What's new
  • logo_cipsoft
    Latest servers:
    New servers will open on: 19th Feb 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Moje Prace

Status
Not open for further replies.

Unado

Advanced User
Reaction score
14
Odp: Moje Prace

Natchn??o mnie w nocy zrobi? taki zameczek no i efekt sami oceniajcie :
t89ope.jpg

Slythia

Blondynka
Reaction score
106

Chcia?e? komentarz, wi?c prosz? ;].

Pierwszy screen. Nie napisa?e?, co to mia?o by?, za co minus. Na pierwszy rzut oka rzuci?o si? mi mn?stwo drzew… Z jednej strony nie jest to b??d - przecie? mapka mo?e by? lasem. Jednak w tym przypadku nie sprawiaj? takiego wra?enia. S? w miar? r?wnomiernie porozrzucane po mapie, co stwarza uczucie chaosu. Brakuje jakich? skupisk, ma?ej polanki lub chocia?by wydeptanej ?cie?ki (?adnej nie ma!). Nie podoba mi si? tak?e niezacumowana ??dka (zaraz sobie odp?ynie), nagrobek na ?rodku (ludzi chowa si? raczej w jakim? zacisznym miejscu, nie na ?rodku dr??ki), drzewo przed ?awk? oraz po??czenie grzyb?w i r??nych gatunk?w kwiatk?w. Niezbyt pasuje tak?e ognisko na ?rodku drogi.
Pozostawiwszy teren zielony zajm? si? wn?trzem. Domek wydaje si? opuszczony, ?wiadczy o tym chocia?by ziemia na marmurowej pod?odze. Lecz… sk?d w takim razie wzi??y si? zapalone pochodne? Kolumny w tych miejscach, gdzie je ustawi?e?, s? akurat ca?kowicie zb?dne. Zastanawia mnie tak?e, jakim cudem sk?ra zwierzaka uchowa?a si? w opuszczonej cha?upce i co robi? tam kawa?ki bia?ych ?cian.

W drugiej mapce nie widz? tyle b??d?w, lecz jest ona strasznie monotonna. Jedyne, co rzuca si? w oczy to bezsensowne rozstawienie latarni ulicznych przy ?cie?kach. Nie podoba mi si? tak?e "co chwil? skr?caj?cy" p?otek na ska?ach.

Trzecia mapa… Co to jest? Dziwne budynki postawione bez ?adu i sk?adu. Na jednym tarasie brakuje barierki, drzewo zn?w uros?o ci na ?rodku ?cie?ki (i wiatek tak?e), dwie kolumny blokuj? strasznie w?skie przej?cie… Poza tym, kamienna dolna cz??? ?ciany dziwnie wygl?da na pi?trze. Kamie? ten s?u?y raczej umocnieniu fundament?w. Poza tym, jest ci??ki, wi?c stawianie go na drewnie nie jest za dobrym pomys?em. Budynek w lewym dolnym rogu… nie odpowiada mi ca?kowicie.

Na dzi? starczy, je?li zechcesz wi?cej takich komentarzy to pisz ;].

Ale o zameczku powiedzie? s?owo musz? ;]. Od kiedy nauczy?e? si? teleportowa?? Jak inaczej chcesz si? dosta? do najwy?ej umiejscowionej kuszy?

Arts18

Signed...
Reaction score
227

?adnie wykonane prace, s? ?adnie staranne.
10/10 - za ch?ci :)
Pozdrawiam,
Arts

Jogi88

Misiek ; x
Reaction score
85

Prace ?adne, tylko w pierwszej za du?o nasra?e?, ale nadrabiasz nast?pnymi 2 pracami.
8/10

Pozdrawiam,
Jogi

szymon_socho

Advanced User
Reaction score
0

Za du?o nawalone na tych screenach prace nie maja klimatu lepiej rob prace w simone. doda nago down\/

Gm Icy

Active User
Reaction score
1

9/10
bardzo ladne mapki, zrobiles duzo szczegolow, ale bez przesady ;-)
mysle ze nie musisz odinstalowywac MapEditora, poniewaz napewno nastepne twoje prezentacje beda duzo lepsze (oczywiscie jak sie bedziesz starac i brac do siebie nasze rady ;>)

TerMoYe

Advanced User
Reaction score
21

Kole? ty masz talent. Przyda?o by mi si? co? takiego. Mo?e niekt?rym to si? niepodoba, ale ja lubie jak jest du?o nawalone (to zale?y czy pasuje do otoczenia)Daje 10/10 Prace Wyje*****.
Pozdro
TerMoYe

Kamcius14

Active User
Reaction score
4

Ja Ci Powiem Ziomek ze Jestes Swietnym maperem:up::up:

Unado

Advanced User
Reaction score
14

Na razie wstrzymuj? si? z screenami a powodem tego s?:
1.Problemy z komputerem
2.Sp?dzam czas nad robieniem zimowego miasta+expowiska do niego do projektu _/

Mam nadziej?, ?e nikt si? nie obrazi na mnie o to :D Komentarze do mapek dalej s? otwarte i czekam na krytyk? :D

DraxY

Advanced User
Reaction score
14

hmm... Bardzo ?adnie..
Nic doda?, nic uj??.
10/10 ;)

Unado

Advanced User
Reaction score
14

~~~Od?wie?am~~~
@down
Inaczej bym nie robi? =d

Last edited:

pacek112

Advanced User
Reaction score
13

Mi sie tam mapki podobaja. Te 2 pierwsze ale w tych 2 nastepnych nie moge sie niczego dopatrzec. ;0 Ogolnie mapki fajne 8/10.

Ognisty

Magic System
Reaction score
173

?o kurde, a mi pokazywa?e? same emotikony jakie? ;D Nie wiedzia?em ?e masz taki talent, wiesz akurat potrzebuj? mapki na 8.1 bo nikt nie chce na evo gra? (joke) :D

Sheeze

User
Reaction score
2

Prace nawet dobre aczkolwiek za du?o nawali?e? ?mieci m.in.
w bagnach:down: Ale praca okej. Nie ma si? do czego przyczepi? opr?cz tych bagien gdzie nawali?e? wszystkiego co si? da :D

[evil]7/10[/evil]

Hitmanek54

User
Reaction score
0

Praca jest og?lnie dobra , bagna s? troch? chaotycznie zrobione .Dam ci 7/10

Glexie

Active User
Reaction score
3

mandyyy said:
Mapa niez?a.tylko tak jak UP ktury? w 1 pracy za du?o drzew.
reszta ok.na pewno jak dasz link do downloadu znajdziesz j? na jakim? OTS-ie

Istnieje cos takiego jak slownik.Moja 7 letnia siostra to dobrze pisze. ^

@topic = Jezeli jestes poczatkujacy to Wielkie Gje Zet.

niecik

User
Reaction score
12

NO po prostu ?a? ;] tylko zauwa?y?em ?e w PRAWYM G?RNYM ROGU JEST TAKI MOSTEK ?E MO?NA PRZEJ?? Z BUDYNKU NA BUDYNEK I TEN DREWNIANY P?OTEK MA NA KO?CU TAK? BELK? TO TAM SI? NIE DA PRZEJ?? I TO CHYBA WSZYSTKO CO ZALICZA SI? DO DEBUGA ;]

11/10

Kamil

Wielki powr?t
Reaction score
236

No bardzo ?adne prace, podoba mi si? wykonanie, pomys? i wida? ?e pierwszy raz kontaktu z RME nie masz. Mapy bogato ozdobione i ciekawie wykonane.

[evil]8/10[/evil]

Status
Not open for further replies.