• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Paź 2025:
    Idyllia (Optional PvP) Hostera (Open PvP) us_logo Dracobra (Open PvP)

myszka usb

Karokendo

Active User
Siemka mam viste i mam 4 wej?cia usb i wczoraj mi co? myszka si? zaci??a i teraz jak ja chce j? pod??czy? do wej?c usb to laser w myszce miga i po chwili wyskakuje mi to czy da si? to jako? naprawi? za pomoc wynagrodze

Our partners and their custom servers:

Odp: myszka usb

Mo?e by? wiele przyczyn tego problemu.

Przede wszystkim to na pewno systemu (i hate vista), mia?em wiele problem?w z Vist?, wi?c zmieni?em na Xp, ale to nie opowie?? na dzi?.
Mo?e by? te? uwalone wej?cie usb (ch?opak lub dziewczynka).
Kolejnym problemem to mo?e by? gdzie? urwany kabelek lub po prostu zdupione w myszce.(Tutaj te? mam do?wiadczenia... Kupi?em sobie kiedy? myszk? i klawiatur? bezprzewodow?[Apollo]. Mia?em problem, ?e nie ?adowa?a si? myszka -.-. Uwalony by? w kabelek w myszce.
Kolejnym problemem mog? byc nie zainstalowane sterowniki.

Jak na co? jeszcze wpadn? to dopisz?, albo lepiej opisz problem.

Mo?e by? wiele przyczyn tego problemu.
Przede wszystkim to na pewno systemu (i hate vista), mia?em wiele problem?w z Vist?, wi?c zmieni?em na Xp, ale to nie opowie?? na dzi?.
Mo?e by? te? uwalone wej?cie usb (ch?opak lub dziewczynka).
Kolejnym problemem to mo?e by? gdzie? urwany kabelek lub po prostu zdupione w myszce.(Tutaj te? mam do?wiadczenia... Kupi?em sobie kiedy? myszk? i klawiatur? bezprzewodow?[Apollo]. Mia?em problem, ?e nie ?adowa?a si? myszka -.-. Uwalony by? w kabelek w myszce.
Kolejnym problemem mog? byc nie zainstalowane sterowniki.
Jak na co? jeszcze wpadn? to dopisz?, albo lepiej opisz problem.
powiem tyle usb raczej nie wymienie i z visty na xp te? nie a masz link do tych sterownik?w ?

usb raczej nei jest zwalone bo mam 4 wej?cia hociarz jedno apewno dzia?a dobrze bo drukarka dzia?a a jak pod?anczam myszke to mi miga laser w myzce i jak poruszam w wej?iu tym wej?ciem od myszki to ju? przestaje miga? albo dalej miga

Spr?buj pod??czy? co? innego przez te porty USB. Najprawdopodobniej jest to wina Visty. To myszki nie trzeba raczej ?adnych sterownik?w, ale skoro ju? tak bardzo chcesz to wpisz w google nazw? myszki i szukaj.

Wystarczy?o wpisa? w google, ?e nie dzia?a ci USB i ca?a strona porad, tutaj jest pierwsze z brzegu:

Nie ch? nic grza? w biosie, ale pendrive mi dzia?a a myszka nie mo?e po prostu kupi? now? ? Co mi radzicie?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Back
Do góry Bottom