• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Moje pocz?tki (nowa mapa)

Status
Zamknięty.
Odp: Moje pocz?tki (nowa mapa)

A o to moja g?ra z expem na dragonach:

Mo?esz lepiej, nawet bez jakiego? kosmicznego wysi?ku. Dobra :
- ca?y ten obszar jest taki nienaturalnie symetryczny
- jednolita ro?linno??, jest lepiej w por?wnaniu z poprzednimi pracami, ale do idea?u to Ci brakuje
- zero urozmaice?, typu spalona ziemia itp.
- elementy s? "napchane" gdzie popadnie, na "zapchanie" mapy
- brakuje jaki? bardzie zaawansowanych obiekt?w, kt?re znacznie podwy?szy?y by poziom pracy.
Polecam poczytanie poradnik?w, przesta? robi? mapki na szybko i po?wiczy? zanim wrzucisz co? na forum, bo porad u?ytkownik?w i tak nie s?uchasz.
Regards.

- ca?y ten obszar jest taki nienaturalnie symetryczny
Polecam poczytanie poradnik?w, przesta? robi? mapki na szybko i po?wiczy? zanim wrzucisz co? na forum, bo porad u?ytkownik?w i tak nie s?uchasz.
Regards.
Co do tego to nie wiem jak ty si? patrzysz na symetrie:) A i jak by? nie wiedzia? to porady graczy s? najwa?niejsze i ich s?ucham gdy? to oni graj? a nie jakie? poradniki k?r? powiem szczerze czyta?em!!

A i odrazu powiem ?e tamtych map nie mog? edytowa? gdy? mia?em przeinstalowanie sysytemu wi?c pozdro:D Jedynie mog? 2 ostatnie screany

Ostatnia edycja:

Co do tego to nie wiem jak ty si? patrzysz na symetrie:) A i jak by? nie wiedzia? to porady graczy s? najwa?niejsze i ich s?ucham gdy? to oni graj? a nie jakie? poradniki k?r? powiem szczerze czyta?em!!
A i odrazu powiem ?e tamtych map nie mog? edytowa? gdy? mia?em przeinstalowanie sysytemu wi?c pozdro:D Jedynie mog? 2 ostatnie screany
W takim wypadku - zwracam honor.
Regards.

S?abo.
G?ry- kszta?t fatalny.Natura- w og?le nie pasuje do ska? ani smok?w. Czemu sama trawa,? Pomieszaj groundy.
I swamp ro?liny nie pasuj? :)
Miasto- budynki s? za puste, ro?linno?? fatalna, zero k?pk?w trawy ;/
Dam 3,5/10 dlatego ?e to pocz?tki ;)
Pozdro

sama trawa nie wystarczy musisz popracowa? nad dodatkami jak k?pki kamyczki drzewka itp. I sporo tego ale ?eby by?o dobrze rozmieszczone. Daje 3/10 na zach?t?.

Domki ci nawet ?adnie wysz?y, tylko ten teren gdzie masz drzewa to by si? przyda?o jakie? g?ry zrobi?, kawa?ek muru z wie?? albo bram?, ma?o urozmaicona mapa w dodatki.
2/10.

Tym razem prezentuje ca?e miasto w moim wykonaniu. Je?li macie uwagi piszcie poprawie! Odrazu m?wie ?e robie mape co jaki? czas gdy? nie jest to ?aden projekt.

praca7.jpg

praca6.jpg

praca5.jpg

*EDIT Na mapie s? r??ne linie wysz?y one dlatego ?e posiadam windows seven przy RME.

Ostatnia edycja:

Trainy jak trainy....
Ale te miasto widz? ?e wzorowa?e? si? na mapie zorzin..
Zauwa?y?em tak?e zabaw? z rme-auto boarder....
Mo?na u?ywa? po to on jest :) ale !<
Urozmaicaj tu to tu tamto, tu kamien,drzewko cos...
Jaki? mieczyk na ?cianie,itp.
zej?cia wej?cia itp.

Trainy jak trainy....
Ale te miasto widz? ?e wzorowa?e? si? na mapie zorzin..
Zauwa?y?em tak?e zabaw? z rme-auto boarder....
Mo?na u?ywa? po to on jest :) ale !<
Urozmaicaj tu to tu tamto, tu kamien,drzewko cos...
Jaki? mieczyk na ?cianie,itp.
zej?cia wej?cia itp.
Je?li uwa?asz ?e wzorowa?em mapke na innej jeste? w b??dzie. C do tego nie gra?em na ots z t? mapk?. Co to botera przyznam w niekt?rych miejscach on jest.

Status
Zamknięty.
Do góry