What's new

[Morgana] NeoBot Project by Bubin

Bubin

Senior User
Reaction score
166
pr1oject.png
Osi?gni?cia
Levele:
10 [x]
20 [ ]
30 [ ]
40 [ ]
50 [ ]
60 [ ]
Skille:
40 [x]
50 [x]
60 [ ]
70 [ ]
80 [ ]
Magic level:
1 [x]
2 [x]
3 [x]
4 [ ]
5 [ ]
6 [ ]
Kasa
10k [ ]
20k [ ]
30k [ ]
40k [ ]
50k [ ]
Osi?gni?cia
Levele:
10 [x]
20 [x]
30 [ ]
40 [ ]
50 [ ]
60 [ ]
Skille:
40 [x]
50 [x]
60 [x]
70 [ ]
80 [ ]
Magic level:
1 [x]
2 [x]
3 [x]
4 [x]
5 [ ]
6 [ ]
Kasa
10k [ ]
20k [ ]
30k [ ]
40k [ ]
50k [ ]
Screeny:
NeoBot:
neoqy.jpg

Stan chara po nocce na ma?ym respie dwarf?w. (exp+skill)
zlepaneo.jpg

40 sworda. Chce dosskilowa? 50 i i?? na fibule.
58773093.jpg

Postaram si? dodawa? codziennie zdj?cia z nocki na bocie.
Jak skonczy mi si? licencja prawdopodobnie kupi? nast?pna, jak b?d? posiada? odpowiednie ?rodki.​

Grzonas

Senior User
Reaction score
44
Odp: [Morgana] NeoBot Project by Bubin

Narazie nic ciekawego. Zanim zacz?? bym boci? bym troche podskillowa? bo si? neobot marnuje. Good luck

Kenxu

Advanced User
Reaction score
86

Projekt zapewne upadnie, szybciej ni? powsta?, ale i tak ?ycz? ci powodzenia, w razie czego jakby ci si? znudzi?a gra, to pisz, ch?tnie przyjm? neobota. Po wbiciu 30 lvl, radz? ci zacz?? taska na 5k minos?w i pu?ci? bota na minosy kazzo, exp w granicach 20k/h i du?y profit.

Bubin

Senior User
Reaction score
166

Projekt zapewne upadnie, szybciej ni? powsta?, ale i tak ?ycz? ci powodzenia, w razie czego jakby ci si? znudzi?a gra, to pisz, ch?tnie przyjm? neobota. Po wbiciu 30 lvl, radz? ci zacz?? taska na 5k minos?w i pu?ci? bota na minosy kazzo, exp w granicach 20k/h i du?y profit.
eej zioomek, nie b?d? taki sprytny ;) ju? ci da?em bbota, korzystasz z niego? ;]

ale dzi?ki wam za rady. mam nadzieje, ?e wyboce dzisiaj do 50sworda i dam rad? pu?ci? nock? na fibuli.

A i w zamian reputki da?em ;)

Goke Aka Suigetsu

Active User
Reaction score
9

Siemanko.
Cele widz? nie s? nie wiadomo jakie ogromne tak?e s?dz? i? prawdopodobnym jest, i? je osi?gniesz.
Najlepiej jebnij go z knifem na full deffie na skill, jak nie daje z knifem rady dwarf? to walisz na trolle i taksobie 65 wbijasz w okolo tydz.

Powodzenia !

Byaku~

achmeda

Advanced User
Reaction score
2

kup :
Blue Legi
Crusader
K Arm(dsm)
bohy
i vampirke(lub jak b?dziesz mia? wiecej kasy to demonke/mms )
i SKILLUJ SKILLUJ SKILLUJ :)

HateThisSite

Advanced User
Reaction score
55

@Bubin
?adnie podexpi?e?, nie zje?d?aj staminy poni?ej 20h, jest to nieop?acalne i nienaturalne (dla gracza).
100k? Nie kupuj, lepiej kup pacc, a nie cc.

