What's new

[Nerana] Beosky Life

Wildhells

Senior User
Reaction score
119
12730551.png

23019642.png

94124537.png

seabis

Active User
Reaction score
19
Odp: [Nerana] Beosky Life

je?eli grasz r?cznie to mam nadzieje ?e krew cie w trakcie projektu nie zaleje...
jedyne czego mo?na narazie chcie?, to powodzenia i wytrwa?o?ci

Xafian

User
Reaction score
0

gz. lec do ktorego tam chcesz = )

Jastro

Senior User
Reaction score
99

Znalaz?em chwilk? ;)
Zdj?cia ?wietne, - cho? mo?na je odpowiednio obrobi? (ramka, efekty).
Brakuje jakich? opis?w, komentarzy zach?caj?cych do przegl?dania.
Je?eli jest to Life z Nerany, mo?esz u?o?y? jak?? fabu?? (tak dla urozmaicenia podczas czytania).
Pomy?l, kto b?dzie chcia? przegl?da? kolejne nudne screeny, kolejnych graczy z Nerany? (ma?o kto)..

...Dawno dawno temu.. By? sobie waleczny Rycerz o imieniu Beosky. By? to najm??niejszy z rycerzy kr?lestwa Nerany. Pomimo m?odego wieku, ch?opak dzielnie przeciwstawia? si? ka?demu potworowi. Pewnego razu, przeszukuj?c jaskini? troll?w (niedaleko od Miasta), Beosky trafi? na trop dziwnej istoty. Odciski na ziemi przypomina?y ludzk? stop?. Beosky dobrze wiedzia?, ?e nikt poza nim tam nie chodzi, przynajmniej do tej pory nikogo tam nie spotka?. Rycerz, ruszy? tropem ?lad?w wg??b jaskini. Po 15 min. ci?g?ego pod??ania za odciskami na ziemi, Beosky zda? sobie spraw?, ?e straci? orientacj? w terenie i si? zgubi?. Dla niego nie by? to pow?d do obaw, - wr?cz przeciwnie, uzna? to za ?wietny test wytrwa?o?ci i odwagi. Ch?opak postanowi? wr?ci? po swoich ?ladach, niestety ?lady st?p innej istoty zmyli?y ch?opca, kt?ry zamiast do wyj?cia z jaskini trafi? do legowiska Trolli. Tam rozpocz??a si? walka..

No i teraz screeny dodane przez Ciebie ?wietnie b?d? pasowa?y do takiej fabu?y :D
Wrzu? jeszcze jakie?, jak sobie hasasz na zewn?trz oraz w jaskini (bez trolli).
O? yeah! \m/

Last edited:

Wildhells

Senior User
Reaction score
119

Wiesz jako? nie mam ochoty na uk?adanie fabu?y. G?ownie to teraz tylko jaskinie b?d?, bo chc? skille dorobi?.

Podbijam!

57196772.png

63375559.png

74294410.png

96317552.png

86800181.png

Last edited:

pery97

Advanced User
Reaction score
21

11 lvl, male skille w 1 dzien wbijam 20 lvl kinem
nie ma co komentowac ale zycze ci duzych skilli i oczywiscie magicznego 100 Lvl Pozdrawiam

Wildhells

Senior User
Reaction score
119

Tylko, ?e ja nie gram na bocie i nie zamierzam na nim gra?. Boty nic fajnego nie daj?, zero satysfakcji. Wol? si? pom?czy? i sam wbi? 100+ i skille 90/90 ni?, ?eby zrobi? to za mnie bot.

pery97

Advanced User
Reaction score
21

Tylko, ?e ja nie gram na bocie i nie zamierzam na nim gra?.

Czy ja powiedzialem ze zrobilbym to na bocie? Recznie na lajcie, na bocie gralem tylko 30 dni kiedy kupilem neo (chcialem zobaczyc czy taki dobry) jak dla mnie tez nie bylo nic ciekawego w takiej grze wiec przestalem, gdy tylko mi sie skonczyl.

Szusi

Advanced User
Reaction score
17

jak na razie nie jest ?le, mog? mie? tylko nadziej?, ?e temat rozwinie si? w szybkim tempie, sam gram na neranie, i ch?tnie mog? Ci pom?c.