• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Paź 2025:
    Idyllia (Optional PvP) Hostera (Open PvP) us_logo Dracobra (Open PvP)

Na jakim serwerze grasz?

Na jakim serwerze grasz?

• Serwer Niemiecki

Votes: 0 0,0%
  • Serwer USA

• Serwer Niemiecki

• Serwer USA

• Serwer Niemiecki

• Serwer USA

• Serwer Niemiecki

• Serwer USA

• Serwer Niemiecki

• Serwer USA

• Serwer Niemiecki

• Serwer USA

• Serwer Niemiecki

• Serwer USA

• Serwer Niemiecki

• Serwer USA

• Serwer Niemiecki

• Serwer USA

• Serwer Niemiecki

• Serwer USA

• Serwer Niemiecki

• a:2:{i:15726;a:5:{s:12:"polloptionid";i:15726;s:6:"nodeid";s:7:"2442299";s:5:"title";s:16:"Serwer Ni

• Total voters
    23
  • Poll closed .
Status
Zamknięty.
Odp: Na jakim serwerze grasz?

Przyjemno?? mam rozumie? jako uczciwo??? Bo u mnie na Candii (GER) s?owo "uczciwy" bardzo rzadko wyst?puje :(

Ja obecnie gram na Refugii (GER) , kumple zaczeli tam gra? , to nie mia?em wiele do gadania :DD Ale je?li teraz mia?bym wybiera? , wybra?bym serwery USA. Dlatego zag?osuje na USA

Na niemieckich, tylko i wy??cznie, gdy? wg. mnie nie ma tam lag?w, jak w przypadku serwer?w hostowanych w USA. ;)

Ja gram jedynie na serwerach hostowanych w Niemczech, bo mieszkam w Europie, wi?c tam mam mniejsze lagi. Gdybym mieszka? w Brazylii, to oczywi?cie wybra?bym serwer ameryka?ski. Ja wybieram serwer najpierw ze wzgl?du na lokacj?, potem patrz? na status (empty lub normal mus by?). Nast?pnie wchodz? na youtube.com i sprawdzam filmiki jakie s? na servie. Jak nie ma du?o random PK, to robi? posta? i ciesz? si? gr?. :)
Pozdrawiam,
GregoRex.

Ja aktualnie gram na Mytherze (USA). Wi?kszych lag?w raczej nie mam, gorzej z lud?mi...Same brazole! Jak spotkam jakiego? cz?owieka innej narodowo?ci ni? Brazylia to strasznie si? ciesze ^^

Wybralem USA, moze sa lagi troszke ;D Ale za to gra z Amerykanami to prawdziwa przyjemnosc :)

No mo?e i przyjemno?? grania ale ma?a bo oni rzadko s? zalogowani w tym czasie co Ty. (strefy czasowe)

@topic
Ja tam wole Niemiecki przynajmniej du?o polak?w gra i idzie sie dogada? :up:
Servery USA faktycznie s? lepsze ale ma?o Polak?w jeszcze na nich gra. ;/

Ja wol? serwery Niemieckie, poniewa? nie ma na nich lag?w, a na serwerach Ameryka?skich cz?sto s?. Jedyny minus to, ?e na Niemieckich serwerach jest pe?no noob?w i oszust?w.

Ja tak?e gram na serverze Niemieckim bo nie mam ?adnych lag?w, chocia? gdy kiedy? gra?em na USA te? nie by?o zle ... I tak polecam Niemieckie servery. ;)

Gram na serwie USA, bo oni wszystko maj? lepsze, a Szwaby ss?.

Zamykam ten temat, albowiem nie ma wi?kszego sensu prowadzi? czego?, co nawet nie jest dyskusj?.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry Bottom