• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Mountain

Status
Zamknięty.
Odp: Mountain

Full auto border!
Nie podoba mi si? : [
Je?eli to naprawd? pierwszy projekt to nie mieszaj tak styli : P
Tiquanda jakie? dupne schody do tych g?r ;\
Brak k?pek traw ani kamieni : s
R?b screeny F11 w RME
Jak na pierwsz? prac?
3/10

Syf, syf i jeszcze raz syf...
Nie wiem, co pan @up od Ciebie jeszcze chce, skoro tutaj jest milliard nie potrzebnych rzeczy...
Nie oceniam, bo powsta?a by pewnie jaka? k??tnia.

Regards,
Aaviq

1 zdj?cie po prawej >> za du?o tych ro?lin widz? ;) i sie nie stykaj? !!! wgl. po co ci drzewo Oak ? ^^ 1/5

Nie wiem jak si? uczy?e? mappowa? ale powiniene? zacz?? od poradnik?w, ta natura w og?le nie pasuje, du?o kwadrat?w, bagna nie pasuj? do wody, i wiele r??nych bug?w. Poza tym naucz sie robi? ss i wy??czaj te pod?wietlenie item?w (klawisz V) moja ocena to 2/10 za to i? chocia? wodospad ?adnie w miar? wygl?da. Wida? i? w miar? umiesz mapowa? a t? mapk? zrobi?e? dla lahu (Chyba :d).

Bo?e. Z czym do ludzi?
Ta mapa to poprostu dno z wodorostami! Pomy?l 3 razy zanim co? wstawi?, nie lubie gnoi? ludzi jak Wojew?dzki, ale tu nie dajesz mi wyboru. Poczytaj co? i dopiero zacznij mapowa?.
Bagno przy jeziorze i Demon Oak na g?rze.? FAIL.

czy ty ca?? mape robisz w raw palette ?
Pytam bo wydaje mi sie ?e trawa jest nie zrandomizowana :D
strasznie cienka mapa. Postaraj sie bardziej bo to jest dno :D
moja ocena to 2/10 za dobre ch?ci :D

oczy bol? mnie jak na to patrze ;/, za du?o tego tam, jak ty si? uczy?e? mappowa?? bez poradnik?w? hmm... wida?, mo?e i niekt?re osoby same si? nauczy?y (np. ja) ale to nie znaczy ?e ty! ocena na :

-100.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000/100.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000

Moim zdaniem za kolorow? zrobi?e? t? g?r?, jest wszystko napieprzone w przer??nych miejscach. Radz? Tobi? poczyta? przer??ne poradniki, kt?ry w sieci jest setki, a na pewno b?d? znaczne i widoczne efekty.
Dodatkowo jak robisz zdjecia to wy??czaj wszelki cienie, np. guzikiem "v" wy??czysz po?ow? tych Twoich cienii.
Pozdrawiam!

Status
Zamknięty.
Do góry