• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Sprawdzony Naruto Global Nowo 2012=2017 Zmiany

bartek323

New User
Liczba reakcji
0
Witam jako , ?e by?a przerwa 3 letnia od server'a Naruto Open Wings Online (Nowo) . Chcia?bym wam zaprezentowa? wam now? tw?rczo?? oraz lepszy projekt i bardziej wytrzyma?y silnik Nowo . Nied?ugo , na nowym sprz?cie b?dzie hostowany wi?c mog? by? p?ki co problemy z internetem, Czasami , lecz nie powinno by? takich problem?w poniewa? jest do 100mb/s .

.Server jest free2play i tylko niekt?re itemki takie pocz?tkowe b?dzie mo?na kupi? poprzez sklep w witrynie internetowej lub dogadanie z administracj? w grze . Pro?ba o kupno lvli i zach?canie innych do tego czy te? niestworzonych rzeczy jest ZABRONIONE GROZI WI?ZIENIEM , BANEM LUB UTRAT? KONTA .TAKIE RZECZY PISZESZ NA W?ASN? ODPOWIEDZIALNO??!!!

Nowe Nowo ma zamiar przedstawi? wam mn?stwo nowych rzeczy na serverze oraz wbudowanych system?w :

-Task System

-Mission Rank System

-War System

-Bounty System

-30 Quests

-Pet System

-Premium System

-Klan System

-Raid System

-Menu Jutsu System

-Menu Comannd System

-Menu Emotikon Premium System

-Du?o miast jak narazie du?o pustych lecz biegaj? p?ki co na ich miejscu potworki

-House System

-Domki wolne ( na zawo?anie gracza , Drogie za du?? ilo?? cc lub kupnem z 5pln) :)

-Guild System

-Stages System

-Genin , Chuninn Examin

I wiele , wiele innych rzeczy

W razie lag?w , zaleca si? stosowanie Synchronizacji pionowej oraz Clienta na DX9

Witryna Servera : nowo.zapto.org

Klient : OT

AccMaker :Posiadany ( Co do acc makera , Obmy?li?em ju? z tym plan Strona b?dzie dla informacji dla ka?dego gracza , na kt?rej znajduje si? nasz fanpage oraz forum )

Account Manager : Pobieramy Klienta gry wchodzimy za pomoca Enetru bez wpisywania loginu i has?a , Rejestrujemy si? , tworzymy posta? ( Pami?tajcie o wielkich literach dotyczy to r?wnie? tworzenia kont w grze oraz nie piszcie za szybko bo dostaniecie mute , a je?li tak si? dzieje to relognij i zr?b od nowa) i gramy !!!!!

Przedstawi? wam par? szczeg?? dotycz?cych gry

Zaczniemy od skilli :

-Chakra Level : Dodaje nam Chakry czyli inaczej Mane

-Ninjutsu : Ninjutsu dodaje nam wi?kszy attack ze seplli dla danego klanu

-Taijutsu : Dodaje nam wiekszy attack z pi??ci dla danego klanu

-Melee Weapons : Tutaj Chyba nie musz? opisywa? Klany takie jak Uchiha Powinny mnie doskonale zrozumie?

-Distance : Dodaje nam lepszy attack z distance

-Genjutsu : Genjutsu dodajemy wtedy jak nauczymy si? Technik genjutsu Ta technika cz?sto wzbudza agresje wobec drugiego gracza , poniewa? zwinnie mo?na si? jego pozby? u?ywaj?c genjutsu . Genjutsu stosuje si? dopiero wtedy ,gdy je posiadamy , technika przedstawia ch?? pragnienia krwi

-Resistance : Za pomoc? tego skilla jeste?my bardziej wytrzymali na obra?enia spowodowane przez gracza jak i potworka (Zaleca si? jej stosowanie w ka?dym klanie )

-Agillity : Ta umiej?tno?? skilla przedstawia wam szybko?? unik?w TZN : Im wi?cej unik?w robimy tym bardziej zmylamy gracza w pvp (Zaleca si? jej stosowanie podczas gry dla ka?dego z klanu )

Jako ?e nie zaczynamy od wyboru postaci mam zamiar wam przedstawi? w "-" wszystkie klany oraz kt?re do czego s?u?? , kombinacje jest na prawd? du?o lecz powiem w skr?cie na szybko i bez ?adnych poprawek.

