierwsza mapa przedstawiaj?ca pustynie, piramid? i par? monsterk?w :) Prosz? o surowe komentarze, gdy? chce wiedzie? co robi? nie tak!
7b11f81b0e632b9fmedp.jpg

1edfbf2883701cb9med.jpg

Sama wyspa zosta?a stworzona do jakiego? ma?ego questa ( w dolnym rogu piramidy usun??em te dwa najmniejsze stopnie, ?eby mo?na by?o przy pomocy skryptu zniszczy? t? ?cian? np. Kilofem ;) ) Pozdrawiam

Polecam http://tibia.net.pl/poradniki-pozostale/413-info-dodawanie-zdjec-na-forum.html // koko

Esende

Active User
Reaction score
2
Odp: Moja pierwsza mapa - Pustynia.

Je?li to Twoja pierwsza mapa to nawet,nawet,ale je?li chcesz robi? OTSa pami?taj ?eby te same rzeczy si? tak du?o razy nie powtarza?y!

Szymp

User
Reaction score
2

ca?kiem ca?kiem wyspa tylko za ma?o detali (palemek, kamieni itp itd)
na pocz?tek przeczytaj pare poradnik?w i po?wicz duuu?o ;)
potem b?dzie lepiej i czekam na poprawion? wersje tej wyspy ;)
zapowiada si? ca?kiem ca?kiem ;)

p?ki co ocena 5/10

Deaven

Advanced User
Reaction score
76

Przy brzegu r?b u?ywaj "?agodnego" bordera, ten pasuje raczej do trawy i brzydko wygl?da. Beznadziejne p??wyspy, zbyt kwadratowe. Brak czaszek, kamieni. M?g?by? doda? jak?? palm? oraz oaz?. Piramida - zwyk?a - nic ciekawego.
Ocena
3,5/10
Pozdrawiam
Deaven

Always

Advanced User
Reaction score
103

Jak na pocz?tkuj?cego wybra?e? trudny temat, bo katorg? jest (przynajmniej dla mnie) urozmaicenie pustyni. Wi?c nie b?d? si? czepia? szczeg???w kt?rych jest ma?o (chocia? w?a?nie si? przyczepi?em _._).
Nie ma za bardzo czego ocenia?.
W?o?y?e? w to ma?o pracy. robione w 5 minut. Nie wygl?da ani ciekawie, ani estetycznie.
Popracuj i wybieraj bardziej interesuj?ce tematy.

GarQet

Senior User
Reaction score
31

No wi?c ja uwa?am ?e jest do?? ma?o szczeg??owo. Mi osobi?cie bardziej si? podoba jak jest tego wi?cej, przyk?ad (specjalnie robione przez 7 minut):
pustynia.png

Uwa?am ?e do twojej pracy nie mo?na si? a? tak bardzo przyczepi?, bo rzeczywi?cie jest ma?o rzeczy kt?re mo?na by tam dopasowa?, Jak na pierwszy raz to dobrze ale zbyt du?o tego samego - monotonnie.
Poszukaj jaki? poradnik?w albo po kopiuj troch? z ka?dej pracy i co? ci zawsze wyjdzie :p
Pozdrawiam GarQet.

Viper xD

Senior User
Reaction score
110

Malo szczegolow i kwadratowo.Jak na pierwsza prace nie najgorzej ale mogles dodac jakies kamyczki wydmy.Ogolnie ocena 6/10

Status
Not open for further replies.