• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Najlepsi z najlepszych - reaktywacja

B

Budzik

Guest
Witajcie drodzy u?ytkownicy,
Wielu z was na pewno pami?ta o co w tym chodzi, jednak dla tych, kt?rzy nie wiedz? wyja?ni?. Chodzi z tym o to, ?e b?dziecie wysy?a? mi na pw screeny z waszych awans?w, a ja wrzuc? je do jednego tematu. W przesz?o?ci by?o ju? to organizowane, wi?c mo?ecie zobaczy? jak to b?dzie mniej wi?cej wygl?da?. Tutaj znajduje si? link. Oczywi?cie nie b?dziemy przyjmowa? zdj?? z wbicia 8 lvla, bo to raczej ekscytuj?ce nie jest. Awans musi si? mie?ci? w tych wymaganiach:
Minimalny poziom do?wiadczenia(wszystkie profesje): 30lvl
Rookgaard: 18lvl
Minimalny poziom magiczny:
-Knight: 5mlvl
-Palladyn: 15mlvl
-Sorcerer/Druid: 40mlvl
Skile:
Knight: Club/Sword/Axe:65, Shield:65
Paladyn: Dystans:70, shield:55
Inne:
Fist(wszystkie profesje): 60
Fishing(wszystkie profesje): 60
Mo?e nie s? to zbyt wyg?rowane warunki, ale uwa?am, ?e lepiej mie? 10 zdj?? ze s?abymi osi?gni?ciami, ni? jedno z dobrym. Je?eli frekwencja b?dzie du?a(w co w?tpi?) te z gorszymi osi?gni?ciami oczywi?cie zostan? odrzucone.
Uwa?am to za dobry spos?b, zaprezentowania si? w dobrym ?wietle, na forum. Stania si? bardziej popularnym, pochwaleniu si? swoimi dokonaniami w grze Tibia, poza tym za ka?dego screena spe?niaj?cego warunki dam reputa(16 pkt). Nagroda niby nie jest wyg?rowana, ale trzeba pami?ta?, ?e zrobienie screena najwy?ej kilka minut.
Teraz regulamin:
1. Screeny wysy?acie tutaj: tutaj, czyli pw do mnie. Prosi?bym r?wnie? o zatytu?owanie prywatnej wiadomo?ci: "Najlepsi z najlepszych - screeny".
2. Wysy?ajcie screeny tylko z awansami spe?niaj?cymi warunki, kt?re s? zamieszczone wy?ej.
3. Screeny maj? obejmowa? wszystkie potrzebne informacje, czyli informacj?, kt?ry posiadacie mlvl, skile w momencie zrobienia screena, tzn musi zawiera? pe?ne okno tibii. Prosz? nic nie przycina?, ja zajm? si? tym sam.
4. Screeny, na kt?rych wida? dzia?alno?? bota, b?d? eliminowane.
5. Nie wolno zamazywa? nick?w i screen musi by? zrobiony w chwili wbicia zdobycia awansu, czyli musi zawiera? napis "You advenced...".
6. Zdj?cia maj? by? z Real Tibii, a nie OTS.
Zatem do dzie?a, drodzy u?ytkownicy. Zdj?cia b?d? zbiera? przez 10 dni(do 28.06.2010r), chyba, ?e przed?u?? termin z powodu ma?ej liczby zdj??, chod? mam nadziej?, ?e nie b?d? musia? tego robi?. Temat pozostawiam otwarty, w razie jakich? ?ali, sugestii, nieporozumie? i pyta?. Prosz? nie pisa? post?w w stylu "ju? wysy?am", bo takie b?d? karane jako ma?owarto?ciowe.

To tyle, pozdrawiam i mi?ej gry ?ycz?.

Odp: Najlepsi z najlepszych - reaktywacja

W zwi?zku z tym, ?e jak na razie dosta?em jedno zdj?cie z awansu pozwol? sobie od?wie?y? temat. Zach?cam do wysy?ania kolejnych.

Jakie s? wymagania mag?w w walce dystansowej? O tym nie wspomnia?e?, a mo?e bym si? zakwalifikowa?
#edit
Nie b?de pisa? nowego postu - distance w?a?nie wpada 38 ;]

Ostatnia edycja:

Dystans, magiem? W sumie nie przewidzia?em, ?e kto? b?dzie magiem dysta skilowa?. Zatem zadam inne pytanie, jakie te skile posiadasz?

@up
Nie, my?l?, ?e nie. Sorc raczej nie s?ynie z mega skili na dystans, a skil 38, w temacie "najlepsi z najlepszych" raczej nie pasuje.

Ostatnia edycja:

W zwi?zku z tym, ?e niewiele screen?w dosta?em usun??em punkt trzeci, bo by? bezsensowny i m?g? wprowadza? was w b??d, usun??em tak?e zasad? m?wi?c? o pozdrowieniach dla tnet. Od dzi? po prostu nie b?d? one konieczne. Mam nadziej?, ?e dzi?ki temu wy?lecie jeszcze troch? zdj??.

Co by?o do przewidzenia, przed?u?am termin do 3 lipca. Otrzyma?em 5 fotek, z kt?rych oczywi?cie porz?dnego tematu wyskroba? si? nie da. Przypominam, za ka?de zdj?cie z awansu, kt?re spe?nia regulamin, ka?dy otrzyma 16pkt reputacji.

A mam takie pytanie, czy te screeny musz? by? z jakiego? okresu, czyli ?e avans mia? miejsce niedawno ? Czy np. ?e jakie? tam screeny z przed roku, znalaz?em na kompie i je dodam.

My?l?, ?e tak, nie mam za du?o tych screen?w, to my?l?, ?e z tym nie powinno by? problem?w.

@down
Termin do 3 lipca, posiadam 7 zdj??, czy przed?u?? jeszcze termin? Tego nie wiem, to zale?y od ilo?ci fotek, ale mi?o by by?o, jak by? dostarczy? w terminie.

Ostatnia edycja:

Ja mam pytanie, do kiedy trwa ten event?
Bo tak z 5-6 dni i b?d? mia? ten 30 lvl.

Dobra, koniec wysy?ania awans?w. S?owem podsumowania:
Otrzyma?em(o ile dobrze pami?tam) 10 zdj?? z awansem. G??wnie s? to zdj?cia z tych ni?szych osi?gni??, ale jednak s?. Temat prawdopodobnie zrobi? jutro, dzi? nie czuj? si? najlepiej, zaraz spadam w kim?, mam nadziej?, ?e jutro uda mi si? wszystko zrobi?. W sumie spodziewa?em si? mniejszego zainteresowania, szkoda tylko, ?e osi?gni?cia nie s? jakie? zbytnio wysokie, ale jak to si? m?wi "jak si? nie ma co si? lubi, to si? lubi co si? ma". Za ka?dego wys?anego screena serdecznie dzi?kuj?, jak bym komu? nie da? reputa, pisa? na pw. Oczekujcie, jutro zdj?cia prawdopodobnie si? uka??, jednak nie chc? nic obiecywa?, bo mo?e mi co? wypa??, wiadomo, r??nie si? zdarza. Jak co? wy?l? zdj?cia Oskarowi, albo komu? innemu, albo zrobi? to w innym terminie.
To tyle, jeszcze raz dzi?ki za zdj?cia.

Do góry