Z ka?dym nabitym poziomem postaci mamy w Ninja Info do rozdania 3 punkty za 1 level

qdwDP8.png

Dodam przed tym ?e ka?dym klanem mo?emy zmienia? swoje kolory postaci i na pocz?tku p?ki nie uko?czymy akademi jeste?my jeszcze dzie?mi i musimy sta? si? geninami !

No to zaczynamy od klanu :

-Maito : Specjalna umiej?tno?? tego klanu wi??e si? ze skillem Taijutsu i ma przedstawi? wam posta? tak? jak Rock Lee czy te? Gai , wi?c dodawanie skilla Ninjutsu jest g?upim pomys?em . Dla tego klanu dodajemy Taijutsu i Agility , a nawet je?li czasem zostaj? marne punkty dodajemy Resistance

-Aburame : Specjalna umiej?tno?? tego klanu wi??e si? ze skillem Ninjutsu i ma zamiar przedstawi? wam posta? tak? jak Shino , wi?c dodawanie skilli w Melee czy te? Taijutsu jest r?wnie? g?upim pomys?em . Tutaj dodajemy ninjutsu i distance , poniewa? jest to najlepsza decyzja na sam pocz?tek gry!

-Uchiha : Charakterystyk? tego klanu Jest Sharingan czyli Genjutsu , Ninjutsu , a r?wnie? melee weapons . Klan uchiha jest bardzo dok?adnie opracowany z reszt? jak inne klany i ?atwo co? zepsu? w skillach wi?c pierw my?limy a potem dodajemy punkty .

-Hyuuga : Charakterystyk? tego klanu jest podobnie jak w klanie Maito , lecz tutaj mo?emy ju? doda? dla naszej postaci troche ninjutsu i chakry lvla . Posta? posiada byakugana i jest bardzo pomocna w team fightach poniewa? je?li w??czy w Byakuganie search zmienia si? ca?y ekran na bia?o i widzi na minimapie do pewnej granicy graczy , npc oraz potwory

-Inuzuka : Charakterystyk? tego klanu jest podobnie jak u kiby , czyli m?wi?c konkretniej posta? powinna bi? du?o z ninjutsu a jak r?wnie? i z taijutsu , Posta? przedstawia po cz??ci Kibe ze wzgl?du na swojego pieska Akamaru kt?ry zawsze by? u niego pod kurtk? za dziecka

-Nara : Charakterystyka klanu jest opracowana na ninjutsu jak i distance ( tym klanem nie gra?em za d?ugo wi?c wam nie powiem)

-Akimichi : Charakterystyka Klanu jest opracowana na ninjutsu a r?wnie? taijutsu . Klan przedstawia Choujiego i ?wietnie opisuje jego charakterystyk?

Yamanaka : Klan Yamanaka jest jeszcze zamkni?ty , p?ki co tworzymy wi?cej klan?w i dodajemy potworki do servera.

?ycz? wam mi?ej zabawy oraz ?miesznie sp?dzonego czasu przy grze. Gra jest praktycznie Ca?a po Polsku tylko niekt?rych szczeg?? takich jak u?ycie Vipa wyskakuje informacja po Br lecz ta informacja nikomu si? nie przyda , poniewa? nie pisz? tam za du?o i nikt i tak nie zwraca na to uwagi!

qIz19C.png

Pozdrawia : Nowo Team

Odp: Naruto Global Nowo 2012=2017 Zmiany

mapa wielka i pusta przebieglem konohe w zdluz i nic nie znalazlem 2/10

Pierw dobrze zrobcie tego otsa pozniej startujcie, accmakera brzydszego nie widzialem :/

jak widac pies broni kosci, xD
VRWGg0U.png

ps. nie nudzi mi sie ogladam anime ;)

---------- Tre?? dodana o 18:07 ----------

a najlepsza sa prezetacje z ssami ktore robione sa paintem POLECAM bardzo xD!

