Odp: Moje Prace
Chcia?e? komentarz, wi?c prosz? ;].
Pierwszy screen. Nie napisa?e?, co to mia?o by?, za co minus. Na pierwszy rzut oka rzuci?o si? mi mn?stwo drzew… Z jednej strony nie jest to b??d - przecie? mapka mo?e by? lasem. Jednak w tym przypadku nie sprawiaj? takiego wra?enia. S? w miar? r?wnomiernie porozrzucane po mapie, co stwarza uczucie chaosu. Brakuje jakich? skupisk, ma?ej polanki lub chocia?by wydeptanej ?cie?ki (?adnej nie ma!). Nie podoba mi si? tak?e niezacumowana ??dka (zaraz sobie odp?ynie), nagrobek na ?rodku (ludzi chowa si? raczej w jakim? zacisznym miejscu, nie na ?rodku dr??ki), drzewo przed ?awk? oraz po??czenie grzyb?w i r??nych gatunk?w kwiatk?w. Niezbyt pasuje tak?e ognisko na ?rodku drogi.
Pozostawiwszy teren zielony zajm? si? wn?trzem. Domek wydaje si? opuszczony, ?wiadczy o tym chocia?by ziemia na marmurowej pod?odze. Lecz… sk?d w takim razie wzi??y si? zapalone pochodne? Kolumny w tych miejscach, gdzie je ustawi?e?, s? akurat ca?kowicie zb?dne. Zastanawia mnie tak?e, jakim cudem sk?ra zwierzaka uchowa?a si? w opuszczonej cha?upce i co robi? tam kawa?ki bia?ych ?cian.
W drugiej mapce nie widz? tyle b??d?w, lecz jest ona strasznie monotonna. Jedyne, co rzuca si? w oczy to bezsensowne rozstawienie latarni ulicznych przy ?cie?kach. Nie podoba mi si? tak?e "co chwil? skr?caj?cy" p?otek na ska?ach.
Trzecia mapa… Co to jest? Dziwne budynki postawione bez ?adu i sk?adu. Na jednym tarasie brakuje barierki, drzewo zn?w uros?o ci na ?rodku ?cie?ki (i wiatek tak?e), dwie kolumny blokuj? strasznie w?skie przej?cie… Poza tym, kamienna dolna cz??? ?ciany dziwnie wygl?da na pi?trze. Kamie? ten s?u?y raczej umocnieniu fundament?w. Poza tym, jest ci??ki, wi?c stawianie go na drewnie nie jest za dobrym pomys?em. Budynek w lewym dolnym rogu… nie odpowiada mi ca?kowicie.
Na dzi? starczy, je?li zechcesz wi?cej takich komentarzy to pisz ;].
Ale o zameczku powiedzie? s?owo musz? ;]. Od kiedy nauczy?e? si? teleportowa?? Jak inaczej chcesz si? dosta? do najwy?ej umiejscowionej kuszy?