Odp: Moje piosenki
Og?lnie jest ok, co prawda utw?r Jeba? Policje nie przypad? mi do gustu, na samym pocz?tku go skre?li?em ale mniejsza. No i hip-hop nie = si? w co drugiej zwrotce kurwowa? ;]
We wszystkich s? nawet ok bity.
Piedzik & Siwy - Zak?amani tutaj jak dla mnie troch? za wolno lec? s?owa do melodii.
Reszta ujdzie jako?.
Piedzik - Nikt Mi Tego Nie Odbierze 2 tematyka troch? banalna,no ale nie najgorzej przedstawiona.
Bit troch? mi nie pasuje :roll:
Mo?e by?oby ciekawsze jakby s?owa Nikt mi tego nie odbierze by?y bardziej podkre?lone, inna tonacja.
DwuTakt - Niebieskie ?agiewniki jestem na nie, odpada za g?os, i pocz?tek, ci?gnie si? jak flaki w oleju. Zbyt statycznie.
DwuTakt _ Piedzik _ Niebieskie Lagiewniki 2 no pocz?tek dobry. S?owa Niebieskie ?agiewniki mo?na by?oby zaakcentowa? jako?.
Piedzik & Siwy - Ciche Miasto podoba mi si? wej?cie z tekstem po angielsku,dobrze by?oby jakby powt?rzy?by si? w refrenie na pocz?tku .Troch? na pocz?tku nie pasuje mi ten duet chyba si? nie zgrali a raczej ten g?os kt?ry jest s?abszy troch?. Bit podoba si? mi.
Piedzik & Siwy - Robie To... s?owa Robi? to co mnie kr?ci, robi? to co dodaje mi ch?ci lepiej brzmia?y by jakby za ka?dym powt?rzeniem by?y jako? zmienione, tonacja , podkre?lenie, silniej wypowiedziane, raz nie?mia?o chyba wiesz o co chodzi?Mo?e nawet troch? za du?o by?o to powtarzane. Bit mi si? nie podoba, po prostu .