What's new

Moje ?ycie na Aurora ! xD

Dziobek19

Senior User
Reaction score
32
Witam serdecznie wszystkich , kt?rzy weszli w ten temat , w tym temacie b?d? pokazywa? swoja przygod? na Aurora i zaczynam ja dok?adnie dzi? ! wi?c ss b?d? od samego zera czyli zero hajsu zero nic ;p wi?c na pocz?tek daje ss z 8 lvl​

8lvld.png

a tutaj awansik na 12 i 13 lvl oraz 1 m lvl ! :p

1mlvl.png

12lvl.png

13lvlz.png

jak narazie to tyle , da?em go na skilla i od 22 walne nock? wi?c rano dodam sporo nowych ss ;)

mam nadzieje ze temat Wam si? spodoba , i wielki plus ze na paccu konto jest a nie facc wiec b?dzie ciekawiej !

a P>S profka EK :D wiec o 22 dodam jakie skille wbi?o przez ten czas ;p pozdro ;p

piteracc

Active User
Reaction score
1
Odp: Moje ?ycie na Aurora ! xD

No to b?d? pierwszy ;]

?adne awansy ;]
Tylko troch? lipa z kolejkami co nie ?
Skoro s? ?wi?ta to ?ycz? ci Setnego Lvla ;]

Lord Makin

Advanced User
Reaction score
8

Na razie nie ma za bardzo co tu komentowa? ale mam nadzieje ?e poka?esz na co ci? sta? ;)

Przy okazji co to za klientka na ss?

Dziobek19

Senior User
Reaction score
32

a tak wi?c dzi?kuje za pozytywne komcie ;p a wiem wiem ze narazie niski lvl to nic ciekawego ale po prostu chce tu pokaza? od pocz?tku gr? ;p ale to kwestia czasu jak b?dzie spory lvl ;p a tak wiec - mia?em nock? grac ale niestety nie mia?em si? wi?c dobi?em tylko 20 lvl i zostawi?em posta? na skilla na nocke , wiec dzi?ki temu dzi? b?dzie mi lepiej sz?o , hmm co planuje ? a po zakupie nowego eq w rzuc? jakie? ss z stanu postaci , oraz mam zamiar robi? taski tarantule , i przej?? si? na ???wie , wiec my?l? ze b?dzie coraz ciekawiej a tu macie sk?adank? awans?w ;p pozdrawiam Dziobek :)

P.S b?d? zak?ada? gildie dla 20+ lvli wiec tez za jaki? czas b?d? si? pojawia? ss z jaki? huntow ;] aaa i mam do Was pro?b? ? :D wsp?lnie wymy?lmy nazw? tej gildi macie jakie? ciekawe pomys?y ?

Uploaded with

Sir Budo

Advanced User
Reaction score
36

Nad nazw? gildi to ci tutaj pomaga? nie bed? i odradzam aby kto kolwiek tutaj to robi?, bo b?dzie jeden wielki niepotrzebny spam, najlepiej samemu wymy?li? nazw?.Utrzymuj na bierz?co temat, bo narazie ?adnie to wygl?da zobaczymy do kt?rego tak b?dziesz ci?gno?.Jeszcze mam pro?be bo jak zostawi?e? na skilla nie napisa?e? ile wbi?o skilli do 22 ?!

Dziobek19

Senior User
Reaction score
32

@up , wbi?o wtedy chyba 47 a obecnie mam 57 , i 25 lvl ale chyba nock? dzi? walne :D nie jest ?le ;p a tu ss - 1 sk?adanka awans?w i 2 sk?adanka ro?ne XD ! :D oczywi?cie b?d? temat utrzymywa? i oczekuje na komentarze bo bez nich b?dzie mi ci??ko dawa? ssy ! potrzebuje WAS ! hehe ;p edit 00
:00 - jednak zostawiam na skilla bo troch? s?abo idzie na tarantulach ;] wiec jutro nowe ss ;p

skladnka25lvl.png

skladankarozne.png

Last edited:

Wiecznik

User
Reaction score
1

ja tam Gram na nebuli <pvp > i inferna < hardcore > i pisac gg 8856223 ci , co chca sie np na inferne przylaczyc. bo co to jest granie na jakims servie gdzie jest 2x exp o_O z premium stamina 3x.. masakra.

Dziobek19

Senior User
Reaction score
32

@up prosz? sobie darowa? takie komentarze bez sensu

dobra dobra a co do tematu daje Wam nowe SS ;] powolutku ale do przodu ;)

Infelicity

Why bother...
Reaction score
59

Gz awansow, ty na gsie expisz na 30lvlu?
ja 50 niedlugo a na dragi nie chodze xD

Dziobek19

Senior User
Reaction score
32

niestety temat do zamkni?cia ;p wbi?em RS'a i straci?em wszystko :D ale spokojnie spokojnie , powracam na celeste ? pami?tacie z przed roku moj temat ? Quality FIX ? jego ju? nie ma ale mam sporo dobytku na cele?cie i b?d? gra? pallem ;] wiec czekajcie na nowy temat ;p pozdrawiam ! i zapraszam ;p