What's new

Moja Skromna Historia

GoD DixoN

Advanced User
Reaction score
30
Moja ulubiona postac. Ma obszerna historie.Zamieszcze niektore ss. Mam nadzieje,ze Wam sie spodoba.

Dla mnie oraz dla moich przyjaciol na zdjeciach to pamiatka. Niektorzy zmienili ownerow, inni mieli cracka i delate account. (Mam tu na mysli Zenka Rzepaka, mojego pierwszego kolege w tibii.Znam go od 5,6lat .
Miales na mysli rowniez Imao Elexa,ktory zawsze byl gotow mi pomoc.Skonczyl swoja gre na 105lvl,a raczej crackerzy skonczyli)

Screeny z Candii, mojego palka dodam w innym temacie.Ale to za kilka dni :D
Mam nadzieje,ze moderatorzy nie beda uznawali tego za Spam. W 2 tematach bedzie estetyczniej wygladalo,bo w tym juz starczy fotek :D

Pozdro
Dla kolegow z Askary Que
Dla kolegow z forum Dixon

@Edit: Postaram sie ss wrzucic na inny hosting. Na fotosiku nie mozna powiekszac...
Ale teraz nie mam sily :D

Last edited:

Korzonek

Forum friend
Reaction score
187
Odp: Moja Skromna Historia

Nonono :D
Postaraj sie zrobi? wi?ksze zdj?cia
Aaa i wstaw zdj?cie z udekorowanego domku =]

TomcioSky

Active User
Reaction score
4

Bardzo ?adne screeny, palek widz? ma niezbyt fajne eq, a druid fajny lubi? t? profesj?.
Grasz jeszcze kt?r?? z nich ?

Matejek

Active User
Reaction score
18

No , no ?adnie ... na botach :)
Na niekt?rych Ss'ach wida?
"Do nast?pnego poziomy brakuje Ci ...." (czy jakos tak)

Pozdrowionka :** :)

GoD DixoN

Advanced User
Reaction score
30

Nonono
Postaraj sie zrobi? wi?ksze zdj?cia
Aaa i wstaw zdj?cie z udekorowanego domku =]

To domek kolegi.
Zenona Maliny

Moj domek zaraz wrzuce :]

Bardzo ?adne screeny, palek widz? ma niezbyt fajne eq, a druid fajny lubi? t? profesj?.
Grasz jeszcze kt?r?? z nich ?

No , no ?adnie ... na botach
Na niekt?rych Ss'ach wida?
"Do nast?pnego poziomy brakuje Ci ...." (czy jakos tak)

Pozdrowionka :**

To jest tylko auto healing, czyli auto leczenie. Przeciez nie botowalem na hydrach albo demonach. Wrecz nie mozliwe jest wymanasowanie sie jak demon zmieni cel.

Palka oddalem a druidem planuje zaczac grac.Ale wiesz,ze bez pacca nie oplaca sie expic. Zapraszam w dziale handel>sprzedam do kupna mojego palka(46) na candii za pacca.

Last edited:

Yenzen

Active User
Reaction score
2

Jak ju? to hackerzy / mia? hacka. Cracker zajmuje si? oprogramowaniem ;s

Ssy za ma?e ?eby co? ocenia?, a fajnie by by?o sobie poogl?da? - wrzu? wi?ksze..

#matejek Co z tego ?e bot? Teraz co druga osoba ci?gnie na bocie \o/

Andzia

Ale ze mnie krejzolka;*;*
Reaction score
51

Noo, te? zna?am Zenka, bardzo sympatyczny cz?owiek. Co do fotek, nie kojarz? Ci?,a gra?am tam do?? d?ugo i zna?am wi?kszo?? ?wiata ;dd Co c??, fajnie Ci jako? sz?o, szkoda, ?e ju? nie grasz ^^, Powodzenia na Candii