Bubin

Senior User
Reaction score
166
a wgl zapomnia?em dopisa?, ?e jeszcze mam drugiego cashmakera :)
Lvl ju? wbi?em 28, 20k expa brakuje do 29. Teraz mam takie eq: dark helmet, knight armor, plate legi, griffin shield, k axe). Mia?em k seta, i crown shielda ale wys?a?em na tamtego chara gdy? obawiam si? o bana bo u?ywa?em na nim bbota.
Mam 2k/h ale nie jestem pewny.
Boce na ghoulach pod mount sterum.
w bp ss z pierwszej wyprawy, jak zaraz b?d? wraca? to dam z tej wyprawy zdj?cie :)
knightcashmaker2.jpg

zlepka2.jpg

Drugi cashmaker odpoczywa, bo ma 13h staminy (wida? na ss :p)
Pozdrawiam :D
#edit
a jeszcze chcia?em spyta?, chcia?bym kupi? pakiet na allegro 100k za 6,50 tylko nie wiem co mia?bym zrobi? z tak? kas? na takim lvlu. Macie jakie? propozycje?
za ka?d? propozycj? 9 reput?w xd
@down
skillowac nie bd, mysle nad zrobieniem i wyboceniem 45 sorca ale bez pacca to lipa. chyba bd zbieral i kupie pacc na 30dni za gp.
Dzi?ki za pomoc, faktycznie z tymi cc to przesadzi?em bo co za sens kupywa? cc na cashmakerze?
A ten 27 (teraz 29) to inny char , na tamtym odnawiam stamine :p
tutaj ten 2 cashmaker
zlepa22.jpg

ale chyba nie bd kupywal tego pacca, bo jak juz ci pisalem 10cc w pakiecie za 6.50 a pacc 40zl jakos ;x
Notka moderatorska:
Po??czone.

Last edited by a moderator:

Goke Aka Suigetsu

Active User
Reaction score
9

Exp, Exp najlepiej dokup sobie w?a?nie Bohy - Podstawa na dobrego cash majkera.
Ew. lepsz? bro? i shield, ale puki siedzisz na MS to wystarczy, chocia? jak ju? f.axe b?dziesz mia? to na ni?szych poziomach b?dzie du?o lepszy exp i zale?nie od lvl/skilli lepszy hajsik.

Good Luck : )

Michusjeedem

Active User
Reaction score
3

No ?adnie Ci idzie, kupuj PACC i le? z expem i mam pytanie czy posta? pozostawiona na nock? nie wylogowuje Ci si?? A tak w og?le to na mcku jedziesz? :D

Bubin

Senior User
Reaction score
166

No ?adnie Ci idzie, kupuj PACC i le? z expem i mam pytanie czy posta? pozostawiona na nock? nie wylogowuje Ci si?? A tak w og?le to na mcku jedziesz? :D
Nie, nie wylogowywuje. Tylko rano jak jest reset server?w.
hm, tak czasami na mc.
Teraz daj? zdj?cie 3 cashmakera gdy? po?yczy? mi go kumpel i pu?ci?em go na fibuli. Kasa dla mnie, a mu lvl leci :)
3cas.jpg

nocke nim pu?ci?em, jak zaczyna?em mia? 26 lvl chyba.
zwr??cie uwag? na dolny licznik (pisz? tam ile kasy zdoby?em, ale nie wiem czy to prawda bo nie zwraca?em uwagi jak do depo lata)
97294481.jpg

w tej chwili jest chyba 32lvl
Na knightaczu taska robi?, w tej chwili jest oko?o 1,5k minos?w
PS: zbieram na kase na onepay z service i bd kupywa? pacca, a boh?w nie kupuje, bo jak to jest cashmaker to po co mi? jak padn? to wylec?.

#edit
eh, a ju? my?la?em ?e 1cc bd mia?, a jest tylko 12:07 Naji: Your account balance is 4672 gold.

Last edited: