What's new

Najlepszy antyvirus!!!

Status
Not open for further replies.
Reaction score
2
Witam.
Chialem przedstawic calkiem darmowego i najlepszego antyvirusa ktorym jest Avast :)
PONAD 25 Lat Doswiadczenia.

Darmowy program antywirusowy avast! Free Antivirus
Nasz flagowy avast! Free Antivirus dost?pny tutaj, wraz z wi?kszo?ci? funkcji, kt?re sprawi?y, ?e jest programem antywirusowym obdarzonym najwi?kszym zaufaniem na ?wiecie.

Konto avast! to najprostszy spos?b zarz?dzania Twoimi urz?dzeniami i licencjami.
Aby rozpocz?? zarz?dzanie bezpiecze?stwem swojego urz?dzenia, po??cz si? ze swoim Kontem avast! bezpo?rednio z klienta oprogramowania avast!.

Darmowy program antyvirusowy avast>>>>
Avast Pro Antyvirus>>>>
Ochrona internetowa avast! Internet Security>>>>>
Pobierz oprogramowanie avast! Mobile Security>>>>
Pobierz oprogramowanie avast! Anti-Theft>>>>

AVAST FREE DOWNOLAND OFFICIAL LINK

Reos

New User
Reaction score
0
Odp: Najlepszy antyvirus!!!

Sam u?ywam i polecam.

Debski

Senior User
Reaction score
257

[video=youtube;a-BgREkkjcg]https://www.youtube.com/watch?v=a-BgREkkjcg[/video]

Eturl

We shall know no fear!
Reaction score
459

W mojej ocenie jest to jeden z najgorszych program?w antywirusowych. Ju? lepiej nie mie? ?adnego, ni? mie? avasta, kt?ry tylko zapewnia z?udne poczucie bezpiecze?stwa. Wywala alerty przy czystych plikach, a te powa?nie zainfekowane pomija w najlepsze ;p
Nie dzi?ki, wol? bez.

Kahras

Senior User
Reaction score
167

Ja antywirus?w nie u?ywam bo s? niepotrzebne jak dla mnie.
Jak wiesz co pobiera? a co nie to szybko komputera nie zainfekujesz.
A jak ju? masz jakie? wirusy to lepiej combofixem jecha? albo format.

Blackq

Advanced User
Reaction score
73

W mojej ocenie jest to jeden z najgorszych program?w antywirusowych. Ju? lepiej nie mie? ?adnego, ni? mie? avasta, kt?ry tylko zapewnia z?udne poczucie bezpiecze?stwa. Wywala alerty przy czystych plikach, a te powa?nie zainfekowane pomija w najlepsze ;p
Nie dzi?ki, wol? bez.

Twoja ocena jest chujowa, a zarazem chujowa. Avast jest obecnie najlepszym darmowym antywirusem. U?ywam go od kilku lat i nigdy nie mia?em problem?w z wirusami. Po prostu trzeba potrafi? u?ywa? komputera i internet?w.. A skoro chcesz jeszcze lepszej ochrony to musisz niestety p?aci?. Mi wersja FREE ca?kowicie wystarcza.

Nie u?ywanie ?adnego, nawet darmowego antywirusa, jest s?abym podej?ciem.

Kahras

Senior User
Reaction score
167

Po prostu trzeba potrafi? u?ywa? komputera i internet?w.

Jak kto? potrafi u?ywa? internet to wie ?e np. si? nie pobiera plik?w np. z yt gdy jest zablokowane komentowanie b?d? jest du?o czerwonych ?apek.
To jest odznaka na to ?e:
a) nie dzia?a
b) wirusy
Takich przypadk?w jest du?o ;)

Eturl

We shall know no fear!
Reaction score
459

Nie u?ywanie ?adnego, nawet darmowego antywirusa, jest s?abym podej?ciem.
Jest bardzo dobrym podej?ciem o ile u?ywa si? m?zgu i nie pobiera byle czego, ani nie wbija na jakie? podejrzane stronki. Wystarczy raz na jaki? czas zainstalowa? combofixa (lub inny program tego typu) tak jak wspomnia? Kahras (chocia? format to g?upota). Lapek ?miga ju? drugi rok bez antywira i jest wszystko ok. Najlepszy darmowy antywirus to zdrowy rozs?dek i tyle ;p

