Najwiekszy lvl w trapie.

Status
Zamknięty.

Zumix123

Active User
Grudzień 12, 2008
Liczba reakcji
2
Czy wie kto? jaki najwi?kszy lvl pad? w trapie na rookgardzie? Nie chce ?adnych mit?w i legend o 234 lvlu zabitym przez trapa na ratach itd. interesuj? mnie tylko trapy kt?re s? w 90% pewne.
Prosi?bym jeszcze o wasz? opinie co do tego filmiku... moim zdaniem to jest ots bo jakim cudem takie s?abe potwory mog? waln?? za 180 hp hit? Kole? by musia? co najmniej niemie? eq.
YouTube - Tibia Rookgaard Trap lvl 98 Dead in Rookgaard By Hippo Ckun
Dla por?wnania daje link do tematu z filmikiem z mojego trapu:
http://tibia.net.pl/filmy/211039-bot-80-lvl-na-saphirze-pokonany.html

@edit
Prosz? nie pisa? ju? swojej opinii o tym filmiku kt?ry poda?em gdy? ju? ustalili?my z u?ytkownikami ze jest to filmik zrobiony podczas test serveru kole? z 98 lvlem da? sie specjalnie zabi? by zrobi? filmik wszed? w trapa bez eq!

Odp: Najwiekszy lvl w trapie.

ptzykro mi ale to jest naciagane i nie jest seroi
podroba
i ots
przecie no nie mozliwe takie hity, chyba zeto jake take mutanty z czarnobylca
a ta k to niem ozliwe, mowies erio!

EDUYT: seooru na ortogeafie, jestem dyklekdykiem

Na Staku by?o zlurowane kilkanascie lub kilka dziesi?t potwor?w dlatego takie combo wesz?o widzia?em filmik jak na rl 100+ek dosta?a trapa na larwach i combo za prawie ca?e hp pewnie ca?y dzien lurowali te larvy to nie jest ots

Strasznie naci?gane, te hity haha Bez kpin to z pewno?ci? ots

Niestety wed?ug mnie jest to ots gdy? sugeruj?c si? Tibia.com ?e postacie znajduj? si?:
Bowaho Kizavis-Elysia
Lord Mandioka - Saphira
Hippo Ckun- Saphira
?miem stwierdzi? i? jest to ots:(

To nie OTS...
Zwr?cie uwag? i tam by?o potwor?w -.-
I z combo wali?y, i mogli wali? po 200 z combo -.-

Nie nie mog?y... Ja z kolegami kiedy? (te? na saphirze) trapowali?my w tym miejscu. Potworki mog? wtredy waln?? max po 50, no i waspy, snake z trutki... To ots -,-
@Arkadzik94 ma racje :p

S? z innych ?wiat?w. Z daty wstawienia wynika ?e by?o w okresie test serveru na kt?rym wszyscy byli na jednym ?wiecie. My?l?, ?e to nie jest fake lecz zwyk?a propaganda. Po prostu ustalili, ?e kole? wejdzie sobie bez eq i nagraj? film. By?o to na test serverze wi?c kole? na prawdziwym serverze nic nie traci?.
Za g?upi? propagand? z tematem ?e to by?o naprawd? oceniam filmik 1/5.

Ps: Hity by?y wiarygodne, poniewa? na 1 kratce by?o tam kilkadziesi?t potwor?w z ca?ej okolicy.

Ostatnia edycja:

Ale zobaczcie filmik z mojego trapu tam jest 80 lvl czyli o ok. 20 lvli mniejszy poziom a nie wchodz? hity za 150+... najprawdopodobniej tak jak kto? ju? powiedzia? by? to test server i ustalili ze nagraj? filmik jak tamten pada wiec wszed? tam bez eq... co do potwor?w to by?o tam ok. 40 mob?w wiem bo sam jak trap robi?em to z 40 mob?w by?o i ju? w ca?ej okolicy wi?cej nie da?o si? spotka? tzn. nie respily si?... je?li komu? si? chce niech policzy ile tam ich zabili. Xd

A tak poza tym to g??wnym celem tematu by?o podawanie najwi?kszego lvla w trapie wiec nie nabijajcie sobie post?w na moim drugim pytaniu bo juz uzyska?em satysfakcjonuj?c? odpowiedz...

@down
Mia?by? racje gdyby temat by? "Czy to mo?liwe" a temat jest "Najwi?kszy lvl w trapie" to drugie pytanie to jest takie przy okazji by nie zak?ada? osobnego tematu... po prostu jak kto? pisze np. "najwi?kszym trapem na rooku jest pono? trap zrobiony przez bla bla bla" mo?e dopisa? jeszcze swoja opinie o tym filmiku "a co do tego filmiku to moim zdaniem jest to ots". A tw?j post to ju? nabijanie post?w 100%.

@x2down
Eh kolejny... i jak tu na co? takiego nie powiedzie? "nabijanie post?w"?

@x3down
Nast?pny... to nie jest temat "best hit od potwora w trapie na roku, pochwal si? swoimi best hitami z trapa" a poza tym edytowa?em temat i napisa?em by ju? nie pisa? swojej opinii...

Ostatnia edycja:

Zumix . Je?eli zada?es pytanie to proste ze odpowiadaja to nie jest nabijanie post?:)

Bez sensu to wszytko moim zdaniem to fake. Ots poprostu . Kazdy tak mowi.

Best hit z trapa na Rooku to bodaj?e 441. Wi?c nie gadajcie.Sam jak robi?em trapa tam to waln??o hita 200. Ale co do postaci to tak.OTS.

Refresz Refresz Refresz!!!

Rifresz na razie najwi?kszy lvl strapowany na roku to 80 z tego co widz? je?li zna kto? jaki? wi?kszy lv kt?ry pad? na trapie prosz? pisa?!!!

@down
Omg napisa?em w temacie by ju? nie odpowiada? na to pytanie... to jest 100% test server looknij m?j link z trapem tam jest tyle samo albo wi?cej mob?w i nie leja takich hit?w proste?...

@x2down
To nie temat do komentowania filmik?w...

Ostatnia edycja:

Jest mo?liwe, wystarczy zwr?ci? uwag? na ilo?? monster?w na stacku.
2-3 ?ami? defa, a wolf, orc bij? dosy? konkretne hity + jeszcze inne moby.
wg. mnie nie jest to OTS.

Jednym slowem "OTS" Jak to mozliwe zeby dostal takiego hita? omg

Notka moderatorska:
Za ka?dy post, kt?ry b?dzie pretekstem do k??tni o to jak prawdziwy jest ten film, zostanie ukarany w odpowiedni spos?b.

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Bardzo ?adny trap ^^, z takim eq, i si? z?o?y?.. nono Tylko pogratulowa? ;D

Prosz? o zamkni?cie tego tematu poniewa? robi si? tu spam a nikt nie pisze na temat...

@down
Tak tak nabijajcie sobie dalej posty.. nie m?g? uciec bo go ropowali? Takie trudne?...

@x2down
Wyja?ni? si? ju? dawno i to bez pomocy twojego pro posta...

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty.
Back
Do góry