What's new

Moje piosenki

Status
Not open for further replies.

Tonox

Advanced User
Reaction score
14
Witam chcia?bym wam przedstawi? moje piosenki kt?re ?piewam z koleg? oczywiscie hh

G?os przed mutacja:)

Piedzik & Siwy - Robie To
..

Piedzik & Siwy - Ciche Miasto

Siwy & Piedzik - Zak?amani

A teraz piosenki kolegi kt?re spiewa? solo ale tekst jest 100% m?j
Piedzik - Jeba? Policje

Piedzik - Nikt Mi Tego Nie Odbierze

Czekam na komentarz?

Miau

Active User
Reaction score
8
Odp: Moje piosenki

Ty czekasz na komentarze a ja czekam na mutacj? :D jak narazie to jak kolega up troch? za dziecinny g?os do takich temat?w :D ale og?lnie teksty i bity spoko, nagrywajcie dalej, Pozdro

Szacho

Advanced User
Reaction score
25

No...No... Ciekawe Kawa?ki. :D ?ycz? sukces?w!

Rybol

Senior User
Reaction score
92

Propsy ch?opaki, to ju? nie jest zwyczajna amatorka. Na prawde nie?le wam idzie no i oby tak dalej. Je?li mog? wiedzie? jakim programem tworzycie bity?

Hawks

Advanced User
Reaction score
28

Bardzo ciekawe. Mam malutk? nadziej?, ?e w waszych tekstach nie b?dzie tylko "JP, jeba? policj?, CHWDP, itd." Og?lnie najlepsze s? te bity, a i teksty te? niczego sobie.

Pozdrawiam.

Squall

Active User
Reaction score
14

Mi jedynie podoba?a si? muza Piedzik & Siwy - Robie To.
Ale og?lnie spoko.

Kamcius14

Active User
Reaction score
4

Mi sie podobala najbardziej Jebac Policje tak dalej trzymac .. ;d[USER][/USER]

micrusek95

User
Reaction score
2

Te piosenki mi si? nie podobaj? :down:
Bo ja nie s?ucham takich piosenek ... mo?e dlatego

Miki

HardcorowyKoksu
Reaction score
223

Bity macie ca?kiem dobre. Jednak s?owa... Tutaj jest gorzej. Czasami s?owa k??c? si? z tym, co powinno by?. "By robi? to ponownie, trzeba talent po?wi?ci?" No sorry, ale je?li chodzi o talent do rapowania, to nie mo?na po?wi?ci? tego talentu, bo jest on potrzebny. By?y takie ma?e wpadki, na przysz?o?? jak napiszecie tekst, to poczekajcie dzie?-dwa, przeczytajcie go jeszcze raz, wtedy wszystkie b??dy wychodz?, sam tak cz?sto robi?.
Og?lnie jednak dobrze wam idzie, jednak ma?a podpowied? ode mnie, nie r?bcie piosenek w stylu "Jeba? Policj?".

Pozdrawiam.

Tonox

Advanced User
Reaction score
14

Dzi?kuje wszystkim za komentarze.

co to bit?w to robi kolega

a co do jebac policji to dlatego i? zamkneli ostatni mi brata za 2 gramy zio?a:/ i dlatego taka piosenka zosta?a napisana i zaspiewana

Heliton Pall

Advanced User
Reaction score
15

Super songi :D.Nom troch? dziecinny g?os.Ile masz lat?ja mam 12 i mam ju? od dawna mutacj? :D.Masz Reputa za muzyk?!

Tonox

Advanced User
Reaction score
14

Mam 14 lat piosenki nagrywane by?o gdy mia?em 13 lat mutacja w?asnie przesed?em i teraz g?os mi sie nie podoba

Traq

Advanced User
Reaction score
24

Og?lnie jest ok, co prawda utw?r Jeba? Policje nie przypad? mi do gustu, na samym pocz?tku go skre?li?em ale mniejsza. No i hip-hop nie = si? w co drugiej zwrotce kurwowa? ;]
We wszystkich s? nawet ok bity.

Piedzik & Siwy - Zak?amani tutaj jak dla mnie troch? za wolno lec? s?owa do melodii.
Reszta ujdzie jako?.

Piedzik - Nikt Mi Tego Nie Odbierze 2 tematyka troch? banalna,no ale nie najgorzej przedstawiona.
Bit troch? mi nie pasuje :roll:
Mo?e by?oby ciekawsze jakby s?owa Nikt mi tego nie odbierze by?y bardziej podkre?lone, inna tonacja.

DwuTakt - Niebieskie ?agiewniki jestem na nie, odpada za g?os, i pocz?tek, ci?gnie si? jak flaki w oleju. Zbyt statycznie.

DwuTakt _ Piedzik _ Niebieskie Lagiewniki 2 no pocz?tek dobry. S?owa Niebieskie ?agiewniki mo?na by?oby zaakcentowa? jako?.

Piedzik & Siwy - Ciche Miasto podoba mi si? wej?cie z tekstem po angielsku,dobrze by?oby jakby powt?rzy?by si? w refrenie na pocz?tku .Troch? na pocz?tku nie pasuje mi ten duet chyba si? nie zgrali a raczej ten g?os kt?ry jest s?abszy troch?. Bit podoba si? mi.

Piedzik & Siwy - Robie To... s?owa Robi? to co mnie kr?ci, robi? to co dodaje mi ch?ci lepiej brzmia?y by jakby za ka?dym powt?rzeniem by?y jako? zmienione, tonacja , podkre?lenie, silniej wypowiedziane, raz nie?mia?o chyba wiesz o co chodzi?Mo?e nawet troch? za du?o by?o to powtarzane. Bit mi si? nie podoba, po prostu .

Status
Not open for further replies.