@down
Te zestawienia s? tak samo rzetelne jak sonda?e wyborcze xD

A czasem nawet nie wiesz sam, ze cos zostalo pominiete przez av i nic z tym nie robisz...
Dowiesz si? jak nagle b?dziesz pod??czony do czatu, kt?rego nie instalowa?e?, albo Ci kompa co? zablokuje, heh

Placek

Blue Waffle
Reaction score
670

Nie dzi?ki, wol? bez.
Avast jest jednym z najlepszych darmowych antywirow ;< Jest popularny wchuj, dlatego tez jedzie po nim wiecej osob niz po innych antywirusach. Co nie zmienia faktu, ze nie jest zly...
Jak ktos umie uzywac komputera i mysli co robi to nie potrzebuje anywira praktycznie wcale. Jak ktos jest debilem to nawet z najlepszyum antywirem sciagnie jakis syf i nawet nie bedzie wiedzial.
Zaden av nie znajduje 100% wirusow...

Polecam cokolwiek poczytac czasem a nie tylko na stereotypach jechac i na tym, ze czasem sie zawiodlo jakims programem. Na kazdym innym mozna sie zawiesc tak samo. Na niektorych nawet czesciej. A czasem nawet nie wiesz sam, ze cos zostalo pominiete przez av i nic z tym nie robisz...

Twoja ocena jest chujowa, a zarazem chujowa. Avast jest obecnie najlepszym darmowym antywirusem. U?ywam go od kilku lat i nigdy nie mia?em problem?w z wirusami. Po prostu trzeba potrafi? u?ywa? komputera i internet?w.. A skoro chcesz jeszcze lepszej ochrony to musisz niestety p?aci?. Mi wersja FREE ca?kowicie wystarcza.
To, ze uzywasz go od kilku lat nie ma znaczenia. Ktos moze nie uzywac w ogole av i nie miec wirusow. Wystarczy troche ogarniac. A av to jest dopiero druga kategoria jesli mozna tak powiedziec. Avast z darmowych jest jednym z najlepszych. Czy najlepszy to sie powiedziec nei da. To sie zmienia caly czas, nowe wirusy, nowe aktualizacje baz wirusow i samego programu... W kazdym razie jak ogarniasz to nie potrzebujesz av, ale lepiej zawsze miec, bo nikt w 100% sam sie nie zabezpieczy, wiec cos tam lepiej zeby wspomagalo. Z drugiej storny jak jestes debilem to zaden av ci nie pomoze i tyle...

@edit
Co do pro przykladow typu nie pobieranie jak filmik na yt ma duzo lapek w dol to smiechlem XD
Podam ci linka na sb do stony ktora jest cala biala. Wejdzie na nia powiedzmy 100 osob. 90 z nich bedzie mialo av.
40 osob ochroni av.
20 osob ochroni przegladarka.
30 osob z av i tak zostanie zainfekowanych.
10 osob nie ma av i zostanie zainfekowanych... No, powiedzmy, ze z tych 10 osob, pare ospusci klikniecie i sprawdzi co to jest zanim wejdzie na strone. Ale ile osob bedzie tak zrobi? 2? 3? Wiekszosc sie nie zastanowi co moze im zrobic marny link na sb na tnecie...
W ten sposob masz prawie 40% skutecznosci, bo ludzie mysla, ze sa bezpieczni... A tak na prawde nawet nie wiedza kiedy sa zainfekowani ;<

Zeby nie bylo ze to takie proste... Wejdzie pierwsze 10 osob, z tego ze 2 mody czy inne adminy, jednemu sie zaswieci jakis syf w av albo przegladarce i linka nie ma a ja mam bana. Dlatego srednio to oplacalne, bo niby skutecznosc byla by duza, ale jednak ktos pilnuje porzadku w niektorych miejscach, wiec nie jest.

Last edited:

Eturl

We shall know no fear!
Reaction score
459

No przecie? mam zapisane na karteczce, haha.

zygus00

Advanced User
Reaction score
14

Ja polecam kingsoft antyvirus. Najlepszy i wydajny,nie kuli kompa. Dobry dla starszych PC.

