• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Moje pierwsze pixel arts

Status
Zamknięty.

Diablo9515

Banned
Liczba reakcji
13
Witam

Przedstawiam wam moje pierwsze prace ;]

A oto one:

Prosz? o szczer? opini?, licz? r?wnie? na krytyk?, kt?ra mnie zmotywuje do robienia lepszych prac ;]

WSZELKIE PRAWA ZASTRZE?ONE!

Odp: Moje pierwsze pixel arts

Padam na twarz,
tak wszystkie itemki w tibii s? 32x32 :P
Co do prac to ca?kiem fajne ale poleci?bym ci jeszcze poczyta? poradnik Nixodina xd

jak na twoj? pierwsz? prace to ?adnie !
Ocena 4+ (W skali do 6)
Ale tak jak kolega UP poczytaj poradniki :)
Pozdrawiam

Fajnie Ci to cieniowanie wychodzi oby tak dalej. Tym bardziej ,?e to twoje pierwsze grafiki.

R?czka pierwszego miecza wygl?da, jakby ostrze by?o przyklejone na klej i mia?o zaraz odpa??. W drugim i trzecim mieczu niestety nie widz? nic niezwyk?ego. Pierwszy wygl?da jak broad, drugi jak crimson...
Ale z tego co widz? s? robione od zera i nie ma w nich nic ze sprit?w cipsoftu, wi?c i tak nie?le Ci wysz?o. Popracuj nad ich urozmaiceniem i nie ograniczaj si? tylko do przedmiot?w (ale od mieczy mo?esz zacz?? przechodz?c poprzez r??d?ki, kusze, pod?ogi, ?ciany, elementy otoczenia do outfit?w).

Miecze bardzo ?adnie Ci wysz?y tarcza troszk? mniej,ale ujdzie w t?umie.Jak troszk? po?wiczysz zastosujesz si? do poradnik?w szczeg?lnie poradnika Nixodiniego to b?dzie stwarza? naprawd? fajna rzeczy.Pozdrowionka

Gdzie jest poradnik Nixodiniego ?

@up i 2x Up
Nixodina :)

Prace gradientowe i kanciaste (a to nie ?adne).
Wa?na jest wyobra?nia i trzymanie si? odpowiedniego cieniowania.
Polecam poczyta? artyku?y Np.Poradnik og?lnie (wa?niejsza tre?? ni? obrazki) Poradnik jest stary, ale jary.
Mo?e wstawi? nowy :>

@edit

?wie?a praca :) Mia? to by? wand na konkurs, ale nie zd??y?em odda? pracy ;/

//By?o trzeba wys?a?. Ty tylko par? min ;p ~Eturl

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Prace s? jak na pocz?tkuj?cego nawet nawet ale s? za bardzo kanciaste a ta tarcza czy co to jest to jest do du...
Mi osobi?cie podoba si? ten niebieski wand.

Nawet niez?e, cho? te robione na szybko to naprawd? troszku badziewne. Co do ca?o?ci, tak og?lnie to mog? powiedzie? ?e dosy? dobre ale troch? wi?cej do?wiadczenia by pasowa?o zdoby?.

Status
Zamknięty.
Do góry