What's new

Nitro MoneyMaker

Exe Ortin

User
Reaction score
2
Witam rozpoczynam projekt w kt?rym moim celem jest zdobywanie 1kk dziennie. Oczywi?cie to jest tylko cel a na pocz?tku b?dzie znacznie mniej.

Kolejne SSY.

4 postacie gotowe, jutro pewnie kolejna zrobie.
Na 1 serpent sword mi spadl wiec kupilem knife troche poskiliem i zamienilem sie broniami z 2.

Kolejny 8lvl zrobiony z tym, ze poki co go zostawiam bo nie chce mi sie isc nim do innego miasta a w tym miescie nei chce mi sie zkolei robic wpt. Potem zrobie kolejnego ale to juz typowo do skillowania bo bede mial kase na bron 50lvli wieksza :D 3 postac jak cos ciagle na knife tylko ubijalem roty zeby sie wylogowac bo na noc nie stawiam.

Jutro lub dzi? mo?e kolejne wrzuce bo troche si? pozmienia?o przez 2 dni.

Rews

Senior User
Reaction score
64
Odp: Nitro MoneyMaker

Stany pracy bota, zawsze lubia?em ogl?da? - zawsze cieszy oko.
Czekam na wi?cej, i jakie? wi?ksze zmiany.
Napisz gdzie bot lata i ile exp / kasy na /h.

Seya

Senior User
Reaction score
83

Noo tyloma postaciami mo?na kasiorke trzepa? , ale 1kk dziennie to zdecydowanie zbyt odleg?e marzenie :<
Ile planujesz stworzy? postaci ?

Exe Ortin

User
Reaction score
2

0005b.png

Nie wiem czy w dobrej cenie kupilem w ka?dym b?dz razie akurat jak napisa?em na trade to go?? si? odezwa?, za sam? kase nie chcia? sprzeda? to dorzuci?em to z trolli

0006db.png

Tutaj taki zwyk?y screenik :p

0007r.png

No i tutaj stan postaci z dzi?. Troche kaski uby?o bo kupi?em eq na 1 posta? (z drugiej wzia?em do pierwszej ?eby wystarczy?o na bro? i co? tam jeszcze).

---Aktualizacja---

Shakowali mi drug? posta? a nie znam nicku da si? jako? sprawdzi? nick?

Rews

Senior User
Reaction score
64

W?tpie, ?e znajdziesz teraz nick, by?o zapisywa? sobie screeny z nickami hehe, teraz to nie ma opcji.

Troch? przep?aci?e? za tego mystic blade, chyba ?e to serwer pvp-e to wszystko raczej Ok.

Jakiego bota u?ywasz, i dziennie tyloma postaciami, ile wyci?gasz kasy?

Lezeparah

User
Reaction score
4

Ciekawi mnie jaka masz maszyne :p
Rowniez bocilbym tyle charow gdyby sprzet mi pozwala, jedynie moge dwa mcki miec odpalone i pozostaje mi na kazdym okolo 8 fps ;(
powodzonka! ;)

Exe Ortin

User
Reaction score
2

Ciekawi mnie jaka masz maszyne :p
Rowniez bocilbym tyle charow gdyby sprzet mi pozwala, jedynie moge dwa mcki miec odpalone i pozostaje mi na kazdym okolo 8 fps ;(
powodzonka! ;)

Ot?? maszyna jest stara i s?aba. Sam si? dziwie, ?e ona tyle ci?gnie :D Kupowa?em j? 4-5 lat temu. 3 gb ramu tylko, procek 2x2,5 GHz XD

Maksiu xD

Senior User
Reaction score
29

Dzi?ki tym nowym systemom d?ugo nie poci?gniesz na tych mc ^^ Ale nie?le sam tak kiedy? robi?em a teraz to si? tylko wkurwiam ?e wszystkie expowiska s? zaj?te.