GoD DixoN

Advanced User
Reaction score
30

UP:Zbyszek 16:58:10
pozdrwo andzie:d
Zbyszek 16:58:14
odemnie
Ja 16:58:14
ok ;p
Ja 16:58:19
a wiesz kto to jest?
Zbyszek 16:58:24
taaa
Zbyszek 16:58:26
:D
Zbyszek 16:58:32
zajebista paniena:d
Ja 16:58:35
jaki nick?
Zbyszek 16:58:36
ty chyba padles przez nia
Zbyszek 16:58:36
??
Ja 16:58:44
hmm
Ja 16:58:46
nie wiem
Ja 16:58:48
:D
Ja 16:59:01
a jaki nick ma?
Ja 16:59:03
moze pamietam
Zbyszek 16:59:04
andzia cos tam :D
Ja 16:59:14
hmm

Masz pozdro od Zenia :D

Noo, te? zna?am Zenka, bardzo sympatyczny cz?owiek. Co do fotek, nie kojarz? Ci?,a gra?am tam do?? d?ugo i zna?am wi?kszo?? ?wiata ;dd Co c??, fajnie Ci jako? sz?o, szkoda, ?e ju? nie grasz ^^, Powodzenia na Candii

Jaki mialas nick??
Ja gralem:
Quesvx
Zymon Glon(heh to byl char)
Obie Evil(przez krotki okres)

A co do Zenka to masz racje. Zbychu to super czlowiek! ( Gralem troche jego charem ;p)
I chyba nie czytalas uwaznie ostatnich moich zdan ;p
Palek na candii idzie na sell i wracam na druida :D
Jednak do Askary mam sentyment ;>

Jak ju? to hackerzy / mia? hacka. Cracker zajmuje si? oprogramowaniem ;s

Ssy za ma?e ?eby co? ocenia?, a fajnie by by?o sobie poogl?da? - wrzu? wi?ksze..

#matejek Co z tego ?e bot? Teraz co druga osoba ci?gnie na bocie \o/

Hacker to osoba,ktora wlamuje sie dla zabawy.Nie czerpie z tego zyskow,natomiast cracker to osoba,ktora wlamuje sie do serverow itp. zeby wzbogacic sie,czerpac dobra materialne.

A tutaj potwierdzenie moich slow:

Cracker (z ang., dos?ownie ?amacz) – osoba zajmuj?ca si? ?amaniem zabezpiecze? komputerowych (crackingiem).

Wyr??nia si? dwie g??wne kategorie dzia?a? cracker?w:
?amanie zabezpiecze? zamkni?tego oprogramowania (zobacz: crack, cracking, CrackMe, patch),
?amanie zabezpiecze? serwer?w (zobacz: exploit, gry crackerskie).

S?owo cracker wywodzi si? od angielskiego crack (?ama?). Jego pierwotne znaczenie by?o w Polsce zwi?zane wy??cznie z ?amaniem zabezpiecze? oprogramowania. W tym znaczeniu jest ono rozpowszechnione w?r?d os?b zajmuj?cych si? crackingiem i w publikacjach na ten temat (m.in. ziny crackerskie).

Obecnie s?owo cracker u?ywane jest tak?e jako okre?lenie osoby w?amuj?cej si? na serwery w spos?b niezgodny z prawem. U?ywanie go w tym kontek?cie propaguje spo?eczno?? hakerska, wed?ug kt?rej stawianie znaku r?wno?ci mi?dzy hakerami, a w?amywaczami sieciowymi (co jest w mediach praktyk? nagminn?) jest b??dne. Wed?ug spo?eczno?ci hakerskiej, haker to komputerowy pasjonat o du?ej wiedzy, kt?ry nie wykorzystuje jej do szkodzenia innym. Crackerem natomiast okre?laj? osob? ?ami?c? zabezpieczenia w celu dokonania przest?pstwa (np. kradzie?y danych osobowych z serwera).

