Co nowego?
Tibia.net.pl

PO ZMIANIE SKRYPTU FORUM MOGĄ WYSTĘPOWAĆ PROBLEMY Z LOGOWANIEM. "ZRESETUJ HASŁO(klik)", ABY SIĘ ZALOGOWAĆ .

JEŻELI NIE PAMIĘTASZ STAREGO E-MAILA ZAJRZYJ NA NASZEGO "DISCORDA(klik)" LUB "NAPISZ E-MAILA(klik)"

[Najnowszy] RME Map Edutor v3.3

Glombersik

github.com/glombers
Dołączył
Październik 21, 2013
Posty
500
Liczba reakcji
33
RME Map Edutor v3.3

co nowego?
- Przywracanie ostatniej pozycji podczas otwierania mapy
- Eksport wyniku wyszukiwania do pliku txt
- Lepsze wsparcie na pe?nym ekranie w systemie MacOS
- Przejd? do poprzedniego menu pozycji. Skr?t klawiaturowy "P"
- Dodano przycisk Raw w oknie Browse Field.




 

Glombersik

github.com/glombers
Dołączył
Październik 21, 2013
Posty
500
Liczba reakcji
33
Odp: [Najnowszy] RME Map Edutor v3.3

Mods 10.98 DOWNLOAD form
 

poldek1996

Stały bywalec
Dołączył
Styczeń 15, 2011
Posty
45
Liczba reakcji
1
Odp: [Najnowszy] RME Map Edutor v3.3

Mam problem z tym edytorem, zacina si?, nie pokazuje obszaru roboczego (tylko bia?e t?o). Wie kto? jak si? z tym upora??
 

Glombersik

github.com/glombers
Dołączył
Październik 21, 2013
Posty
500
Liczba reakcji
33
Odp: [Najnowszy] RME Map Edutor v3.3

Kilka os?b ma ten problem to przez inne pliki w kompilatorze.
Spr?buj najnowszej wersji je?eli nie pomo?e cofnij si? do wersji .

Pozdrawiam !


 

berciq92

Aktywny użytkownik
Dołączył
Czerwiec 12, 2010
Posty
43
Liczba reakcji
0
Odp: [Najnowszy] RME Map Edutor v3.3

Czy jest gdzie? instrukcja jak to zrobi?? to znaczy si?:
JAK KROK PO KROKU ZAINSTALOWA? TO WSZYSTKO
wiecie, co odinstalowa?, co je?li chc? mie? w innym folderze, gdzie wrzuci? tibia.dat, kt?r? wersj? pobra?, co wrzuci? do appdata, co podmieni?.

no mam nie ma?y problem, nie robi? takich rzeczy na co dzie?.

1. Jak rozumiem instaluj? RME 3.3 wersj? jedn? z trzech kropka.
2. ?ci?gam Source code (zip) i podmieniam pliki w folderze z RME?
3. Nie mam poj?cia co dalej. sam RME mi nie odpala bo nie ma pliku (domy?lam si? ?e tibia.dat 10.98)
4. Instaluj? Tibi? 10.98 ? je?li tak to gdzie bo chcia?bym mie? wszystko w folderze RME 3.3 a program nie potrafi znale?? ?adnego pliku.dat
5. Pobieram extensions? i co nimi dalej, wrzucam do app data czy do folderu z rme czu i tu i tu.

Naprawd? jestem zielony a nie potrafi? znale?? instrukcji od A do Z (PS nie chc? odinstalowywa? mojego starego rme 2.2 od Zbizu) chyba mog? by? oba na raz na kompie
Pewnie bym sobie poradzi? metod? pr?b i b??d?w ale program mi nie odpowiada


Dzi?kuj? ka?demu kto b?dzie chcia? straci? chwil? i mi pom?c, pozdrawiam serdecznie
 

KadreZ

Stały bywalec
Dołączył
Sierpień 18, 2015
Posty
443
Liczba reakcji
6
Odp: [Najnowszy] RME Map Edutor v3.3

Czy jest gdzie? instrukcja jak to zrobi?? to znaczy si?:
JAK KROK PO KROKU ZAINSTALOWA? TO WSZYSTKO
wiecie, co odinstalowa?, co je?li chc? mie? w innym folderze, gdzie wrzuci? tibia.dat, kt?r? wersj? pobra?, co wrzuci? do appdata, co podmieni?.

no mam nie ma?y problem, nie robi? takich rzeczy na co dzie?.

1. Jak rozumiem instaluj? RME 3.3 wersj? jedn? z trzech kropka.
2. ?ci?gam Source code (zip) i podmieniam pliki w folderze z RME?
3. Nie mam poj?cia co dalej. sam RME mi nie odpala bo nie ma pliku (domy?lam si? ?e tibia.dat 10.98)
4. Instaluj? Tibi? 10.98 ? je?li tak to gdzie bo chcia?bym mie? wszystko w folderze RME 3.3 a program nie potrafi znale?? ?adnego pliku.dat
5. Pobieram extensions? i co nimi dalej, wrzucam do app data czy do folderu z rme czu i tu i tu.

Naprawd? jestem zielony a nie potrafi? znale?? instrukcji od A do Z (PS nie chc? odinstalowywa? mojego starego rme 2.2 od Zbizu) chyba mog? by? oba na raz na kompie
Pewnie bym sobie poradzi? metod? pr?b i b??d?w ale program mi nie odpowiada


Dzi?kuj? ka?demu kto b?dzie chcia? straci? chwil? i mi pom?c, pozdrawiam serdecznie


tu se looknij do 3.4
 

berciq92

Aktywny użytkownik
Dołączył
Czerwiec 12, 2010
Posty
43
Liczba reakcji
0
Odp: [Najnowszy] RME Map Edutor v3.3

Nic to nie da?o, nie ma tam ?adnej porady a instalacja tamtego rme 3.4 daje ten sam b??d, edytor: nie potrafi znale?? tibia dat. i nie odpowiada.
 

KadreZ

Stały bywalec
Dołączył
Sierpień 18, 2015
Posty
443
Liczba reakcji
6
Odp: [Najnowszy] RME Map Edutor v3.3

daj X i przejzyj preferencje rme , zmien se na jakas inna tibie czy cos i wyszukaj odrazu tibia.dat/spr powinno pomoc
 

berciq92

Aktywny użytkownik
Dołączył
Czerwiec 12, 2010
Posty
43
Liczba reakcji
0
Odp: [Najnowszy] RME Map Edutor v3.3

Wiem jak odnale?? tibia dat, s?k w tym, ?e program nie odpowiada, ?aden z zainstalowanych 3.2, 3.3, 3.3 z innego ?r?d?a i 3.4 : (
Wciskanie X powoduje wy??czenie programu ca?kowicie
 

berciq92

Aktywny użytkownik
Dołączył
Czerwiec 12, 2010
Posty
43
Liczba reakcji
0
Odp: [Najnowszy] RME Map Edutor v3.3

Przecie? ?e?cie wszyscy sobie poinstalowali, w czym le?y m?j problem?
Czemu ?aden nowy ?ci?gni?ty RME nawet nie odpala? nikt nie mia? takiego problemu?

---------- Tre?? dodana o 15:37 ----------

Spr?bowa?em na innym laptopie i dzia?a bez zarzutu zamiast (RME is not responding) zapyta? grzecznie o adres tibia dat do 10.98.. okaza?o si?, ?e musia?em usun?? ca?kowicie RME 2.2 dopiero zadzia?a?o. Dzi?ki za wstawk?!
 
Do góry