Blackq

Advanced User
Reaction score
73

No przecie? mam zapisane na karteczce, haha.

Nagraj jeszcze na DVD i pendrive, jakby kartka sp?on??a.

//Mo?e od razu tatua? mam sobie na czole waln??? ;p

Mo?e na czole nie bo zbyt widoczne, ale w innym miejscu nikt by nie widzia?.

//Tylko co p?? roku musi by? nowe has?o ;/

@up
Avast te? nie kuli kompa, LOL.

Last edited:

boujku

Banned
Reaction score
5

Nie uzywac avasta !
POtrafi usunac pliki systemu, co skonczy sie tragicznie dla waszego windowsa...
Usuwa praktycznie 90% plikow z komputera, nawet zdrowych!

Anakonta

Senior User
Reaction score
10

Mam nie lada do?wiadczenie z antywirusami i stwierdzam ?e z darmowych avast jest najlepszy ale w por?wnaniu do p?atnych mi?dzy nimi jest przepa??. Kto? tu napisa? ?e "trzeba potrafi? u?ywa? komputera i internet?w", nie zgadzam si? z tym, na ka?dej stronie mo?na za?apa? jakiekolwiek wiry cho?by z samych box?w z reklamami. Anty wirus w dzisiejszych czasach nie s?u?y jedynie do blokowania wirus?w, daje te? jakie? zabezpieczenie przed w?amem albo porz?dkuje burdel na komputerach wielu ludzi.

Last edited:

Blackq

Advanced User
Reaction score
73

Nie uzywac avasta !

tak to jest jak si? instaluj? antywirusa po 'zainfekowaniu'

Placek

Blue Waffle
Reaction score
670

Mam nie lada do?wiadczenie z antywirusami i stwierdzam ?e z darmowych avast jest najlepszy ale w por?wnaniu do p?atnych mi?dzy nimi jest przepa??. Kto? tu napisa? ?e "trzeba potrafi? u?ywa? komputera i internet?w", nie zgadzam si? z tym, na ka?dej stronie mo?na za?apa? jakiekolwiek wiry cho?by z samych box?w z reklamami. Anty wirus w dzisiejszych czasach nie s?u?y jedynie do blokowania wirus?w, daje te? jakie? zabezpieczenie przed w?amem albo porz?dkuje burdel na komputerach wielu ludzi.

Jesli myslenie uznac by za drzwi to av by byl oknem.
Co z tego, ze zamkniesz drzwi, jesli zostawiszo otwarte okno? Myslenie o drzwiach to nie wszystko. Oknem tez trzeba sie zajac. Bo moze i mieszkasz na 3 pietrze i raczej malo prawdopodobne, ze ktos wejdzie przez okno. Ale czasem sie trafi, ze bedzie ocieplany budynek i ktos ci ojebie mieszkanie wchodzac po rusztowaniu.

Jednym slowem. Zeby bylo dobrze trzeba uzywac av i jednoczesnie myslec.
A lepszy slaby av niz zaden. Bo jesli myslisz, to nawet slaby nie sprawi ci problemow a tylko pomoze w niektorych sytuacjach zamykajac okno.

Parafrazujac:
WTF did i just write?

W kazdym razie. Caly temat to jest tylko spam reff linkami, co jest zabrionione na forum. A o dziwo nawet administacja sie tu wypowiadala + "szczynala" "kutnie" piszac swoja opinie ;< Fuck logic.

Reaction score
2

Nie uzywac avasta !

Stosuje avasta przez dlugie lata i nie usunol mi ani jednego pliku.
Owszem jest jedna wada, w crakach znajduje keylogery(czasami sa).

Michukng

WPIERDOTRUSKUL
Reaction score
279

Avast i chuj XD

mertv

meretve
Reaction score
95

M?zg. Ostatni raz antywirusa u?ywa?em 8 lat temu. Nigdy nic mi si? nie sta?o z kompem, czasem tylko sprawdz? czy s? jakie? infekcje i ewentualnie polecz?, ale zazwyczaj wszystko jest w porz?dku. Surfuje w necie codziennie 4,5h +

Status
Not open for further replies.