Co nowego?
Tibia.net.pl

PO ZMIANIE SKRYPTU FORUM MOGĄ WYSTĘPOWAĆ PROBLEMY Z LOGOWANIEM. "ZRESETUJ HASŁO(klik)", ABY SIĘ ZALOGOWAĆ .

JEŻELI NIE PAMIĘTASZ STAREGO E-MAILA ZAJRZYJ NA NASZEGO "DISCORDA(klik)" LUB "NAPISZ E-MAILA(klik)"

[Najnowszy] RME Map Edytor 3.5

TenTypSwir

NNSTORY.EU Developer
Dołączył
Czerwiec 8, 2010
Posty
1652
Liczba reakcji
115
Remere's Map Editor 3.5

Nowo?ci:

*Zaimplementowano "wype?niane pola" w terrain brush'u (ctrl+d+lpm).
*Zaktualizowano brush ze scianami do 10.98.
*Dodano do menu "Show As Minimap" (shift+e).
*Spawn jest widoczny podczas umieszczania nowego.

[video]https://youtu.be/mWU4jgBAqtM[/video]

Naprawione b??dy:

Poprawiono crash-bug zwi?zany z kontenerami.



DOWNLOAD:
 

megaevo

Stały bywalec
Dołączył
Grudzień 19, 2012
Posty
77
Liczba reakcji
2
Odp: [Najnowszy] RME Map Edytor 3.5

Dzieki :D bedzie mi sie lepiej mapke robilo ;)
 

Glombersik

github.com/glombers
Dołączył
Październik 21, 2013
Posty
500
Liczba reakcji
33
Odp: [Najnowszy] RME Map Edytor 3.5

Warto doda? ?e v3.5 jest bardzo stabiln? wersj? i kompatybiln? ze wszystkimi wersjami .otb je?eli jeste?cie nowi w open tibia to tym edytorem zrobicie mapy pod ka?dy silnik od 7.50 do 10.94

Aktualnie pracujemy nad wersj? 3.6 pojawi si? w nej wyszukiwarka duplicated items i remove items by id

 

Tecrtr

Użytkownik
Dołączył
Luty 3, 2019
Posty
11
Liczba reakcji
0
Odp: [Najnowszy] RME Map Edytor 3.5

Jak uruchomic mapke do tibii 10.0 ?
Prosze o instrukcje.
Sciagnelem Remere's Map Editor i co gdy wlaczam aplikacje kaze mi znalesc data spr tibia 8.50 tylko, a ja chcem zeby z tibia 10.0. Jak to ogarnac?
 

qwasniak

Stały bywalec
Dołączył
Maj 9, 2013
Posty
303
Liczba reakcji
7
Odp: [Najnowszy] RME Map Edytor 3.5

File>Preferences>Client Version i wybierasz browse i ustalasz folder z tibia
 

Ovin

Nowy użytkownik
Dołączył
Maj 16, 2012
Posty
1
Liczba reakcji
0
Odp: [Najnowszy] RME Map Edytor 3.5

Przykladowo sciagnelem tibie 10.10. Chcem wybrac przez browse 10.10 i nie wyswietla nic, zadnego pliku tego folderu. Co mam teraz zrobic?

---------- Tre?? dodana o 17:52 ----------

Ok, wybralem folder, ale gdy zobaczyc mapke to mam komunikat:
"Unsupported client version! (8)
 

Tibijski Omnisajasz

Nowy użytkownik
Dołączył
Marzec 26, 2019
Posty
4
Liczba reakcji
0
Odp: [Najnowszy] RME Map Edytor 3.5

Przykladowo sciagnelem tibie 10.10. Chcem wybrac przez browse 10.10 i nie wyswietla nic, zadnego pliku tego folderu. Co mam teraz zrobic?

---------- Tre?? dodana o 17:52 ----------

Ok, wybralem folder, ale gdy zobaczyc mapke to mam komunikat:
"Unsupported client version! (8)
Jezeli podczas otwierania edytora wyskakuje ci prosba o zaladowanie plik?w *.spr i *.dat to znajdz na dysku folder z POPRAWNA wersja gry 10.10 <- czesto z 8.6 bywa, ze ludzie pobieraja z byle jakich stronek i niby protokol 8.6, ale edytor i tak nie widzi.

No a jesli to nie pomoglo to w edytorze wejdz w preferencje, znajdz 10.10 i wybierz recznie elementy docelowe.
Zawsze mozesz tez zimportowac mape, to tez czasem dziala - jezeli z innego protokolu : )
 
Do góry