Idiota haha Bierze mnie za Admina ee to cho do depo dam ci itemsy ^.^ o ile wiesz gdzie jest depo bo taki znawca jeste? przecie? ca?? map? zwiedzi?e?
Reputy za ciep?e lodziki ? Chyba tak bo nie s? zas?u?one na pewno :)
Dobra go?ciu przypierdalasz si? o wszystko a nawet nie wszed?e? na server id? spa? , zajeb se drzemk? , Wsta? praw? nog? na najwi?kszym palcu i jak wr?cisz to powiedz czy ju? dobrze si? czujesz :lol:
Sorrki ludzie ?e z painta , wszystko robi?em na szybko i jako? nie mia?em czasu..

Oecxmt.png

LChsbH.png

d70zuW.png

jbntv6.png

---------- Tre?? dodana o 18:55 ----------

Pierw dobrze zrobcie tego otsa pozniej startujcie, accmakera brzydszego nie widzialem :/

Bysiu , server dopiero wystartowa? . Acc Maker sam admin gada? ?e to g?wno , i og?lnie to acc makera mia?o nie by? ale wpad? na pomys? ?e wstawi clienta i forum , fanpage ?eby mie? newsy .Wiem ?e acc maker przyci?ga graczy , ale server jest pierw wa?niejszy . Wbij do gry to zobaczysz :) Ja nie jestem administratorem to ci nie powiem , kolega poprosi? o wstawienie scrn i jakiej? przyk?adowej reklamy to po prostu wstawi?em ze wzgl?du ?e znamy si? z realu .

Ostatnia edycja:

Kadrez a gdzie Twoje projekty? Czeka?em i nadal nic.

U?ywaj?c komendy /goto jeste? playerem????? Raczej jeste? adminem czy tam tutorem czy tam kim? z supportu.(Mo?liwe te? ?e dosta?e? ss'y od g??wnego admina, tego nie odrzucam.)

Co do otsa, nie mam zamiaru si? wypowiada? bo znowu przejdzie temat na inny ots :)

U?ywaj?c komendy /goto jeste? playerem????? Raczej jeste? adminem czy tam tutorem czy tam kim? z supportu.(Mo?liwe te? ?e dosta?e? ss'y od g??wnego admina, tego nie odrzucam.)

Co do otsa, nie mam zamiaru si? wypowiada? bo znowu przejdzie temat na inny ots :)

Znaczy ja go znam , mia?em tam niby mie? tutora ale jako ?e gram sobie jako gracz to mam tam wyjebane wole se pogra? ni? si? bawi? serverem . Hmmm "znowu" co to znaczy mi powiedz ? Przeszed? na drugi temat bo tamtej edycji ju? nie b?dzie , by?a to edycja to testowania System?w , gra i tak wyjdzie na przegl?dark? wi?c nie b?dzie problem?w z pobieraniem czy te? sieci?. Poza tym z tego co wiem to Po co gra? w otsa gdzie s? ci?gle te same grafiki dla ludzi to si? nudzi :) . Co? nowego jest na prawd? dobrym pomys?em na zdobyciem graczy . W twoim przypadku robisz high expa to cie bardzo rozumiem i popieram lecz balans na twoim ots jest okropny w por?wnaniu tutaj , ale je?li chodzi o rpg to masz racje . Nie wypowiadaj si? bo przejdziesz samego siebie . Moim zdaniem ots jest na prawd? spoko tylko jak na chwil? obecn? ma?o mob?w nowych , niekt?re miasta s? opuszczone , ale za to czu? klimat Naruto i to mi si? podoba . Kolega wiedzia? co robi podchodz?c do Naruto ots .

Do góry