R??nice w definicji znaczenia kontrowersyjnych s??w cracker i haker mi?dzy spo?eczno?ciami cracker?w i haker?w, sprowadzaj? si? do odmiennego wyznaczenia linii podzia?u. Dla spo?eczno?ci crackerskiej lini? podzia?u stanowi rodzaj cel?w ataku (oprogramowanie u?ywane lokalnie lub zdalne systemy za po?rednictwem sieci), dla spo?eczno?ci hakerskiej moralna ocena dzia?ania (tzw. bia?e i czarne kapelusze).

Haker (ang. hacker) – osoba, kt?ra szuka i ewentualnie wykorzystuje dziury bezpiecze?stwa w oprogramowaniu komputerowym. Mo?e te? dzi?ki nim uzyskiwa? dost?p do zabezpieczonych zasob?w.

Osoby ?ami?ce zabezpieczenia nazywa si? te? crackerami. Hakerzy skupieni w spo?eczno?ci hakerskiej u?ywaj? terminu cracker dla odr??nienia si? od przest?pc?w, z kolei crackerzy terminu haker u?ywaj? na okre?lenie w?amywaczy sieciowych.

Last edited:
Reaction score
2

ladne ss'y ladny char i ladne eq, swieta sa to przycisnij pg i 100 bedzie :D

Big Siwy

New User
Reaction score
0

Heh... pi?kne screny,ale najbardzej podoba? mi si? ten jak cie pk na larvach dorwa?o xD

Emek

Zbanowany
Reaction score
67

Heh niez?e screeny. Wida?, ?e napracowa?e? si? :) nie ?atwo wbi? postaciami magicznymi lvl.

Troch? te ma?py nudne (ca?y czas adv w tym samym miejscu prawie). Og?lnie bardzo fajnie wysz?a Ci prezentacja hara.

Szkoda, ?e screeny takie ma?e. Ci??ko si? czegokolwiek dostrzec opr?cz eq...

Kamil

Wielki powr?t
Reaction score
236

No no no nie?le nie?le ;) widz? ?e na fotkach znajdujesz si? w bardzo ciekawych terenach, jaka? lawa, d?ungle itd. co na pewno jest zas?ug? PT. Level nie jest jeszcze wysoki i chyba nie bierzesz jeszcze za bardzo hydr ;) ale dobrze si? rozwijasz. ?wiat PVP widz? a to dodatkowe wyzwanie. Domek jaki? pusty, ale my?l? ?e co? tam si? uzbiera niebawem. Powodzenia.

GoD DixoN

Advanced User
Reaction score
30

Zdjecia sa wieksze wiec zapraszam do ogladania.
Niedlugo wrzuce fotki z mojego rp :D
A co do domku to jest mojego kolegi. (Zenona Maliny)

Osobiscie najbardziej podoba mi sie fotka jak koles skacze nad magic wallem :D
Ten ss to mi wyszedl ;]

Master Paweris

New User
Reaction score
0

Pogratulowac :D
go go 100lvl i wklejaj ss z jakich warow jak beda ^^

Marinox

Advanced User
Reaction score
4

Fajne te foty o i PK xD. i Wrzu? te foty z palla, ch?tnie obejrzymy.
I m?g?by kolega da? troch? itemk?w do domku bo nic nie ma ale zapewne dopiero kupi?.
Pozdro

GoD DixoN

Advanced User
Reaction score
30

Kupilem nastepnego Pacca i wrocilem na Askare.
Zdjecia z expa :D

Last edited:

GoD DixoN

Advanced User
Reaction score
30

~~Refresh~~

Prosze o komentarze nowych fotek ;p
Obecnie posiadam 57lvl. Z tego advanced nie zamiescilem screena gdyz wyglada on podobnie do tego z 56lvl ;]

Postaram sie dodawac nowe foty.Dzisiaj zrobilem 2 misje Yalahar Quest.

@Down: Jest to Hat of the Mad. Dodaje jeden magiczny lvl. Mozna go zdobyc jedynie z questu. Mad Mage Room Quest od 40 lvl.

Last edited:

arkadzik94

Advanced User
Reaction score
25

Fajne Fotki.Gz Pacc.GoGo 100 lvl.Aha co to za he?m?