• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Muzyka w Tibii

Status
Zamknięty.

Timek

Active User
Liczba reakcji
6
Ostatnio w grze Tibia kupi?em sobie instrument zwany Lute, czyli lutnia.
Chcia?em sobie pogra? i zarobi? na tym jakie? pieni?dze. Pisa?em, ?e zagram piosenki ze s?owami za gp, po czym od razu zwyzywali mnie od noob?w, ?al?w itp. Jak my?licie czy odgrywanie r?l (ja chcia?em by? bardem :D) jest mo?liwe w Tibii? Licze na ciekawe odpowiedzi .:o:huh:

Odp: Muzyka w Tibii

Nie i mam nadzieje ,?e nigdy niebedzie muzyki chyba ,?e zmieni? tibie na 3d +music and effects:o:down:

Tibia to gra a nie ?ycie, nie dziwie si?, ?e Ci? zwyzywali :D
Jak dlamnie jest to niemo?liwe, bo, ?eby odgrywanie r?l w niej by?o mo?liwe, trzeba by?o by zrobi? gre-gier w kt?rej mo?na bym wszystkim, robi? wszystko i mie? wszystko...
Pozdrawiam

@bubcio
Nawet nie przeczyta?e? postu, ale komentujesz ;x

To jest bezsensu, bo nikt tego nie s?ucha. W tibi nie ma d?wi?ku, po co kto? ma patrzy? si? na nutki i czyta? twoje teksty, i jeszcze za to p?aci?? Lepiej ustaw bota na trollach na noc, zarobek powinien ci? zadowoli?. Na pewno lepszy ni? siedzenie pod bram? i granie za z?ot?wk?. ; D.

Si? nie dziwie ?e ci? wy?miali.
Mo?e jeszcze zaproponuj ?e bd mo?na skaka?.

Mo?e zrobi? tibie w 3D i z d?wi?kiem, ale na pewno osobny klient!
Stara tibia 2D raczej zostanie. W?tpi?, aby tibia przesz?a a? tak? rewolucj?.

Co do twojego stylu zarabiania w tibi to musz? si? znale?? naprawd? nakr?ceni gracze ?eby Ci p?aci? za pisanie tekstu piosenki "twoje ?piewanie"...
Jednym s?owem ....
"BIG GRATzzZ!"

Nie oszukujmy si? - Tibia jest tak uboga, ?e nie mo?na w niej skaka?, p?ywa?, nie ma w niej muzyki i nie wida? nieba. Por?wnajmy sobie dwa screeny przedstawiaj?ce gobliny.
Tibia:
grynchuk1.png
Lineage:
terr_mon_20328.jpg

I wszystko jasne. Tibia jest tak smutnie biedna, ?e nie dziwi? si?, i? przyzwyczajeni do miernej grafiki gracze wy?miali pomys? barda graj?cego i ?piewaj?cego za pieni?dze. Ja jednak z pewno?ci? zatrzyma?abym si? przy takim graczu i rzuci?a mu co ?aska za sam pomys?, bo doceniam kreatywno?? ludzi. A muzyka w grze nie by?aby z?a - poprawia klimat i czasem potrafi przestraszy? czy wzbudzi? dreszczyk niepokoju bardziej, ni? sama grafika...

@down
s?ysz? strza?y...? :>

Ostatnia edycja:

tibia z dzwiekami i z muzyka?? czemu nie? spojzcie na ten filmik

czy nie podoba wam sie to?? mi bardzo. tylko zeby dzwieki byly bardziej dopracowane i dodali te lutnie harfy flety i inne.

Topic

no raczej nie zarobisz takim czyms i to byloby mozliwe jedynie z dzwiekami

Ostatnia edycja:

Wow powinni tak zrobi? tylko dopracowane tak jak mowisz ;]

Tibia z muzyka byla by beznadziejna. Po co komu odglosy walki? Teraz jest dobrze, jak by ktos chcial czegos sluchac wlaczyl by se radio albo jakiej mp3. to moje zdanie kazdy moze miec unne

@Down
Zaden z serwerow nie ma glosu. Musieli by wtedy clienta zmieniac i bylo by to na kazdym serwie. Chyba ze na OTS'ie i ma wlasnego clienta, ale watpie.

Ostatnia edycja:

Rotfl, pomys? niez?y ; ). Ale czy takie co? dodadz? to nie s?dz?.

3xUp
oO, z tymi d?wi?kami o wiele przyjemniej by si? gra?o. Ju? jeden serwer ma podobno g?os ; ), wi?c kto wie, mo?e nied?ugo dodadz? co? takiego :up:
Pozdrawiam.

Heh ale ja mam tam 24 lvl ale chcia?em sobie pogra?. Tzn niekt?rzy tak dja jaj daj? za to kas?. Nie chcia?bym sam, ?eby muzyka pojawia?a si? w Tibii bo by musieli j? zmieni? ca?kowicie i klient wa?y?by o wiele wiele wi?cej.

EDIT : Nie my?lcie, ?e zrobi?em ten temat do nabijania post?w bo co chwilke do niego zagl?dam :D.

Przyda?yby si? takie g?osy tylko ?eby mo?na by?o je wy??czy? w ka?dym momencie... Skilujemy lub stoimy w dp ogl?daj?c nasz? tibia.net.pl i s?yszymy jak jaki? "cz?ek" gra na harfie xD

Przyda?yby si? takie g?osy tylko ?eby mo?na by?o je wy??czy? w ka?dym momencie... Skilujemy lub stoimy w dp ogl?daj?c nasz? tibia.net.pl i s?yszymy jak jaki? "cz?ek" gra na harfie xD

no przydalo by sie tez takie cos ale podczas skillowania lepiej byloby zostawic bo przyjdzie koles i moze ubic ^.^

dzwieki daly by wiecej bezpieczenstwa :D

Dawajcie robimy kapele i bedziemy gtac po tibijskich weselach!:D:D:D:curse:
To na jakim servie?

Nie i mam nadzieje ,?e nigdy niebedzie muzyki chyba ,?e zmieni? tibie na 3d +music and effects:o:down:

Wiesz co to znaczy Tibia 3d ? koniec run?w. to po pierwsze a bez runek to ju? by nie by?a tibia tylko zwyk?y mmorpg..

Co do grajka :D nie by?o by ?le moim zdaniem gdyby dodano jakie? minimalne chocia? efekty d?wiekowe.

Status
Zamknięty.
Do góry