• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Paź 2025:
    Idyllia (Optional PvP) Hostera (Open PvP) us_logo Dracobra (Open PvP)

-Pozostałe neostrada

krzy123

Advanced User
siema chcialem zapytac kto ma neostrade i jak sie sprawuje :) czy wszystko smiga (brak lagow w tibii brak rozlaczania ) czy filmy na yt szybko sie laduja? czekaj na wasze opinie :)

Our partners and their custom servers:

Odp: neostrada

Ja mam neo od 8 lat ...
Obecnie 6 mb/s i wszystko ?miga ?adnie ....
Raz na miesi?c zdarzy si? ?e nie ma neta przez 5-10 godzin ale to wina TP bo serwery im padaj? ale nie zdarza si? to cz?sto raz przez 3 miechy nie ma k?opot?w ( ani razu si? nie roz??czy ) a raz padnie na w miesi?cu

Neostrada...
Wkurzaj?ca firma!
Od 2 lat posiadam neostrade z livebox. Co prawda internet dobry.

Zrezygnowa?em z neostrady bo livebox resetowa? si? z byle powodu... Aktualnie posiadam ??cze symetryczne 8mb's z UPC i jestem zadowolony!

ja mam neo 1mb od paru lat i sprawuje si? dobrze a do tego jak dostaniesz bana na ip to mo?esz sobie je zmieni? i po problemie :)

@up
tez mialem neostrade i to bylo fajne w tym ale pytam bo moze nastapila jakas zmiana ;d a jak jest z wysokoscia pingu ??? np. nepstrada 6mb/s w grach typu CS 1.6

Ostatnia edycja:

@up
tez mialem neostrade i to bylo fajne w tym ale pytam bo moze nastapila jakas zmiana ;d a jak jest z wysokoscia pingu ??? np. nepstrada 6mb/s w grach typu CS 1.6

Neostrada p?ata straszne figle lecz tylko gdy mamy s?ab? pr?dko??. Pami?tam mia?em 1mb/s to by?a tragedia...co chwile kicki i freezy. Jednak ostatnio by?em u kuzyna i m?wi? ?e mu ?wietnie ?miga.

ps. Ja osobi?cie polecam servnet (?wietny ping w ka?dych grach oraz bak jakichkolwiek freezy czy kickow, w nocy nawet do 30mb/s internet a normalnie w umowie mam tylko 2.)

Mam neostrade od jaki? 2 lat
?ci?ganie Idzie tak sobie
Tibia nie laguje czasami sie zetnie ale to wina komputera
Polecam ci neo ; )

Powiem ci tak Posiadam neostrad?, od czas?w jak internet 512 mb/s by? czym? super. I szczerze m?wi?c by neostrada dzia?a?a dobrze trzeba spe?nia? wiele wymog?w. Jednym z nich jest kabel telefoniczny je?li jest stary to b?dziesz musia? dzwoni? do pomocy technicznej by wymienili bo b?dzie roz??cza?o podczas deszczu i wiatru, przynajmniej Ja tak mia?em i znam kilka os?b co tak samo mia?o. Teraz posiadam neostrad? 6 mb/s i dop?acam upload bo w standardzie jest 1 mb jak np. wgrywania czego? na FTP. Ja posiadam aktualnie 2 mb/s uploadu i powiem lepszego internetu na razie nie widzia?em.

Powiem ci tak Posiadam neostrad?, od czas?w jak internet 512 mb/s by? czym? super. I szczerze m?wi?c by neostrada dzia?a?a dobrze trzeba spe?nia? wiele wymog?w. Jednym z nich jest kabel telefoniczny je?li jest stary to b?dziesz musia? dzwoni? do pomocy technicznej by wymienili bo b?dzie roz??cza?o podczas deszczu i wiatru, przynajmniej Ja tak mia?em i znam kilka os?b co tak samo mia?o. Teraz posiadam neostrad? 6 mb/s i dop?acam upload bo w standardzie jest 1 mb jak np. wgrywania czego? na FTP. Ja posiadam aktualnie 2 mb/s uploadu i powiem lepszego internetu na razie nie widzia?em.

Ja mam netie 6 mb, na ??czu tp, nie moge nic zarzuci?, czasami wieczorem wolno dzia?a, ale po 2 latach z bluekonnectem ;d od ery 1 gig transfer szybko?? 30 kb dla mnie to cudo ...
512mb/s to teraz marzenie ;d

Back
Do góry Bottom